Vecka 12

Måndag - Skola och sen cheer practice. Sydney var dock en snäll syster och tog hem mig efter min sista klass och sen gav mig en skjuts tillbaka till träniningen. Dave kom även hem denna kvällen. Egentligen skulle han kommit på söndagen men hans bil gick sönder så han var tvungen att stanna en natt till. 
 
Tisdagen - Skola och efter skolan åkte jag och Sydney till stället jag skulle sätta upp alla mina plancher så då fick jag lämnat in dem i lite olika affärer och sånt så det var skönt att få det gjort. På kvällen hade jag tumbling och sen cheer. 
 
Onsdag - Skola. Ingen träning efter skolan.
 
Torsdag - Skola och jag kommer inte ihåg vad jag gjorde efter skolan varken onsdag eller torsdag.. tror jag måste börja blogga oftare för jag hinner glömma. 
 
Fredag - skola. ingen fotbollsmatch på kvällen utan istället åkte vi hela familjen och såg skolpjäsen. det var "the opening night" så vi var först med att se den och den var faktiskt riktigt bra. Men innan vi åkte dit spelade jag och Sydney ett jätteroligt spel på wii.
 
 
Lördag morgon hade Sydney en tid hos frisören så då åkte vi och pam dit. Jag och Pam satt och kollade i olika modetidnigar och hade kul åt hur sjukt långt modellbranshen nu tänjer på sina gränser för fy vad gräsliga vissa bilder var, haha! Sen fick en frisör kolla på mitt groteska hår, hon gav mig först massa beröm för utav vad jag hade sagt trodde hon att det skulle vara mycket värre. Men sen fick jag i alla fall lite ytterligare tips på hur jag kan ta hand om mitt hår ännu bättre. 
 
På kvällen hade Sydney något med hennes dansstudio så jag och Pam skjutsade dit henne sen åkte vi till "the mall" där vi bland annat såg att de redan hade satt upp ett såntdär tomteland som ni säkert sett på tv. Ni vet när barnen först står i kö och sen får sitta i tomtens knä och säga vad de vill ha i julklapp. 
 
 
Söndagen startade vi med att åka på Daves cykeltävlig. Där sålde dem de bästa våfflorna med de bäsa sakerna man kunde ha på! Jag valde marshmallows, grädde och chokladsås.
Kolla vad duktig jag var, ställde denna pinnen upp med enbart mina fötter!
 
När vi åkte hem plockade vi upp Madison och så följde hon med hit och så hade vi lite kul med bland annat just dance på wii.
På kvällen hade vi lite filmkväll. Jag och Sydney gjorde popcorn och sen såg vi alla på Maleficent fast både jag och Dave somnade mitt i filmen, haha!
 
1 mormor:

skriven

kan undra vad du önskade av tomten ??? Tänker på dig hela tiden kram fån mormor

Svar: Hej Mormor!! Vi hade inte tid att stanna och träffa tomten så jag önskade inget. Men vi ska åka tillbaka närmare jul och då stå i kön och sen få sitta i tomtens knä! Saknar er, hälsa Gilbert! Kram!
Elin Malvina

2 Mamma Anna:

skriven

Åh, en sån våffla önskar jag mig av tomten i alla fall!
Kramis

Kommentera här: