"La Push baby it's La Push"

Lördag:
vakna, göra sig i ordning osv. Sen till the mall för lite shopping!
Trodde detta kostade 60 dollar och det var precis att jag hade det i kontanter men när jag skulle betala visade det sig att det bara kostade 35 dollar! Nästan 50% i rabatt! Jag köpte även en smink grej men den ska skickas hit för de hade ingen i lager så den är inte med på bilden.
 
Resten av dagen spenderade vi med Sydneys kompisar Madison och Abbey, jag har träffat båda tidigare och dem är båda väldigt roliga och snälla! Först var vi hon Abbey och skulle hjälpa henne städa sitt rum för oj va stökigt det var!! (mamma det var värre än mitt någonsin har varit så du ska inte säga något, haha!) Jag fick dock inte hjälpa till eftersom det var min första gång där så jag satt i en gungstol i mitten av rumet och tittade på. Det blev nästan som en TV-show, de pratade ju till och med engelska.. Sen åkte vi och åt mat på en pasta restaurang, det var supergott, innan vi körde hem Abbey, och Madison kom med hit. 
 
I Söndags åkte vi och SURFADE!!!!!!! äntligen kan jag säga att jag har surfat och tro det eller ej men jag klarade faktiskt att stå upp (typ en gång men ändå..)!!!! Är så sjukt stolt! 
 
I bilen hela vägen dit satt jag och kollade ut genom förnstret och det ända jag kunde tänka va hur lik miljön här är Twilight. Och det är den verkligen! Den utspelar sig i washington och det är ju precis ovanför Oregon så det är ju inte så konstigt kanske men jag tycker ändå att det känns häftigt, bara inga vampyrer.. När vi kom till stranden och jag såg allt folk i sina våtdräckter så blev jag ännu mer påmind om Twilight. De har ju en scen när de åker och surfar och sen typ går på stranden och jag sa till och med till Sydney, som inte sett dem filmerna, att det liknar Twilight så mycket. NU kommer det sjuka!! När jag kom hem kunde jag verkligen inte släppa hur likt jag tyckte att det var så jag var tvugen att kolla på filmen för att se om jag mindes rätt eller inte.
Detta är bilen jag tog på straden.
Detta är en bild från filmen Twilight. 
Kolla på stenarna ute i havet... De är identiska!! Dem står uppe på parkeringen och jag stod nere på stranden, därför han inte jag något staket på min men stenarna är ju fortfarande samma!! Detta betyder alltså att jag har surfat på samma ställe som de filmade en bit av Twilight!!!!! Så himla häftigt!! jag menar, Twilight är ju en stor film, över hela världen. Det slår att de filmade en scen till Tzatziki utanför badhuset i sjuntorp ..... 
 
Efter stranden åt vi på en restaurang som låg ända nere på stranden, fast en annan strand som var mer för att bada och inte så mycket surfa typ..
 
Igår var Labor day och det firade vi hos Grandma's. Temat för dagen var bacon,, jag gick nog upp 10 kilo där. Alla bakade eller lagade något med bacon i och sen skulle alla rösta på bästa mat, bästa efterrätt och den mest påhittiga. Det var en rolig dag, vi badade och så fick jag träffa Sydney's pojkvän med familj och de var jätte snälla. Vi gjorde även 'the ice bucket challenge' och jag nominerde några i sverige så jag hoppas att det sprider sig nu och att ni allihopa får göra den! Det ända man gör är att man filmar eller tar kort på sig när någon dumpar en hink kallt isvatten på en. Det hela går ut på att om man gör det och lägger upp beviset på fb så är det någon organsisation som skänker 100 dollar (tror detta stämmer nu) till en speciell cancerforskning, menom man blir nominerad och inte gör det får man själv skänka pengarna. Jag har bevis på att jag gjort det med de är på Pams telefon så kan inte lägga upp något än. 
 
Nu måste jag springa för vi har massor att göra idag, berättar färdigt om gårdagen och dagen en annan gång.
 
btw, Imorgon börjar jag High School!!
 
 
1 Grandpa(?):

skriven

Det var ingen vidare kust som du visade upp. Ett par stenar som ligger i vattenbrynet är väl inget mot vår ö-rika kust. Men det var spännande att TV-serien hade filmats där. Ja, du har mycket att berätta när du kommer hem, och vi ser fram mot det.
Hälsa alla från Rolf och Ann-Marie!

2 Mamma Anna:

skriven

Superrolig läsning. Vilka dagar du har!
Du, det där med det ostädade rummet......Har du bildbevis? Annars kan jag tyvärr inte tro dig.
Detta med Twilight var ju kul. Du springer på tv-vyer då och då, Fort Boyard t.ex.
Kram, kram, kram

Kommentera här: