Vardag

Måndag skola och planen var att på kvällen gå på en baseball match och en tennis match för att fota för Yearbook. Men eftersom vi inte hade kamera och vi inte hade pratat om det så mycket så bestämde vi att inte göra det i alla fall. 
 
Tisdag, Det var Daves Birthday så vi fick en brakar frukost med kanelbullevåffor!! Sedan åkte jag och Sydney till skolan och efter skolan köpte jag lite saker jag behöve. Nämligen maskara, deo och handkräm. På kvällen hade vi köttbullar till middag och efter att Sydney kommit hem från sin dans så åt vi alla hembakad morotskaka och så fick Dave öppna sina paket. Han fick bland annat, av Sydney, en fillm om en gammal hippie konsert eller något som vi genast började kollar på. Dock gick jag och la mig efter bara 30 minuter eller så.
 
 
Onsdag vart det skola som vanligt och sedan stannade jag hemma från att följa med Sydney när hon skule passa Gwen igen. Min plan var att åka till gymmet med Treva men hon sköt först upp det flera gånger och sedan stälde hon in. Så det blev en tråkig eftermiddag.
 
Torsdag skola med senior meeting då vi tog "the Class Picture". Sedan åkte jag med Sydney för att sitta barnvakt och på vägen dit lyxade vi till det med bubble tea!
 
 
Fredag skola och sedan sitta barnvakt igen. Direkt där ifrån åkte vi till ett burgarställe en bit bort.Vet inte om det var det eller om detta bara var en random skyllt men läste i alla fall "Helvetia" någon stanns så kanske var det som stället hette, kanske inte. Var i alla fall JÄTTEGOTT! Deras grej var att hänga kepsar över hela taket...
 
 
Lördag vaknade jag tidigt och blev upphämtad av Madison då hon, jag, Camille och Madisons Mamma skulle springa en runda nere i Downtown för att visa vårat stöd för MS. Det var en 5km lång slinga kring kanalen så blev ett härligt och lungt träningspass. Sedan shoppade vi och åt lunch. Jag köpte nya skor nu till sommaren. Behövde verkligen sandaler! När vi var färdiga i stan åkte vi hem till Madison och kollade på The Vampire Diaries! Det spårade dock så småning ur till en kastagris lek som hunden och Momas (hennes mamma) deltog i.
 
 
Söndagen skypeade jag med familjen, och sedan drog jag ensam till gymmet för zumba och yoga. Sedan pratade jag typ med Matilda hela eftermiddagen och på kvällen blev det ett par avsnitt av Once Upon a Time med Sydney.
 
Det har varit val till nästa års presidenter så över allt har det hängt uppe affischer som deltagarna gjort för att få fler röster.
 
Madison målade av mig med min vattenflaska..
 

tråkig och långsam vecka

Måndag, skola och efter skolan fick jag träffa Camilles pappa och syskon. Efter det gick jag, Abbey och Mara till Safeway och hängde där tills Sydney, Pam och Susanna kom och hämtade upp mig. På efter middgen umgicks jag bara med Sydeny och Susanna för att det var Susannas sista kväll här. Hon bjöd oss alla på kinamat vilket var väldigt uppskattat!
 
Tisdag, skola och sedan hem till ett tomt hus då Susanna inte längre var här. Resten av dag gjorde jag läxor, planerade och städa lite. Bara massa tråkiga saker för att fördriva tiden.
 
Onsdag. Denna dagen i skolan fick alla seniors hämta ut sina "CAPS AND GOWNS"!! det är alltså kåpan och hatten med en platta på som alla har på sig när det tar graduation här. Nu känns det verkligen som att det kommer hända på riktigt! Har fått massa brev och saker i posten också med information om hur saker och ting kommer att gå till med mera. 
 
 
Torsdag, efter skolan skjutsade vi hem Ula och följde med henne in för Sydney skulle få en bikini från henne. Hon hade beställt den online men den passade inte och eftersom hon fått den gratis, då den levererades 8h för sent, så ville hon inte krångla med att byta. Kan ju bara lägga till också, för alla dem som kan märken, att denna gratis bikini som hon från början skulle betalat 8 dollar för var från märket triangl...
 
Fredag, innan skolan skypeade jag med Bästa Erica och Linnea!!! Efter skolan köpte jag Frozen yogurt med Abbey och sedan vidar till att sitta barnvakt för Gwen. Hur söt som helst är hon och jag och Sydney nästan dog av skratta när Sydney la en filt över mig när jag låg i soffan och sedan satte sig så att jag inte syntes så bra och Gwen verkligen inte kunde hitta mig!! Herre gud va hon sprang runt. Sydney fick henne till och med att kolla i vedspisen!!
Efter det mötte vi upp pam och Dave på Panera Bread för middag.
 
 
 
Lördagen börjades med att Skypea med Angan!! Sedan åkte jag till The MAll med Vmamma och Vsyster, där hittade jag en present till Vpappa som fyller på Tisdag. 
 
 
Söndag morgon skypeade jag med familjen och sedan åkte jag till gymmet med Treva. Är äntligen medlem nu så ska försöka ta mig dit så ofta som möjligt! Sen äkte jag på en lite tur med Vföräldrarna för att kolla så att hotellet min familj vill bo på var fräscht och så, vilket det var!!

Påsk

Måndag - Skola och när jag blev upphämtad av Sydney var Susanna i bilen! Hon är från Finland och var här förra året som utbytesstudent. Vi åkte och köpte Jamba Juice för det är hennes favorit ställe här! 
 
Tisdag - Skola, efter skolan gick jag, Camille, Mara och Abbey och provade på milkshakes gjorda på paj... intressant men faktiskt mycket godare än vad det låter!! Efter det skulle jag i alla fall ta bussen hem för första gången, och jag var helt själv. Ingen hade förklarat för mig att den åkte som i en cirkel, så när den inte svänger vänster utan höget trodde jag att jag satt på fel buss så jag täänkte gå av på nästa stopp men då sa chauffören att det bara var just denna kille som fick gå av där. Pinsamt nog fick jag då gå tillbaka och sätta mig. Tänker inte ta bussen något mer om jag har valet att få skjuts!!
 
 
Onsdag - Skola och sedan  bara umgås med Sydeny och Susanna. Fick ÄNTLIGEN min cheerjacka som jag köpte för 1.5 månader sedan.
 
 
Torsdag - Skola och sedan inget speciellt idag heller.
 
Fredag - Skola, hem och vid 6.20 gick jag bort till Madison för att jag, hon, Camille, Mezaki, Mara och Abbey skulle gå på bio och se Insurgent! Efter bion åkte vi alla tillbaka till Madison dit Sydney och Susanna också kom. Då hade vi lite mys med spel och film innan vi alla somnade närmare 2 am.
 
 
Lördag - Vaknade hos madison, åt frukost och sedan åkte Sydney och Susanna hem och då började resten spela Just dance innan vi åkte vidare till The Mall. Där hjälpte vi Mara och Abbey att hitta sina klänningar till Prom och jag köpte Skor till Prom! Alla ni vänner (host Ewelina) som är mycket för märken och vet att jag inte är det borde vara stolta för detta var faktiskt Michael Kors skor!
 
 
Söndag - PÅSK! Vaknade och började Skypea med Familjen, fick även Prata med Morfar vilket var riktigt roligt då jag inte pratat med honom alls sedan jag lämnade. Sedan kom Sydney och Susanna och knackade på dörren för att det var dags för våran ägg jackt. Pam hade gömmt färgglada och hårdkokta ägg över hela nedervåningen som vi fick leta efter. Inte sådär jättesvårt men ändå roligt! När vi hittat alla åt vi frukost, kanin pankaka! Sedan gorde vi oss i ordning. I sista sekunden kom jag på också att jag ville måla ett påskbrev till Grandma så det fick jag slänga ihop på 2 sekunder ungefär men blev ändå ganske bra!
 
 
Hos Grandma blev det först massa mat och sedan äggjackt i trädgården. Hon hade gömt 133 färgglada plast ägg och vi va cirkus 15 som letade, inte ens det för alla som var där letade inte.
Sedan öppnade vi dem och så låg det lappar i, antingen stod det "sorry" och så fick man choklad eller så stod det Ta ett kuvert. Fick men ett Kuvert så fick man en annan lapp som det stod vad för slags pris man fick. Jag fick två popballonger, men andra fick också klubbor och trisslotter.
 
Det var en rolig dag och man var lagom slut när man kom hem så blev bara att gå och lägga sig. 
 
 Fick ett armband som Sydney hade gjort
 
Påsknaglar
 
Prom klänningen
 
Hunden är klippt!