Förändring

Halojj!
Ja som rubriken lyder så har det skett en del förändringar här, både på bloggen och lite större saker som har med själva året att göra. 
På bloggen har jag bytt tema och det har jag hållt på med i några dagar nu för hej va krångligt jag gjorde det! Först började det med att det inte fanns något fint tema som jag ville ha så då skulle jag börja gå in och greja med koderna och hela den skiten. Kan ju bara tillägga också att jag aldrig i mitt liv tidigare grejat med koder alls, så det blev ju spännande. Jag är faktiskt stolt dock då jag lyckades ändra på både det ena och det andra! men jag blev ändå inte nöjd så då sket jag i det och tog ett annat tema och gjorde en ny header (som för övringt blev jätte rutig på bloggen, jag tänkte först ha den mindre men då kommer den uppe i hörnet så får se hur jag gör för att lösadet problemet..) och ändrade lite färger och sånt så nu börjar det likna något men är egentligen inte helt nöjd ännu i alla fall, hehe!
 
De förändringarna som gäller för året är att jag inte längre kommer åka till förberedelselägret i NYC och där av också har fått ett nytt avresedatum. Föut var det den 14:e men nu är det den 15:e, STOR skiillnad! hehe :)
 
Men annars så börjar det dra ihop sig, bara 25 dagar kvart nu.
 
 
Igår var jag på Ullared och köpte lite småkraffs som jag behövde inför året och en jumbo resväska.
 
På fredag åker jag ner till Strömstad för att säga hejdå till Matilda som startat sitt år ett par veckor tidigare än mig! :D
 
 
1 Mimmi:

skriven

Hej!
Har du lust att göra ett länkbyte? Ska också till staterna (Arkansas) och åker den 9:onde augusti!
Hoppas ditt år blir toppen!
Kram

Svar: Ja absolut! tänkte att jag skulle länka er alla från Facebook-gruppen ;)Kram!
Elin Malvina

Kommentera här: