Nu händer det grejor..

Hejsan!!
I fredags var jag i strömstad för att säga farväl till Matilda! (jag har nu länkat hennes blogg tillsammans med tusen andra från en facebook-grupp men för att alla som vill lättare ska kunna hitta Matilda så står hon längst upp med en "1" framför) Det blev en jättemysig kväll och inga tårar alls, hon skulle ju stanna några dagar till i Sverige innan hon åkte så kändes fortfarande inte så på riktigt. MEN i morse var det dags för Mattan att gå på planet, äntligen! Nu ska hon till NYC i några dagar innan hon åker mot värdfamiljen. 
SÅ Jag vill bara hälsa alla lyckohälsnigar till henne just idag och hoppas att jag snart hör från henne när hon i alla fall har kommit fram till värdfamiljen!
 
Själv sitter jag på golvet i mitt rum (och har gjort det mesta delan av dagen..) och håller på att skriva av massa text till boken som jag och matilda har skrivit om Sverige och ska ge till våra familjer. 
 
Jag har på riktigt redan börjat packa.. Om ni själva ska åka så behöver ni inte få panik för jag är helt medveten om att jag är ute i väldigt god tid! Men efter att ha börjat rensa på rummet har jag hittat saker som ska med men som jag till 100% inte kommer att använda innan jag åker så då har jag samlat dem i en påse i ett hörn..hehe
 
Jag har SKYPEAT med värdfamiljen! ÅÅÅHH de var så UNDERBARA! blev knappt stelt alls för fan va de pratade på, jag sa knappt något alls (Det känns dock lite småstelt nu efterråt men de gav mig knappt tid.. varje gång de ställde en fråga så fortsatte de prata så länge att det sen nästan blev konstigt att svara på frågan..? låter säkert Cp men min familj som var med förstår mig, haha!).
 
I alla fall så är det idag 17 dagar kvart tills jag åker, det är ju ingenting!! 
 
Ni får få en liten bild på dagen lilla mellanmål också, för det såg väldigt amerikanskt ut tyckte jag! 
 
 
 

Kommentera här: