Vattenpark i Idaho!!

I fredags fick vi gå upp tidigt för att hela familjen skulle följa med Sydney till hennes läkarbesök på sjukhuset för att sedan direkt därifrån påbörja den 8 timmars långa resan till Idaho! I Idaho skulle vi bo på hotell två nätter och på lördagen skulle vi till en vattenpark som låg bara runt hörnet från hotellet. Resan dit gick bra, kändes knappt lång alls. Troligen var det på grund av att jag och v-syster lekte en jätterolig lek som de kallar för "the license plate game" och det man gör är att man läser på registreringsskyltarna från vilken stat de kommer och är man först med att hitta en ny stat "får man den staten" och det räknas som ett poäng typ. JAG VANN!!!!! 
 
Det man ser på andra sidan vattnet här är Washington så man skulle nästan kunna säga att jag var där också.... var i alla fall VÄLDIGT nära! 
 
Vi gjorde ett stopp på vägen vid ett "museumaktigt" ställe. Där fick man typ lära sig om hur amerikanerna för många år sedan gick/åkte häst och vagn från ena kusten till den andra (kommer inte ihåg vilket håll dock), det var intressant och jag fick pressa en 1centare i en myntpress. Vet inte hur jag ska förklara vad det är för någon som inte vet vad det är men det blev i alla fall ett fint tryck på myntet typ...
 
Lördagen åt vi frukost och gick sedan raka vägen till vattenparken och där spenderade vi mesta delen av dagen. Det var såå roligt och jag åkte allt förutom typ 3 saker.. 
 
 
Efter vi hade fått nog av att plaska åt vi middag på en pizzarestaurang. Pizzan var kanske inte den bästa men efterrätten var SJUKT GOD!
 
Jag och Sydney såg på film på kvällen men jag var så himla trött så jag somnade mitt i..
 
Söndagen åkte vi hem redan klockan 8 på morgonen men vi stannade nästan direkt för att äta frukost då vi inte var nöjda med frukosten som serverades på hotellet. Sen gjorde vi ett till stopp vid ett college's football arena för planen där var känd för att inte vara grön utan blå.. Glömde i alla fall ta kort på själva planen men här är arenan.
 
Jag och Sydney lekte samma lek på hemvägen men då var båda jätte slitna så blev inte lika roligt plus att jag inte vann... hehe
 
När vi kom hem såg jag och Sydney på två avsnitt av "welcome to Sweden" innan jag gick och la mig typ kl 8. Jag vaknade inte förrens runt 9 vilket betyder att jag sov i mer än 12 timmar! :O 
 
Idag åkte jag och Pam till skolan för att fixa mitt schema (jag får det dock först första dagen i skolan) och lyssna på någon intro-föreläsning om skolan typ. Sen åkte vi till banken för att kolla om jag kunde få ut pengar där, det kunde jag men vi vet inte än om det kostade något så det ska jag kolla imorgon. 
 
Senare åkte jag, Sydney och Dave och köpte bilklädsel för sätena i Sydneys bil. Sen köpte vi kaffe och handlade mat. Direkt vi kom hem satte jag och Sydney på klädeln i bilen och det blev jättefint så vi vart nöjda. 
 
Sen dess har vi bara ätit svensk tacos och kollat på TV, först på the Emmy awards och sen på filmen Annie och nu ska jag sova!

Kommentera här: