Framme!

Hej!
 
För att börja från bröjan. Torsdag kväll flög jag från gbg till sthlm. 
 
När jag hade landat på arlanda blev jag mött av en STSrepresentat och när jag hämtat min väska så satte vi oss på en bänk och inväntade en annan tjej. hon kom typ efter 20-30 minuter tror jag och då åkte vi till hotellet. Där hände det inte så mycket, Jennifer (representanten) drog snabba reger om alkohol och rökning och sånt (som om vi hade tänkt att bryta mot sts regler innan vi ens lämnat landet..) sen sa hon typ när vi skulle åka och att det var bra om vi åt frukost innan. Jag och Minoo satt och pratade en stund på Minoos rum innan jag gick in till mig för att hinna få lite sömn också. Dock blev det inte så utan jag låg halvvaken tills klockan ringde 3.30. Då var det bara till att gå upp och göra sig i ordning och packa väskan innan vi åt och sen åkte till flygplatsen.
 
 
 På flygplatsen mötte vi upp Johan, Agnes och Caroline som vi skulle åka med. Jennifer hjälpte oss checka in och sen gick vi genom säkerhetskontrollen och vidare mot gaten. Planet planet skulle gå 07.35 och vi fick lite fukost ombord. Vi hade läst brunch och hoppades därför på bacon och ägg och massa sånt men det  var bara en macka med juice. Dock hade Agnes sin resa bokad i förstaklass så hon fick bacon! 
 
 
I London köpte vi en smoothie i väntan på att vår gate skulle öppna. När den öppnade så skulle vi ta tåget dit och råkade komma presis brevid några franska STSare som vi genast dömde och vägrade hälsa på,, hahah lite skämto sido självklart! Men så fort någon av dem gick före oss så ökade vi takten för att vi såg det som en tävlig och ville komma först för att visa att vi minsann kunde hitta på denna flygplatsen typ,, haha. Men vi gick fel så vi fick vända och då kom dem före oss i alla fall...
 
Sen flög vi till chocago och när vi kom på planet så var det Jag, Caroline och Menoo som skulle sitta brevid varandra i mitten delen där det är 4 stolar brett och där mötte vi en till svensk tjej som hade flygit till London själv. Så nu var vi 6 st. vi fyra, Johan i raden framför och Agnes i förstaklass. På det här planet fick vi både mat och macka.
 
Vi hade alla en skärm var i stolen framför och jag kollade på tre filmer. Jag såg först 'the other women' sen 'the amazing spiderman 2' och sen en till som jag inte kommer ihåg vilken det var!
 
Detta kanske låter lite konstigt men jag såg verkligen fram emot den stora säkerhetskontrollen i Chicago då jag hört så mycket om att det verkligen är HÖÖÖG säkerhet och massa sånt,, men det var typ inget speciellt.. Föutom EN sak som var skit läskig!!! När man stod i den långa kön till där man skulle visa visumet så kom det en knarkhund och luktade på allas handbagage. Så vi fick alla ställa oss längs ena kanten och handbagaget på marken. När hunden kom till oss så gick den först bara förbi men sen vände den! Och då började den lukta på min väska och den luktade länge. Hon som höll i kopplet fick vända på min väska och sen (berättade Johan för jag hörde inte detta) började hon räkna ner från 3 men när hon var på 2-1 så gick hunden!!! Jag hann bli sååå rädd!! hade hon kommit till 0 hade hon ju undersökt väskan!! 
Men annars var säkerhetskontrollen precis som på vilken annan flyglats som helst. 
Jag flög ensam från Chicago till Portland. På flygplatsen köpte jag mina första saker för dollar! och på planet satt jag brevid två "tanter" var av den ena på direkten började prata med mig, väldigt trevig var hon! men annars sov jag mest den flygresan för jag hade knappt sovit varken natten innan eller på de tidigare planen.
 
 
Först när vi skulle landa i Portland kom närverna. Men där ifrån gick det så snabbt tills det att jag mötte familjen så det var ingen fara!!!
 
Jag vet att jag ser grymt sliten ut men då hade jag ju varit uppe i nästan 24 timmar, så det är okej.
 
Vad jag har gjort den senaste tiden och så kommer i ett annat inlägg men jag lever och har det jättebra i alla fall!!
1 Mamma Anna:

skriven

Så kul att läsa. Det känns som om jag fått vara med dig på dina första dagar som en liten Tingeling på din axel.
Kramis

Svar: Haha mamma! Men det var du ju också 😄❤️
Elin Malvina

2 Birgit Hansson:

skriven

Det var jätteroligt att få följa din resa till Portland / kram från Birgit o Gilbert

Kommentera här: