Tiden innan jul

Söndagen efter Sydneys födelsedagskalas hade Pam och Dave planerat en överraskning till henne som inte jag visste vad det var heller. Så vi satte oss i bilen redan på morgonen och åkte iväg. Efter en stund hade både jag och Sydney klurat ut att vi var påväg till flygplatsen. Jag trodde att vi skulle skicka iväg henne till okänd destination som ett test för att se om hon kan klara sig själv nu när hur är vuxen (skämtosido!). Sydney var jättenervös och kunde inte komma på vem vi skulle möta!
 
En sak måste jag berätta först innan jag säger vilka det var. Sydney är adopterad från födseln. Det var en öppen adoption så hon har träffat hennes biologiska mamma en gång när hon vad 7 år och sen har hon typ fått födelsedagskort från henne varjde år. Men för två år sedan fick hon ett till barn, en son och nu när hon var äldre och gift så behöll hon honom. Förra året fick inte Sydney ett födelsedagskort så då började hon tänka att hennes biologiska mamma kanske inte ville vara i Sydneys liv längre i och med att hon har ett annat barn nu.
 
Kan ni gissa att det var "Birthmom Julie" och hennes son Tanner som kom! Det blev gråtkalas på flygplatsen och även jag fick tårar i ögonen för den stunden var så himla mäktig att få vara med om. 
 
Så vi åkte typ och åt med dem och så kom de med hit och bara umgicks. 
 
Måndagen hade jag och Sydney skola (hon ville skippa men hon hade ett prov och sen öven kören som hon inte kunde missa för de hade konsert dagen efter) och sen hade jag träning. På källen åkte vi till något som heter Peacock Lane. Det är en gata som är känd för att sätta upp massa fina julbelysningar utomhus. Fast jag tyckte inte att de var så häpnandsväckande för alla pyntar typ sina hus så mycket här (om inte mer). 
 
Detta var vad Pam lagade till middag! Inspererad frn sverige!
 
 
Tisdagen skippade Sydnet skolan och att hon hade en fantasktisk dag med Julie och Tanner va vad jag fick höra sen. Jag gick till skolan och sen kom jag hem och umgicks lite innan jag åkte på tumbling och sen direkt därifrån tilbaka till skolan för att se körkonserten som var HELT FANTASTISK! De gjorde alla låtar från filmen Les Miserables, om ni inte sett den..GÖR DET!
 
Onsdagen var det igen bara jag som gick till skolan. Sydney följde med Julie och Tanner till flygplatsen för att säga hejdå. 
 
Torsdag: Skola och när jag kom hem gjorde jag mig en riktig svensk julfika!
 
 
Fredag: sista dagen innan jullov!!
 
Lördagen: åkte och shoppade med Ally, köpte lite smink och julklapp till Sydney. 
 
 
Söndagen: Satt jag och Sydney barnvakt för en jättesöt liten fyraåring
 
 
Madison visar att om man bara lyfter lite i huden mellan ögonbrynen så kan man lura även läraren som man hatar, att man bryr sig, när han berättar att hans katt har dött. 
 

provade dockskor och fick hästfötter!
 
Fick låna sydnes diabetes grej för att testa mitt blodsocker! Man ska vara mellan 80 och 100 tror jag så jag låg helt perfekt
 
glömde ju även visa bilden som jag skrev ut i skolan.
 
 
1 Mamma Anna:

skriven

Jag har verkligen ett gott öga till den bilden. Mitt favoritöga! Så himla fin bild.
Kram kram kram

2 Erica:

skriven

Åh, dööör för de där husen, så himla fint!
Du verkar ha typ bästa tiden i ditt liv, njuut!
Vi ses snart <3

3 Angan:

skriven

Alltså är det du som har tagit bilden på ögat!? Wow!! Puss å kram å nyp i stjätren <3

Kommentera här: