De första dagarna!

Jag ska försöka berätta om mina första dagar här ganska kort för jag har ganska många nu och jag vill hinna ikapp till idag så jag kan berätta om helgen!!!
 
Det första som hände efter att jag träffat alla på flygplatsen (det var inte bara Pam, Dave och Sydney uta även min local coordinator Sherri och en till som heter Brandy) var att vi gick till uthämtningen av väskor.... tror ni min kom??? nope! Tydligen så gjorde jag väll något fel i Chicago så min väka stannade kvar där.. Men det gick bra ändå för jag hade packat lite i mitt handbagage plus att jag fick en påse utav flygplatsen med lite bra att ha saker!
 
 
Sen satte vi oss i bilen och det första som jag såg när vi körde ut från flygplatsen var IKEA! haha det tyckte familjen var JÄTTEROLIGT!! När vi kom hem fick jag en supersnabb tour av huset och fick även se mitt rum, SÅÅÅÅ FINT!! och gissa vad jag fick äta som min första mat i Portland?? Peanut butter and jelly sandwich!!!
 
Det var faktiskt gott! men kunde inte äta upp hela för var lite för sött och mastigt.. (precis som allt annat är här)
 
Morgonen efter hade jag fortfarande inget bagage och vi skulle på poolparty så jag fick låna bikini utav Sydney. Men innan vi åkte till Sydneys mormor för den festen så åkte jag och Sydney och köpte Jamba juice, såå gott! Det var typ smoothie. 
Ignorera min nagel.. hade faktiskt inte varken nagelklippare, nagelfil eller nagellack med mig i handbagaget..
 
Poolpartyt kunde inte varit mer amerikanskt.. Människorna (kommer INTE ihåg alla namn) var Helt galna!! Hahahah såå sköna!! men hej var dem åt! Jag hade ätit frukost och var mätt från det men sen tog jag i alla fall en smoothie för var ju tvungen att prova! sen togs det fram nötter som jag absolut inte fick plats med och direkt vi kom till Grandma's togs det fram plockmat som alla åt konstant av hela dagen/kvällen. Jag var såååå mätt på fet mat redan min första riktigta dag här så allt jag åt från det bordet var morötter och melon...
 
Vi avslutade kvällen med att kolla på film "från poolen" (eller det var bara jag, Sydney och hennes moster Kim som var i poolen, alla andra satt på land).
 
jag fick denna från moster Kim! De frågade typ om det var riktiga ord på den...
 
Och vi hade en tävling om vem som kunde göra bästa glashållaren i poolen till våra glas, detta var min. Jag kom inte på prispallen men andraplatsaren fuskade och satte sitt glas i en såndär flytstol/madrass som hade mugghållare så han gav mig själva priset vilket var ett halsband och en lysstav tror jag.
 
Dag nr 2 var måndag så då skulle Sydney sitta barnvakt för en grannfamilj här. Det är typ hennes sommarjobb. Så efter frukost (btw så tycker dem att det är jätte konstigt att jag kan äta en smörgås till frukost. dem trodde typ att jag åt frukost påväg till skolan när jag sa att jag brukade äta det till frukost) tog vi bilen två hus bort för att sitta barnvakt då. Tjejen där heter Erin och är ca 10 år tror jag och henner storebror är 15 och heter Michel men han var inte hemma då för ha hade football practice. Vi tog i alla fall Erin till grandma's för att bada och när vi kom hem åkte jag med Pam till flygplatsen för att tjata på dem om min väska som fortfarande inte kommit. Sen handlade vi lite på Costco.
 
 
När vi kom hem hade Sydneys vän Abbey kommit hit så då fick jg träffa henne en stund innan jag, Syndey och moster Kim åkte på en shopping tur för att jag inte längre hade rena kläder. Vi gick då in på, Target, Hm och forever21 bla.!! så det var lite coolt.
 
Detta blev jättelångt och jag måste tyvärr gå nu så jag får fortsätta med resten av dagarna senare! Hoppas ni orkade läsa allt! jag ska försöka skriva kortare i fortsättningen.
1 Fam Flydén :

skriven

Herregud, äventyret har bara börjat Elin:-) njuuuut och ha skitkul. Kramar fr oss alla / Vinitha

Svar: ååh det ska jag allt! hoppas ni har det bra, kramar tillbaka! :)
Elin Malvina

Kommentera här: