Imorgon börjar det

Hejsan!
Än en gång har det hänt massor av saker sen sist jag skrev. Jag har nu sagt hejdå till hela släkten och alla vännerna. Jag hade en hejdåkväll här igår för kompisarna och den blev verkligen super lyckad! Vi började med att laga maten tillsammans, innan vi åt.
 
 När vi hade ätit upp gjorde vi efterrätt och då fick jag en liten överraskning. Det var nämligen så att Emma bor långt här ifrån och hade skrivit till mig tidigare på dagen att det inte var säkert att hon skulle kunna komma, och när alla mina 'uddevalla-vänner' kom sa dem att de pratat med Emma och att hon inte skulle komma...... MEN vem tror ni inte hoppar fram bakom en gardin precis när jag ska ta glass??? JO EMMA! haha då hade hon smygit sig in i uterummet medans jag var inne och fixade med efterrätten, så det var ju jätte roligt!
 
Resen av kvällen bestod av chips och sånt, singstar, kubb och även lite pll fick vi in när alla som inte skulle sova här hade åkt hem. Och jag måste verkligen säga att jag är så glad för alla fina vänner! Och söta som dem är fick jag massa av underbara presenter! Det var JÄTTEFINA smycken, MASSOR av svenskt godis att ta med till USA, BÄSTA fotoalbumen med massor av fina bilder på mest mig, och det var BARA FINA bilder! förstår inte hur jag kan vara så fotogenisk.. Sen fick jag även de två böckerna som kommer efter Divergent på engelska så nu har jag inte bara läsning för flygresan utan för hela åter! 
 
Här är Uddevalla-gänget, tyvärr är inte jag så mycket för att ta kort så har ingen på mina Velandie..
 
 
Vill även bara ge en extra eloge till Carro och Agnes som var SÅ duktiga på att städa utan order från mig! När jag kom ut i uterummet var det ju helt färdigt!! :O bra jobbat tjejer, det är ordning med er ;)
 
 
Annars ligger resväskan kvar på golvet, bara att nu är den nästan full. Jag har några futtiga ärenden kvar innan jag är helt redo att fara men imorgon klockan 15.00 sätter jag mig i bilen för att åka mot flygplatsen och starta resan mot Portland där jag planeras landa lördag  20.30 lokal tid.
 
1 angan:

skriven

Tack för en kanonkväll!! Och tack för elogen, det var faktiskt kul att få städa undan, speciellt eftersom att man hade hjälp till att "stöka ner" :) Ha det nu världsbäst! Puss, kram och nyp i stjärten på dig lilla Broccoli Kardemumma!! <3

Kommentera här: