Charity week

I måndags hade jag inte skola, tror lärarna hade en dag för att sätta omdömen på alla elever. Istället kom Kiele hit och så tog jag lite bilder på henne medans hon sminkade sig. Det var till ett projekt till yearbook. Sen hade jag Cheer practice där jag tydligen hade en bra dag för fick massa beröm av coacherna. Jag är ju fronter i min stuntgrupp och det är verkligen den bästa positionen för jag hjälper till så mycket utan att det är minsta lilla jobbigt för mig och sen får jag allt beröm för utan mig hade det inte fungerat. Fast det hade det inte gjort utan någon annan heller, men tydligen är inte det samma sak. 
 
Tisdag: skola och på kvällen hade jag tumbling, har stått stilla med utvecklingen mot en bakåthandvolt så länge nu att jag börjar bli orolig att jag inte kommer ha den innan första tävlingen som är om bara en månad nu!
 
Onsdag: skola och sen cheer practice.
 
Torsdag, skola då alla cheerleaders hade en klädkod från våran coach igen. Det är något vi har varje dag vi har en match och det var ett tag sedan football säsongen tog slut men nu var det dags för första basketmatchen! Vi har delat upp laget till två grupper eftersom vi kommer att ha två basket matcher i veckan så då behöver vi bara gå på en utav dem. Jag skulle egentligen inte gått på den i torsdags men Cassie hade tydligen andra planer så hon behövde någon som hoppade in för henne och jag var den enda som kunde så det fick bli jag. Men nu ska hon hoppa in för mig någon gång som jag inte kan.
 
Men innan matchen åkte i alla fall jag och Ally på en extra tumbling klass och då från ingen stans frågade coachen när jag skulle åka tillbaka till sverige och jag sa i juni och då sa han "då får du se till att ha din bakåthandvolt innan juni så du har något att visa när du kommer hem!" då fick jag lite panik och bah "I juni?! jag behöver ha den innan januari!!!" men som tur va så reagerade han inte så mycket på det utan ändrade sig istället och sa att då får jag ha handvolten i januari och sen massa andra saker innan juni! herre gud va jag är stressad över den här handvolten. inte ens de tjejerna som är bättre ä mig har sina än och vi ska alla ha dem innan januari. 
 
Fredag: ännu en matchdag då vi hade klädkod från Kendall i skola. så allt jag gjorde den dagen var skola och sen matchen. Basketmatcherna är inte lika roliga som football matcherna var men det är inomhus så det är sköt att slippa kyla och regn. 
 
Lördags hade jag egentligen planer på en sleepover men den ställdes in så allt jag gjorde var att skypea lite, ta det lungt och åka med Pam och Sydney på lite ärenden. 
 
Söndag: hade egentligen planer på att träffa några vänner men Dave hittade en annons för en skandinavisk julmässa i Portland så vi åkte på den istället. och sen åkte vi och träffade Santa in the mall! 
 
 
Mässan var i alla fall väldigt intressant. De hade livemusik och spelade svensk folkdans med några dit tvingade barn som mot sin vilja dansade till musiken. De såg jättesura ut men de fick säkert betalt av sina föräldrar, i godis om inget annat. De spelade dock även norskmusik och islänsk och de är ju intressant att lyssna på... De hade lite stond med hemmagjorda traditions saker från alla skandinaviska länder och jag hittade allt från dalahästar till danskt lego. Men köpte inget. Det bästa av allt var, hör och häpna, maten!! Åt både dammsugare, svenska pannkakor och RISGRYNSGRÖT!!! och värdfamiljen tyckte jättemycket om risgrynsgröten så vi ska se om vi kan hitta det i någon affär eller hitta resept på det så att vi kan ha det till frukost på julaftonsmorgon!!
 
Fick denna snapchaten från Madison!! imponerande!
 
Familjen är redan redo för julafton! till och med paket under granen ju!!
 
I skolan hade vi charity week så en lunch sålde de biljetter till folk som fick slänga pajer i lärares ansikten och en annan lunch auktionerade de ut massa god mat från olika restauranger och snabbmatskedjor!!
 
Paige hade med sig denna coola kameran en dag också!! Det är en sån som skriver ut bilderna själv
 
Är detta perfekta julgranen för Uddevalla eller vad?!!! det hänger små ballerinor och balettskor i den!
 
 
 
1 Cheerleader :

skriven

Hej! Går på all star cheerleading här hemma i Sverige, och man använder inte alltid fronts. Det är typ bara i baskets och skruvar man gör det. Och i 360 osv, inte annars. Så stunden GÅR faktiskt att göra utan dig :)

Svar: Jaha oj, det var inte så ja menade! från början var det tänkt att våra stuntgrupper skulle göra allt utan fronter men eftersom detta bara är high school cheerleading så är inte vi tillräckligt bra för klara det med bara baser och backspots. Så det har ingenting med stunten i sig att göra utan bara att det inte funkar hos just oss! ;)
Elin Malvina

Kommentera här: