Charity Spirit Week

Måndag. Skola och cheer! 
 
Tisdag. under lunchen i skolan kunde man betala $1 för att få lägga ner en ingridients i en mixer och efter ca 15 pers mixade dom ihop det till en smoothie som en lärare fick dricka! Jätte kul och äckligt att se men han klarade sig utan att spy i alla fall! pengarna gick till välgörenhet. Den här dagen tog även jag med 8 burkar kycklingsoppa som jag donerade för insamlingstävlingen som pågår just nu. 
Sen hade jag tumbling på kvällen.
 
Onsdag. Skola och sen cheer.
 
Torsdag. Skola och sen extra tumbling klass där jag nästan fick min roundoff back handspring. 
 
Fredag. Skola, under lunchen auktionerade de ut mat igen! Under photograferingen fick vi skirva ut en bild om vi ville så då skrev jag ut denhär biden! Jag har inte tagit bilden på ögat då det är mitt öga men jag tog bilden på blomman i pupillen och så photoshopade jag ihop bilderna, fixade till dem lite och gjorde ögat svart vitt! Denna bilden blev utvald till en av projektets bästa så jag är jätte nöjd med den!!
 
Efter skolan var det bara till att åka hem och städa för sydney skulle ha birthday sleepover så kl 4 kom Tylor, Madison och Abbey hit. vi hade jätte kul, spelade brädspel och åt pizza innan vi åkte till skolan för Apollos Unplugged.
 
När vi kom hem igen spelade vi just dance wii och sen lite andra saker innan vi kollade på en film och somnade.
 
Lördag åkte tjejerna hem ganska tidigt för kl 2 skulle vi ha släktkalas. Då blev huset full av massa familjemedlemar! Vi åt plockmat och sen tårta och så öppnade Sydney presenter.
En utav hennes presenter!
 
 Skrev detta lördag kväll den 13:e men tydligen sparades det till utkast!
 

Kommentera här: