Pink week

Denna veckan var "rosa veckan" och det betyder att väldigt många klädde sig i rosa och så hade de även lite säljningssaker under luncher och sånt för att samla pengar till bröstcancerfonder osv. 
 
Måndagen var skola och sen cheer practise.
 
Tisdagen var dagen då jag hade på mig en rosa t-shirt. På kvällen hade jag tumbeling mellan 5.30 och 6.30 och sen cheerpractise mellan 7 och 9... lång kväll men var såå roligt för jag fick göra så många stunts och lärde mig jättemycket nytt! fick dock lite blåmärken..Men det var det värt! Då vet man att man jobbat på bra.
 
Onsdag var skola och sen var cheer practise inställt så då hade jag hela eftermiddagen hemma till att inte göra något. 
 
Torsdag, skola och sen en junior varity football game. Lika segt som sist. Inga folk kommer på jv matcherna så det finns ju inga att peppa upp. Men jag pratade med coach Kendall om om jag var med i "swing" laget eller "varsity" och hon var inte så tydlig med det men hon sa att jag inte behövde på på jv matcher och eftersom det bara är Swing, och alla i swing, som måste det så tar jag det som att jag är med i Varsity vilket är grymt då det är det bra laget!
 
Fredag. Skola och vi behövde inte ha på oss våra uniformer utan gick istället runt i yogabyxor och våran träningsoveralltröja. Så skönt!! det börjar bli lite kallt för en kort kjol nu. Efter skolan skypeade jag med Amadeus i över 1.5 timme! Härligt att få snacka av sig lite med äkta Velandie och få höra hur livet i Velanda är!! Saknar Lilla "Velis" så mycket!!
 
Sen hade vi en borta match på kvällen så vi hade lagmiddag som vanligt 4.30 och sen åkte vi till Aloha för att värma upp innan matchen. Det var regn hela kvällen så vi kunde varken göra stunts eller tumbeling dock, så det sög ju. Men vi vann i alla fall! 
Alla cheerleaders hade ett rosaband på kinden!
 
Lördag åkte vi till sweet tomatos' för lunch och sen på kvällen åkte jag, Abbey, Madison, Ulla och en tjej som jag inte hade träffat innan men som heter Emily till Haunted houses. Det var typ tre olika hus man kunde gå in i och vi tog dem helt i fel ordning tyvärr. Trodde vi sparade det läskigaste till sist men det var det mesigaste jag har varit med om... De två första var dock värre än gasten så det var roliga!
 
Idag åkte vi till burger ville för lunch och sen shoppade vi lite innan vi åkte hem och städade, tvättade, gjorde läxor, tog det lungt och kollade på TV. Sydney har tyvärr blivigt sjuk igen så hon orkade ite göra så mycket. 
 
Glömde även säga att Pam och Dave firade gifta i 25 år i veckan så de har varit bort tors-sön och Moster Kim har varit här istället. Så alla "vi" betyder mig, Sydney och Kim. 
 

Kommentera här: