Fullt upp, vecka nr 2

I måndags hade jag skola och sen cheer practice. När jag gick in i klassrummet som jag har engelska i var jag lite små sur, bara allmänt för att jag inte gillar den klassen. Så ja typ stirrade i backen och gick raka vägen till min bänk och satte mig. När jag väl satt där kände jag hur någon vinkade åt mig så jag kollade upp och där satt Bridget och såg jätteglad ut. Hon hade precis bytt till den klassen så jag satte mig brevid henne istället och var jätteglad över att jag äntligen känner någon i alla min klasser!
 
Treva försov sig inna träningen så när hon inte var i tid och Cassie inte längre hade ont i armen fick Cassie tillbaka sin plats på mattan och Treva blev istället utkickad. Men det gjorde gått för våran stuntgrupp att få tillbaka en rutinerad person igen. I slutet av träningen kom Shanias mamma med Slushies till hela laget! de var från Sonic och helt sjukt goda! Jag har aldrig varit där men jag fick höra att de tydligen serverar maten på rullskridskor så kommer garanterat att åka dit snart.
 
I tisdags hade jag skola och senare tumbling. På tumblingen Gjorde vi ingen tumbling så jag fick inte chansen att öva på min bakåthandvolt, utan istället fick vi en extra träning för att stunta. Efter det hade vi alla en basket match. Då var det tjejernas "Cram the stands" men det var inte ens halvfullt!
 
 
I onsdags hade jag skola och senare cheer practice. Hela veckan har det varit väldigt mycket strul med Mara, utbytestudenten från spannien, och hennes värdfamilj. Vi trodde att hon skulle behöva komma hit den kvällen tills de hittat en ny värdfamilj med det blev inte så. Det finns hur mycket som helst att berätta om det men det skulle bli för långt plus att jag tvivlar på att ni faktiskt är intresserande. 
 
I slutet av träningen delade Shania ut donuts till alla i laget!! Så generös e hon!
 
I torsdags hade jag skola och sedan LEDIGT! 
 
I fredags hade jag skola och på kvällen en basket match. Då vart det tillbaka till vanliga matcher med 0 åskådare.
 
Löradag. Dags för STATE!!!! började dagen med en team-breatfast @Shanias. Jätte mycket och jättegod frukost vart det! vi fick en present från våra coacher, det var en T-shirt
 
 
Sen fick alla även en goodie-bag från Shania och hennes mamma. Helt sjuk va mycket de gjorde för hela laget bara den senaste veckan!!!
 
 
Efter frukost skulle jag, Ally och Treva gör oss iordning hos Ally igen men planerna ändrades lite så vi drog alla till Emma istället. Där även jessica, Kamryn, Leah och Maya gjorde sig iordning. Galen följde även med dit bara för att Jessica körde honom men han tog en tupplur på soffan tills det var dags att åka, Haha stackarn!
 
Eftersom jag inte behövde ha mitt hår i en jätte-tupperad toffs så blev jag klar snabbare än alla andra och slutade med att jag flätade Trevas hår, och tupperade både Allys och Jessicas toffs. Och då måste jag bara tillägga att Jessica har SJUKT tjockt hår!!!
 
Sen körde Jessica mig, Treva, Ally och Galen till tävlingen. Var jättesvårt att hitta parkering men eftersom detta var sista tävlingen så kunde inte Kendall straffa oss med extra hård träning om vi var 2 minuter sena så det var lugnt.
 
Väl där gick vi in som ett lag och vi fick gå igenom en väskkonrtoll och sen fick vi ställa oss på ett led i alfabetiskordning innan vi fick en pinn som var ett bevis på att vi hade rätt att vara backstage typ. Sen gick vi till vårt "omklädningsrum" eller snarare "lämna-väskorna-rum". Där lämnade vi väskorna och tog av oss våra pins innan vi gick för att värma upp. Det var tre mattor, vi fick 5 minuter på varje och 5 minuters vila mellan. Det var folk som tog tiden. 
 
Sen, UPPTRÄDDE vi!! Det gick jättebra och bara en sak som jag kunde se att vi fick minus på. Efter det var det lite vänta. Vi gick och kollade på de andra lagen och sedan  AWARDS!
 
Jag och Cassie är de ända tävlande seniors i laget så vi var de två som fick äran att gå upp och hämta priset om vi fick något.
 
VI FICK ANDRA PLATS!!!!!
 
En helt fantasktisk dag med så mycket laganda och så mycket roliga nyheter! Helt fantasktisk är allt jag kan säga!
 
 
Efter jag med värdfamiljen på Burgerville.
 
 
Söndagen började jag med att äta frukost hos Ally. Hennes pappas kända pannkakor igen! Treva kom och hämtade upp mig vid tio tiden. När vi var mätta och belåtna åkte vi på ett zumba pass följt av ett yoga pass. Det var så roligt och det kändes verkligen så skönt i kroppen! Prefekta kombinationen verkligen! Sen åkte vi och köpte kaffe innan Ally kom med hit en snabbis sen behöve hon åka hem igen. Så jag och Sydney åkte och köpt lunch från "the boardwalk" då vi hade kupponger för gratis pommes. Senare åkte vi och hämtade upp Abbey och så umgicks vi hela kvällen och sen sov hon här. 
 
Random bilder från veckan!
Jag, Camille och Mara har slutat med socker. Det firade vi med ett sista kakkalas.
Alla-Hjärtans-Dag-presenter!
Från Grandma
Från Värdföräldrarna
Från Värdsyster
Från Yearbook! Det är en tungtatuering!
Har varit lite kreativ och målat på flera letioner i skola. Är ju ingen konstnär men är ändå jättenöjd med dessa! Tror väll att ni i alla fall kan se var det är..
Elvis-Choklad!
lite syster mys mitt veckan.
 

Hektisk tid

Måndag den 2:a Februari. Skola och Cheer practice.. I skolan under Graphic design fick jag ett papper från Leadership där de frågade om jag vill representera Sverige och hålla Svenska flaggan i våran Multiculturalassembly. Jag sa jag till det så det kommer ju bli himla pinsamt men eftersom jag är en stolt svenne så vill jag ändå göra det. plus att jag kommer få missa några klasser. 
 
Jag hade hört rykten i skolan om att två personer (Cassi och Isaac) hade gått på en fest efter vinterdansen och drucking och så hade polisen kommit dit och nu var dem "suspended" och fick inte vara med och varken träna eller tävla med cheerleadinglaget längre. Under träningen fick vi bekräftat att det tyvärr delvis var rätt. Isaac var suspended men Cassi hade inte drukigt sjäv så hon kunde fortfarande vara med. Hade varit helt katastrof annars för de båda är i min stuntgrupp. Men Treva hade fått ett sms från Kendall där hon frågade om Treva kunde ta Isaacs plats och det kunde hon. Så den träningen var mest att lära henne räkningar och så men hon var helt fantastisk och allt gick jättebra! Vi var fortfarade possitiva inför tävlingen lördagen samma vecka.
 
Tisdag den 3:e, Skola och tumbling. På tumblingen så hade jag tydligen en bra dag för jag fick göra en bakåthandvolt helt själv utan att någon höll i mig!! Nu gjorde jag det visserligen på en jättemjuk matta och jag kanske landade lite på huvet men ändå! Han trodde på mig och trodde att jag kunde göra det!! 
 
Ondsag den 4:e, Skola och senare cheer practice. Träningen började bra. Treva kom ihåg räkningar och så, allt verkade lugnt inför tävlingen. MEN.. efter halva träningen kunde Cassi inte klara av sin smärta i armen mer så hon gick till Carrie och fick reda på att hon nog hade stukat armen och blev avrådd från att tävla på lördag. Hon grät och alla fick panik! Tur är att Kendall (inte coachen med en annan tjej som bara gör sidelineing) är grym och efter ett telefonsamtal frän Coach Kedall dök hon upp med 30 minuter kvar av träniningstid och satte ALLT! HELT SJUK ÄR HON! och hon är sånt där träningsfreak så hon är stark också. Även om tekninken i ett stunt inte alltid var perfekt så höll hon uppe det i alla fall, med bara muskelkraft!
 
