2 sega dagar

Igår och idag har jag inte direkt gjort så mycket. Sydney har jobbat, Dave har jobbat och Pam har sprungit ärenden och fixat och donat. Så jag har har mest legat på golvet i mitt rum och kollat på serier eller suttit ute på verandan och läst Divergent (dock är det nästan för varmt för att vara ute så det har bara varit korta stunder i taget). 
 
Igår började jag dock dagen med att Skypea med Sverige. Fick se stor del av släkten då pappa fyllde år och det vart lite kalas hemma. Sen åkte jag Sydney och Erin och köpte frozen yoghurt. De hade kokossmak och det var sååå gott!!
 
Senare kom det hit ett tvillingpar på cirkus 11 år som typ är söner till Sydneys gamla nanny eller något, så då passade vi dem en kort stund innan vi körde hem dem och handlade mat påvägen hem som vi sen lagade. 
 
Idag åkte jag och Sydney till bubble tea (?) igen och jag prövade denna gången en coconut swon bubble smoothie om var så sjukt god!!!!!
 
Båda kvällarna har jag bara hängt inne på v-systers rum och vi har börjat kolla på en serie som heter Once upon a time och så har hon visat mig världens roligaste Youtuber!! (Förlåt Agnes,, man skulle kunna tro att det borde varit du med tanke på hur många du har visat för mig men tyvärr så klår hon dem :// jag ska skicka dej en video!!)
 
Detta är ett armband som Sydney gjorde till mig. Hon är typ besatt av att knyta dessa!! haha
 
1 Angan:

skriven

Åhhnej!! Men då litar jag på Sydneys omdöme och jag förväntar mig en länk mycket snart!!😉

2 Mamma Anna:

skriven

Skönt med lite lugn och ro kan jag tro. Sydneys armband var ju jättefint.
Kalas i all ära men nu är det vardag igen. Plantera häck, flytta buskar, byta fönster och kanske måla lite till på huset (om det bara slutar regna). Slutsats: Inget att längta hem till!
Kramis

Kommentera här: