Vanlig uppdatering

Förra veckan i skolan var väll inget speciell. Det är skola, Jag har några roliga lektioner och några tunga. På onsdagen hade vi 'Bus Evacuation Drill' och då fick alla gå på en gul skolbuss (min första gång!) och lyssna på när chauffören berättade hur man skulle agera och sånt om en olycka skulle hända. Min chaufför körde även lite peka på knapparna och inte riktigt beskriva dem,, vilket betyder att vi som satt lite längre bak har fortfarande noll koll på vad man ska göra om något händer efterosm vi inte kunde se något.. 
 
Förra helgen hade jag varken tid eller ork att blogga och jag tror att jag varnade för det veckan innan men tänker i alla fall berätta om det nu. 
 
Fredagen hade jag min först match som jag var med och cheerade på! Såå kul!!! men jag var skit nervös innan för det var en hemma match så typ hela skolan var där och hela min värdfamilj också. Men allt gick jätte bra och vi vann matchen! Det var en så sjukt mäktig känsla när vi hade ledningen och klockan närmade sig 0. Våran 'Maskot' började ropa "I" och alla repeterade "I" och han fortsatte med "I Believe" och så vidare tills alla stod och hoppade på varandra och ropade "I Believe that we just won" om och om igen. Och sen när spelarna tackat varandra och domarna så sprang alla ut till mitten av planen och hoppade och skrek och jublade! Det blev så SJUKT trång i typ 2 sekunder och sen släpte det och alla började dra sig tillbaka. Men det var bland det coolaste jag varit med om, speciellt när man visste att det var med skolan. 
 
 
Lördag morgon var upp tidigt som gällde, för att åka på en 'Beach cleaning trip'. Tror jag åkte runt 6.30, då tog Pam mig till Kieles (Sydneys kompis/värdsyster hos CCI) hus där Mara (Utbytesstudet från Spanien - går på Sunset) och Nathalie (Kieles vän från Texas som ska bo hos dem ett år precis som om hon var en utbytesstudent)  för jag skulle åka med dem till Lincoln city där stranden vi skulle städa var. 
 
Innan kl 10 var vi framme och vi skulle börja städa kl 10 så vi fick sopsäckar och plasthandskar. När vi kom ner på stranden började vi direkt kolla efter skräp men vi hitta inget så vi började gå åt ena hållet för vi trodde väll att någon redan plockat precis därman kom ner, men ganska snart insåg vi att hela stranden var ren... Vi gick runt i ca 1.5 timma innan vi alla gav upp. Då hade vi mest vadat ut i havet och hoppat för vågor och tagit bilder på allt och alla. 
 
 
Efter det åkte vi och åt lunch..... Kan inte säga annat än att de andra utbytesstudenterna då visade sin riktiga ålder.. Och nej det var inte sådär roligt med tonårs-barn utan detta var bara rakt igenom omoget och riktigt opassande för en restaurang. Men efter restaurangen hade vi roligt ihop i alla fall! Vi åkte först till ett outlett och shoppade, jag hade dock glömt min plånbok så hade inga pengar att shoppa för. Sen åkte vi till stugan som vi skulle sova i. Den kvällen bestod i stort sett av:
-En promenad med Mara, Lola och Chiara.
-En tur tillbaka till havet för att kolla på solnedgången med Chiara, Mara, Lola, Nathalie och Federico. 
-En lagad kyckling middag gjord av Kieles pojkvän.
-En Bonfire där vi grillade Marshmallows och gjorde s'mores!
Morgonen efter åt vi pannkakor till frukost och gjorde en lång lista med saker vi vill göra under året och vilka som vill göra vad. 
Jag kom hem hyfsat tidigt,, tror att det var runt 12-1 någon gång. 
 
 
De här veckan har varit skola och cheerleading för fulla muggar. I Torsdags var vi på the Junior Varisty football game och cheerade och det var det hemskaste jag varit med om. Var typ inga där så vi tröttnade på att göra ramsor mot dem få som kom men vägrade vara med på ramsorna så vi började göra allt ut mot planen istället! haha!
 
Fredag, Vanilg match där vi vann igen! men det var en borta match så var inte riktigt lika maffigt men alltid kul att vinna! 
 
Igår (Lördag) skypeade jag med familjen på morgonen och kl 12 hade jag och Sydney tid hos en nagelsalon där vi båda gjorde någon sorts pullver-akryl-naglar. 
 
 
Sen fortsatte vi med lite shopping och jag fick med mig en massa saker hem, vilket var bra för jag har levt med lite för lite kläder här ända sen jag kom hit. Vi köpte med oss Hawaiiansk mat från Roxy's hem som lunch och det kan helt klart vara den godaste maten jag någonsin ätit!!! 
 
Jag skypeade med Mattan typ hela eftermiddagen och det var så kul för vi jämförde typ våra cheerleading ramsor och det visade sig att vi tydligen har väldigt många som är samma. På kvällen åkte vi och hämtade upp Madison och Abby och åkte för att köpa lite glass!
 
Idag har vi inte gjort så mycket. Vi har varit ensamma hemma hela dagen för Pam och Dave åkte till stranden imorse. Vi åkte en snabbis och uträttade lite ärenden och än en gång köpte med Roxy's hem för lunch. Sen dess har vi tvättat kläder, Gjort läxor och kollat på våran serie. 
 
1 Susanna Maria J:

skriven

Så fina bilder och vilka snygga naglar! :D

2 Morfar:

skriven

Jag håller med om att det är väldigt fina bilder Du har tagit och det är roligt att du trivs och mår bra
Jag förstår dock inte många av de ord som Du använder men det gör inget. Hoppas att Du inte glömmer din morfar.

3 Mamma Anna:

skriven

Tänk att du äntligen fick gå på en gul skolbuss, fastän du alltid åker bil till skolan. Då blev det bock i kanten på det!
Och så fina bilder du lagt ut!

4 Anonym:

skriven

God jul och gott nytt år önskar Rolf och Ann-Marie

Svar: God jul och gott nytt år på er också!
Elin Malvina

Kommentera här: