tråkig och långsam vecka

Måndag, skola och efter skolan fick jag träffa Camilles pappa och syskon. Efter det gick jag, Abbey och Mara till Safeway och hängde där tills Sydney, Pam och Susanna kom och hämtade upp mig. På efter middgen umgicks jag bara med Sydeny och Susanna för att det var Susannas sista kväll här. Hon bjöd oss alla på kinamat vilket var väldigt uppskattat!
 
Tisdag, skola och sedan hem till ett tomt hus då Susanna inte längre var här. Resten av dag gjorde jag läxor, planerade och städa lite. Bara massa tråkiga saker för att fördriva tiden.
 
Onsdag. Denna dagen i skolan fick alla seniors hämta ut sina "CAPS AND GOWNS"!! det är alltså kåpan och hatten med en platta på som alla har på sig när det tar graduation här. Nu känns det verkligen som att det kommer hända på riktigt! Har fått massa brev och saker i posten också med information om hur saker och ting kommer att gå till med mera. 
 
 
Torsdag, efter skolan skjutsade vi hem Ula och följde med henne in för Sydney skulle få en bikini från henne. Hon hade beställt den online men den passade inte och eftersom hon fått den gratis, då den levererades 8h för sent, så ville hon inte krångla med att byta. Kan ju bara lägga till också, för alla dem som kan märken, att denna gratis bikini som hon från början skulle betalat 8 dollar för var från märket triangl...
 
Fredag, innan skolan skypeade jag med Bästa Erica och Linnea!!! Efter skolan köpte jag Frozen yogurt med Abbey och sedan vidar till att sitta barnvakt för Gwen. Hur söt som helst är hon och jag och Sydney nästan dog av skratta när Sydney la en filt över mig när jag låg i soffan och sedan satte sig så att jag inte syntes så bra och Gwen verkligen inte kunde hitta mig!! Herre gud va hon sprang runt. Sydney fick henne till och med att kolla i vedspisen!!
Efter det mötte vi upp pam och Dave på Panera Bread för middag.
 
 
 
Lördagen börjades med att Skypea med Angan!! Sedan åkte jag till The MAll med Vmamma och Vsyster, där hittade jag en present till Vpappa som fyller på Tisdag. 
 
 
Söndag morgon skypeade jag med familjen och sedan åkte jag till gymmet med Treva. Är äntligen medlem nu så ska försöka ta mig dit så ofta som möjligt! Sen äkte jag på en lite tur med Vföräldrarna för att kolla så att hotellet min familj vill bo på var fräscht och så, vilket det var!!

Kommentera här: