ändra

Efter all bacon på Labor Day hos Grandma's åkte jag och Sydney till Abbey där Madison redan var, vi skulle nämligen ha en 'End of Summer Sleep over'. Vi åkte och köpte drive through glass och det var mörkt ute så jag såg inte ens hur min glass såg ut.. haha! Men den hette något med chocolate brownie earthquake typ och den var super god!! Sen spelade vi Just dance och kollade på en film innan vi alla deckade runt 1 tiden. 
 
Dagen efter skulle alla freshmen börja skolan och Abbeys bror är Freshman men hans buss kom inte så han kom in och väckte alla supertidigt för han behövde skjuts men abbey sa bara att han skulle gå och fråga deras mamma istället och så somnade vi om. Sen vaknade jag, Sydney och Madison vid 9-9.30 tiden och plockade ihop våra saker och smög ut. Vi körde Madiso hem och själv skulle vi iväg och fixa ärenden. 
 
Vi började med att handla mat med Pam till våra luncher då vi tar med lunch till skolan. Sen åkte jag och Sydney vidare och shoppade lite. Jag köpte två toppar och ett par shorts från TJmaxx. Senare gick vi på bio och såg "If I Stay". Tanken var att Madison skulle vara med men hon fick förhinder så det blev bara jag och Sydney, och hon gråter ju värre än ett vattenfall! hahah hon började efter kanske tio minuter och sen hörde jag henne snyfta resten av filmen! Själv kunde jag inte sluta le för jag tyckte bara att den var fin! 
 
Vi köpte en stor dricka och popcorn att dela på.... Jag kunde INTE bära den drickan med en hand!! hahha så sjukt gigantisk!! :O
 
Onsdag, Första dagen av High school startade jag med att äta amerikanska pannkakor som Pam hade lagat.
(haha Amanda jag tror att detta är din bild från snap, men jag hade ingen annan så jag lånade denna!)
 
Första dagen i skolan fick jag läxa... Men annars var det en jätte bra dag! Jag hade Matte - Algebra 2, Eng - IB Film, lunch, IB chemistry. IB ska egentligen vara typ extra avanserad så jag vet inte varför jag har två sånna klasser, det räknas ju ändå inte i Sverige sen... Men jag verkligen och fullkomligt älskar min Eng lärare!! Han heter Mr Wolff och jag har pratat med alla lärare om om det är okej för mig att använda telefonen under lektion för att översätta ord och efter att jag pratade med Mr Wolff om det så kunde han inte sluta prata med mig. När vi alla typ satt och skrev och jobbade med uppgifter gick han runt och kollade alla typ och varje gång han kom till mig stannade han alltid och pratade. Han typ började med att fråga om det gick bra och om jag förstod vad jag skulle göra och sen skena det iväg till att jag skulle lära honom Svenska och massa annat så jag hann knappt ens jobba, Haha!! Sen, dessutom, stannade han mig efter lektionen och typ frågade vart jag ställt mig när vi gjorde en övning som liknar 'fyra hörn' . Men han är så insperrande så jag älskar hans lektioner! 
 
Jag vet inte hur jag hade överlevt första skoldagen utan en värdsyster. Jag pratade knappt med någon annan den dagen annat än om ämnet. Men jag skulle inte direkt haft någon att äta lunch med om jag inte kunde suttit med Sydney och hennes vänner.. 
 
Dag nummer två av High school hade jag fotografi 1, styrketräning, yearbook, lunch och sen var det en samlig i aulan för alla Seniors. Normalt sett kommer jag inte att ha lunch jämna dagar men eftersom jag behövde stanna för mötet var jag tvungen att äta lunch. 
 
Inte heller den dagen fick jag några nya 'vänner' så nej, jag hade inte klarat det här om det inte var för Sydney! Men på Yearbook skulle vi typ sitta två och två och intervjua varanda (mer lära känna varandra än fråga tråkiga frågor dock!) och då skulle man typ dra ett nummer och jag med en jätte trevlig kille så man kan väll säga att jag typ 'lärde känna' honom. Men det var ju bara för att vi fick det i uppgift! Fast jag kommer inte ihåg hans namn haha! 
 
Tredje och sista dagen för första veckan träffade jag dock äntligen en ny person. Vi började prata medans vi väntade på Kemin och sen tänkte vi sitta ihop men vi var typ sist in i klassrummet så fanns bara enskilda platser kvar. Men hon var så himla snäll,, istället för att jag skulle gå och sätta mig brevid en random främling så presenterade hon mig för hennes kompis och lät mig sitta med henne medans hon själv gick och satte sig brevid en annan som jag inte tror att hon kände. Sen slutade det med att vi fick byta platser i alla fall för vi skulle jobba ihop med samma person som förra lektionen men ÄNDÅ! Så sjukt snällt!!! asså typ vem är en så snäll?!
 
På kvällen gick vi på mitt livs först football game! Sunset förlorade dock ganska grovt men stämningen var sjuk! Alla elever (förutom mig och Sydney typ då jag hade svårt att tro att Sydney var seriös..) klädde ut sig till Grekiska gudar eller va det nu är, ni vet typ ett vitt lakan som är lindat runt kroppen och över ena axeln och en lövkrona i håret. Det var galet och alla hoppade och skrek och försökte göra samma som Cheerleadersen när dem körde sina ramsor.
Jag åt corndog för fösta gången och det var väll inget speciellt men ändå inte äcklig. 
 
Det var en jätte rolig kväll och när vi kom hem var jag så trött att jag gick raka vägen till sängen.
1 Helén NYHOLM:

skriven

Hejsan Elin..
Du verkar ha kul och även trivas i U S A....
Vad pannkakorna goda?
Jag gjorde dom första amrikanska pannkakorna häromdagen , jättegoda. Du får ju uppleva massor redan men oj nu tittade jag på datumet på datorn. Du har jag snart varit i väg en hel månad wow vad tiden går...
kram / HELÉN M FAMILJ

Svar: Hej!! Ja jag trivs jättebra och pannkakorna var super goda. Ja, imorgon är det redan fyra veckor som jag varit här!! Tiden fullkomligt springer iväg, men det är väll det den gör när man har roligt så jag ser det som ett gott tecken :D Kram och hälsa familjen!
Elin Malvina

Kommentera här: