Bryt punkt

Först vill jag bara säga att det inte alls var meningen att förra inlägget skulle heta 'ändra'. Anledningen till att jag skrev det var för att jag var tvungen att spara det som utkast först och hann inte då tänka ut en namn och ville inte glömma ändra det så därför skrev jag 'ändra'... Men det hjälpte ju inte alls! 
 
Nu har jag lite granna kommit till den punkten då allt där inte längre känns så himla nytt. jag har börjar att förstå hur saker och ting fungerar här, jag hittar både utanför och inne i huset och jag har allmänt börjar vänja mig vid det mesta. Vi har även börjat få rutiner i och med att skolan startat, men än är vi inte riktigt där för jag vet redan flera saker som kommer att ändras och bli annorlund med vardagarna .
 
I lördags startade jag och Sydney dagen med en sväng till biblioteket och lånade filmer. Sen åkte vi vidare och uträttade lite ärenden. Efter det åkte vi till Madisons house och umgicks lite. Vi hann även med att se på Divergent för Sydey hade inte sett den och vi ville att hon skulle läsa boken men tyckte att hon borde se filmen innan så att hon kunde föreställa sig personerna så som dem ser ut i filmen. 
 
Direkt när vi kom hem från Madison åkte vi till thaibloom (en thaimatsrestaurang) och det var super gott!. Efter det åkte vi och kollade på tusentals fåglar flyga ner i en och samma skorsten. Ganska mäktigt faktiskt. Bilden är kanske inte den bästa men det blev i alla fall som en stor virvel av fåglar som en efter en försvann ner i skorstenen.
 
Vi avslutade kvällen med glass och det var den godaste glassen jag någonsinn har ätit!!!
 
Söndagen åkte vi till "the saturday market" (jag vet att jag skrev söndag men det är öppen både lördag och söndag) downtown. Jag köpte inget men vi gick även in i världens största bokaffär ochh där köpte jag Ellen Degeneres bok. Vi köpte även Voodoo doughnuts, vilket typ är galet goda och fina och konstiga doughnuts och kön var ända ut på gatan och runt hörnet! 
Cholkad och kokos!
Glittrig vägg!
 
Skolveckan har varit... skola!
 
I onsdags blev jag en CHEERLEADER!! ska bli så kul och få prova på det! året ska ju vara för att prova nya saker och det verkar jättekul!
 
Det har varit ett jättestrul med mitt schema och jag riskerade faktiskt nästa att bli hemskickad men min underbara Local Coordinator fixade det! så jag ska vara säker igen nu! 
 
1 Mamma Anna:

skriven

Choklad (nästan kladdkaka) + kokos = Elin
Måste ju varit hur gott som helst!

Kommentera här: