Påsk

Måndag - Skola och när jag blev upphämtad av Sydney var Susanna i bilen! Hon är från Finland och var här förra året som utbytesstudent. Vi åkte och köpte Jamba Juice för det är hennes favorit ställe här! 
 
Tisdag - Skola, efter skolan gick jag, Camille, Mara och Abbey och provade på milkshakes gjorda på paj... intressant men faktiskt mycket godare än vad det låter!! Efter det skulle jag i alla fall ta bussen hem för första gången, och jag var helt själv. Ingen hade förklarat för mig att den åkte som i en cirkel, så när den inte svänger vänster utan höget trodde jag att jag satt på fel buss så jag täänkte gå av på nästa stopp men då sa chauffören att det bara var just denna kille som fick gå av där. Pinsamt nog fick jag då gå tillbaka och sätta mig. Tänker inte ta bussen något mer om jag har valet att få skjuts!!
 
 
Onsdag - Skola och sedan  bara umgås med Sydeny och Susanna. Fick ÄNTLIGEN min cheerjacka som jag köpte för 1.5 månader sedan.
 
 
Torsdag - Skola och sedan inget speciellt idag heller.
 
Fredag - Skola, hem och vid 6.20 gick jag bort till Madison för att jag, hon, Camille, Mezaki, Mara och Abbey skulle gå på bio och se Insurgent! Efter bion åkte vi alla tillbaka till Madison dit Sydney och Susanna också kom. Då hade vi lite mys med spel och film innan vi alla somnade närmare 2 am.
 
 
Lördag - Vaknade hos madison, åt frukost och sedan åkte Sydney och Susanna hem och då började resten spela Just dance innan vi åkte vidare till The Mall. Där hjälpte vi Mara och Abbey att hitta sina klänningar till Prom och jag köpte Skor till Prom! Alla ni vänner (host Ewelina) som är mycket för märken och vet att jag inte är det borde vara stolta för detta var faktiskt Michael Kors skor!
 
 
Söndag - PÅSK! Vaknade och började Skypea med Familjen, fick även Prata med Morfar vilket var riktigt roligt då jag inte pratat med honom alls sedan jag lämnade. Sedan kom Sydney och Susanna och knackade på dörren för att det var dags för våran ägg jackt. Pam hade gömmt färgglada och hårdkokta ägg över hela nedervåningen som vi fick leta efter. Inte sådär jättesvårt men ändå roligt! När vi hittat alla åt vi frukost, kanin pankaka! Sedan gorde vi oss i ordning. I sista sekunden kom jag på också att jag ville måla ett påskbrev till Grandma så det fick jag slänga ihop på 2 sekunder ungefär men blev ändå ganske bra!
 
 
Hos Grandma blev det först massa mat och sedan äggjackt i trädgården. Hon hade gömt 133 färgglada plast ägg och vi va cirkus 15 som letade, inte ens det för alla som var där letade inte.
Sedan öppnade vi dem och så låg det lappar i, antingen stod det "sorry" och så fick man choklad eller så stod det Ta ett kuvert. Fick men ett Kuvert så fick man en annan lapp som det stod vad för slags pris man fick. Jag fick två popballonger, men andra fick också klubbor och trisslotter.
 
Det var en rolig dag och man var lagom slut när man kom hem så blev bara att gå och lägga sig. 
 
 Fick ett armband som Sydney hade gjort
 
Påsknaglar
 
Prom klänningen
 
Hunden är klippt!
 

Kommentera här: