Två veckors summering

Har ingen aning om vad jag gjorde från söndagen den 17:e november till och med söndagen den 24:e november. Vad jag vill minnas var det en tråkig vecka med ingent speciellt annat än skola, cheerträning, några vändor till olika affärer hit och dit och någon vän som jag umgåts med och som varit här. Fick bland annat Abbey att smaka på djungelvrål och hon är den första utav människor i min ålder som faktiskt svalt godisen! Men hon fick slicka på den hundra gånger först för att klara sig igenom saltet, men sen tuggade hon och svalde och frågade till och med efter en till! En utav mina bilder blev utvald i fotograferinegn till en av projektets bästa bilder. och så har jag hittat USA klubbor i en affär här samt haft en riktigt mysig fika!!! Åt kardemummaskorpor med smör och ost och clementin med Julmust!!!
Det var en snabb summering av förra veckan det.
 
Nu till denna veckan.
Måndag: vi fick nya mattor till cheerledingen! De är lila, rena, fina och jättestuddsiga!!
 
Tisdag: Jag blev nu permanent "fronter" till stuntgruppen med Isaac, Nina, Cassie och Jessica! Så glad att jag får stunta med dessa härliga månniskor från och med nu! Och överlycklig över att få vara fronter för det är helt klart det bästa man kan vara. Man får inte ont, man känner verkligen att man hjälper till för är man inte där en gång så skiter sig hela stuntet och man får inte skulden om det misslyckas!! Det ända som är det är att det blir lite tråkigt men det är det värt om man minskar risken för skador.
 
Onsdag: INGEN SKOLA! vi åkte till Grandma för att hjälpa till med all thanksgiving mat. Jag fick känna på en riktigt kallkon innan den var tilllagad, det var sjukt äckligt. Och så bakade vi massa pajer och så gjorde jag marsmallow-snögubbar.
 
Torsdag och fredag: Thanksgiving! massa mat, pussel och filmer vart det! Ca halv elva på kvällen åkte vi ut för att starta våran blackfriday shopping. Vi var ute och shoppade till cirkus 3 på morgonen och då kom vi hem till grandma och alla somnade men jag somnade inte förrens kl4 och sen blev vi väckta kl 5 för att vi 5.30 skulle ge oss ut igen på en till runda. Sen åt vi frukost ute innan vi åkte hem till oss och sov middag. Vid 5 tiden åkte vi tillbaka till Grandma för att äta middag och då blev det rester från Thanksgiving. Då kom även papa Waynes dotter och hennes man och dem är båda jätte trevliga så det blev en trevlig middag! Fast jag och Sydney hade precis sett ett jätteroligt klipp får en ny serie som vi båda har börjat kolla på, eller jag har bara sett ett avsnitt för jag vill läsa klart min bok först, så vi typ satt och skrattade åt det hela tiden. 
 
Lördag: Var vi helt slut! Jag vaknade inte förens runt tolv och sen julpyntade vi lite och så skypeade jag med familjen och pratade med Matilda. Som Matilda skrev på sin blogg så vill jag också säga hur sjukt skönt det är att ha henne! Inte för att jag inte har någon annan att prata med men för att hon är den ända som faktiskt Verkligen förstår vad jag menar, vad jag känner och går igenom!! Tror ärligt inte att jag skulle klarat det här utan henne! så är så sjukt lycklig över att hon kom underfund med att vänersborg inte är bra nog och bestämde sig för att byta till dans i Uddevalla istället!!
 
Söndag: Startade dagen segt med att skypea med familjen och sen satte jag och Pam oss för att bygga pepperkakshus. Tydligen så brukade de limma ihop husen med glasyr men då fick jag lära henne att man smälter socker! Hon blev överlycklig och super fasinerad över hur fort det gick och att man inte behövde vänta på att det skulle stelna. Såhär blev mitt hus! 
 
Precis när jag var klar kom Abbey hit och då hängde jag med henne och Sydney och så spelade vi lite olika brädspel och sen åkte vi och köpte hem thaimat innan vi fortsatte spela till närmade midnatt! Men vi har inte skola idag ändå så det gjorde ju inget och vi hade jätte kul plus att jag vann! nästan i alla fall..

Kommentera här: