fortsättning

Dag nr 3. Vaknade av att Värdmamma kom in i mitt rum typ innan 7 på morgonen och lämnade MIN VÄSKA!!! äntligen fick jag den!! så jag låg kvar i sängen en stund till innan jag gick upp och öppnade väskan och började packa upp. Denna dagen var en tisdag och Sydney skulle inte sitta barnvakt utan vi åkte istället till skolan för att registrera oss båda. jag ska dock tillbaka dit någon gång nästa vecka för att göra mitt schema men jag fick skol-id och så köpte jag en skol-T-shirt. 
 
Efter vi varit på skolan åkte vi till ett hamburgerställe som heter Burgerville. Tydligen så finns det bara i Oregon och Washington. 
 
 
 När vi kom hem hann vi knappt innanför dörren innan Sydneys kompis Madison kom hit. Vi var här en stund och sen hade dem två planerat massa ställen som de skulle ta mig så vi åkte först till starbucks och köpte kaffe och sen gick vi inte i två affärer. det första stället hetter Pacsun troooor jag och det andra minns jag inte.
 
Dag nr 4, onsdag. Sydney skulle jobba igen så jag följde med henne till Erin. Därifrån fick jag och Sydney åka och hämta Michel och två utav hans kompisar från deras Football practice. Sen tog vi Michel och Erin till tandläkaren för Michel hade tid där. 
 
Efter Sydney hade jobbat klart åkte hela familjen till Cricket och fixade amerikanst simkort till mig. Sen handlade vi lite mat.
 
Jag och Sydney lagade mat den kvällen och sen satt hela familjen och såg på TV ihop och jag passade på att ge mina presenter som lyckligt nog blev Vääldigt uppskattade :D
 
Dag nr 5, torsdag. Jag började dagen med att skypea med familjen innan jag gick över till Sydney som redan jobbade. När hon var klar åkte vi och köpte bubbletea (stavning?) igen. och sen hängde jag inne på hennes rum medans vi drack upp. På kvällen föjde jag med Sydney på hennes DANSKLASS!! det var en Jiveklass och det såg såå roligt ut!! Jag valde att bara kolla på då jag verkligen inte hade någon aning om vad jag hade att förvänta mig. 
 
I nästa inlägg får ni veta vad jag gjort i helgen!!!!! Det har varit såååå kul!!

Kommentera här: