Passa barn

I stort sett så har det enda jag gjort de senaste dagarna varit att passa barn. Dock har det varit roligt och egentligen är det väll mer Sydney som gör själva "passningsdelen". 
 
Igår åkte jag och Sydney till en bowlinghall och mötte upp Erin och hennes kompis Ella där. Ella var as grym och hon vann sen kom Erin, och då vill jag bara säga att dem är inte ens 11 år än och båda kom före mig och Sydney. Men jag kom i alla fall inte sist!! Sen hade dem även lite roliga spel machiner eller vad man ska kalla det. Så när vi bowlat klart gick vi och spelade lite på dem.
 
Efter att Ellas mamma kommit och hämtat Ella åkte jag, Sydney och Erin till the dollar tree och köpte saker för skolstaren som är nu på onsdag. 
 
Senare på eftermiddagen åkte jag och v-syster till starbucks och köpte kaffe och jag upptäckte då att sockret som de har i småpåsar är sjukt gott att äta!! Så medans killen som jobbade hade lite svårt med att få till våra beställningar (han frågade till och med Sydney vad han skulle ha i) stod jag och åt socker och försökte få Sydney till att prova att äta honungen vilket hon gjorde men fick spotta ut i en servett, hahah!
 
Klockan 7 tog jag min första dansklass på denna sidan Atlanten!!! såå kul!!!! har saknat dansen så mycket och att då dessutom veta att alla uddevallare har börjat skolan och har dans på schemat igen har känts lite småjobbigt faktist. Detta var dock inte en vanlig dansklass sån som jag är van vid för detta var en Jive-klass men jag har träningsverk idag och hade grymt kul igår så den är helt klart godkänd!
 
Idag har vi varit på andra sidan Portland typ, hela dagen! vi räknade ut att vi var där i 11 timmar! Vi skulle nämligen passa Genevieve 1 år, som typ är Sydneys kusin och helt supersöt!
 
Som vanligt har jag avslutat båda dagarna på Sydneys rum framför TV:n och bara haft det mysigt, vi har verkligen börjat att ha jätteroligt ihop så jag tror att det kommer att bli ett bra år!!

2 sega dagar

Igår och idag har jag inte direkt gjort så mycket. Sydney har jobbat, Dave har jobbat och Pam har sprungit ärenden och fixat och donat. Så jag har har mest legat på golvet i mitt rum och kollat på serier eller suttit ute på verandan och läst Divergent (dock är det nästan för varmt för att vara ute så det har bara varit korta stunder i taget). 
 
Igår började jag dock dagen med att Skypea med Sverige. Fick se stor del av släkten då pappa fyllde år och det vart lite kalas hemma. Sen åkte jag Sydney och Erin och köpte frozen yoghurt. De hade kokossmak och det var sååå gott!!
 
Senare kom det hit ett tvillingpar på cirkus 11 år som typ är söner till Sydneys gamla nanny eller något, så då passade vi dem en kort stund innan vi körde hem dem och handlade mat påvägen hem som vi sen lagade. 
 
Idag åkte jag och Sydney till bubble tea (?) igen och jag prövade denna gången en coconut swon bubble smoothie om var så sjukt god!!!!!
 
Båda kvällarna har jag bara hängt inne på v-systers rum och vi har börjat kolla på en serie som heter Once upon a time och så har hon visat mig världens roligaste Youtuber!! (Förlåt Agnes,, man skulle kunna tro att det borde varit du med tanke på hur många du har visat för mig men tyvärr så klår hon dem :// jag ska skicka dej en video!!)
 
Detta är ett armband som Sydney gjorde till mig. Hon är typ besatt av att knyta dessa!! haha
 

Vattenpark i Idaho!!

I fredags fick vi gå upp tidigt för att hela familjen skulle följa med Sydney till hennes läkarbesök på sjukhuset för att sedan direkt därifrån påbörja den 8 timmars långa resan till Idaho! I Idaho skulle vi bo på hotell två nätter och på lördagen skulle vi till en vattenpark som låg bara runt hörnet från hotellet. Resan dit gick bra, kändes knappt lång alls. Troligen var det på grund av att jag och v-syster lekte en jätterolig lek som de kallar för "the license plate game" och det man gör är att man läser på registreringsskyltarna från vilken stat de kommer och är man först med att hitta en ny stat "får man den staten" och det räknas som ett poäng typ. JAG VANN!!!!! 
 
Det man ser på andra sidan vattnet här är Washington så man skulle nästan kunna säga att jag var där också.... var i alla fall VÄLDIGT nära! 
 
Vi gjorde ett stopp på vägen vid ett "museumaktigt" ställe. Där fick man typ lära sig om hur amerikanerna för många år sedan gick/åkte häst och vagn från ena kusten till den andra (kommer inte ihåg vilket håll dock), det var intressant och jag fick pressa en 1centare i en myntpress. Vet inte hur jag ska förklara vad det är för någon som inte vet vad det är men det blev i alla fall ett fint tryck på myntet typ...
 
Lördagen åt vi frukost och gick sedan raka vägen till vattenparken och där spenderade vi mesta delen av dagen. Det var såå roligt och jag åkte allt förutom typ 3 saker.. 
 
 
Efter vi hade fått nog av att plaska åt vi middag på en pizzarestaurang. Pizzan var kanske inte den bästa men efterrätten var SJUKT GOD!
 
Jag och Sydney såg på film på kvällen men jag var så himla trött så jag somnade mitt i..
 
Söndagen åkte vi hem redan klockan 8 på morgonen men vi stannade nästan direkt för att äta frukost då vi inte var nöjda med frukosten som serverades på hotellet. Sen gjorde vi ett till stopp vid ett college's football arena för planen där var känd för att inte vara grön utan blå.. Glömde i alla fall ta kort på själva planen men här är arenan.
 
Jag och Sydney lekte samma lek på hemvägen men då var båda jätte slitna så blev inte lika roligt plus att jag inte vann... hehe
 
När vi kom hem såg jag och Sydney på två avsnitt av "welcome to Sweden" innan jag gick och la mig typ kl 8. Jag vaknade inte förrens runt 9 vilket betyder att jag sov i mer än 12 timmar! :O 
 
Idag åkte jag och Pam till skolan för att fixa mitt schema (jag får det dock först första dagen i skolan) och lyssna på någon intro-föreläsning om skolan typ. Sen åkte vi till banken för att kolla om jag kunde få ut pengar där, det kunde jag men vi vet inte än om det kostade något så det ska jag kolla imorgon. 
 
Senare åkte jag, Sydney och Dave och köpte bilklädsel för sätena i Sydneys bil. Sen köpte vi kaffe och handlade mat. Direkt vi kom hem satte jag och Sydney på klädeln i bilen och det blev jättefint så vi vart nöjda. 
 
Sen dess har vi bara ätit svensk tacos och kollat på TV, först på the Emmy awards och sen på filmen Annie och nu ska jag sova!