Torsdag den 5:e Skola och efter skolan åkte jag och Sydney till the Mall så att jag kunde lämna tillbaka kjolen jag köpte till vinterdansen men aldrig hade på mig.
Kl 20.30 till 21.30 hade vi en extra cheer träning bara för att alla nya skulle få liiite mer träning innan första tävlingen i alla fall. 
 
Fredag den 6:e, Skola och sedan basketmatch. Matchen var inte vilken match som helst utan det var herraras "cram the stands" så det var galet mycket folk som kom på den matchen! Blev jätte svettigt men OJ va kul det var att få cheera inför lite folk igen. Fick mig att tänka tillbaka på football säsonen och jag insåg hur sjukt mycket jag saknar alla football matcher och alla teamdinners innan footballmatcherna osv.
 
 
Lördag den 7:e, Tävling! Shania behövde åka till en annan tävling samma dag så våran coach hade fixat så att vi kunde tävla före alla andra vilket innebar att vi tävlade jättetidigt och sen behövde stanna där hela dagen, ända tills Awards i slutet! Tror vi var tvugna att vara där kl 9 så Treva hämtade upp mig vid 7 för att åka till Ally och äta frukost och göra oss iordning ihop. När vi väl hade tävlat fick vi typ ett par timmar som vi kunde åka någonstans och tex äta eller så. Men jag ville kolla på de andra lagen så jag bara följde med Ally till Subway jättesnabbt och sen tillbaka för att kolla på tävlingen. Grejen med den här tävlingen var även att det brukar vara ca 40 nummer men nu var det ca 80 nummer så Awards var inte förrens runt 5-6 tiden.. Segt.
 
Det blev även något fel med våran förflyttning av tävlings tid så det räknade inte ens med oss i tävlingen utan bara som att vi uppträdde och inte tävlade. Så vi fick ingen plasering alls... Också rätt segt. 
 
 
Söndgen den 8e hade jag ett obligatoriskt möte med alla utbytesstudenter som har samma local coordinatior som mig. Dock ville Sherri inte att det bara skulle vara ett tråkigt möte så vi tog alla en buss 7.05 på morgonen som tog oss upp till bergen där vi spenderade hela dagen. Vissa åkte skidor men det var typ ingen snö så jag kände att jag kunde klara mig utan. Istället umgicks jag med Mara, Lola och Fede hela dagen. Vi gjorde en utflyckt ut till skogen där det typ inte var någon snö men Mara, Lola och fede lyckades ändå ramla i den lilla snön som var där tillräckligt mycet för att vara iskalla och genomblöta när vi kom tillbaka. Jag var helt torr och inte det minsta kall... Vem har mest snö-vana tro??
 
Kl 1 skulle vi ha mötet. Det gick ut på att vi skrev på ett papper som sa att vi varit på detta möte. Sen fick vi en bunt med papper som vi antingen kunde ta med hem och läsa igenom eller slänga.... Helt klart värt att göra en heldag av det!... Kom väll hem närmare 7 och var helt slut. 
Kom dock hem till denna maten!! Sååå gott var det!!
 
Jag tycker i alla fall att det räknas som en ganska full vecka, speciellt med tanke på att det var mycket stress!! 
 
Mara fyllde 17 fredagen den 6:e!! så Grattis till henne i efterskott! Vi köpte alla ett presentkort från starbucks till henne bara för att hon älskar starbucks. Plus att jag köpte frukost till henne innan skolan, även det från starbucks! Hon blev jätte glad! Här få ni en superfin blid på henne
 
 
Här är en jättefin bild på mig, Pam och Sydney när vi höll på att göra oss iodrning för dansen!
 

Bali Hai - Winter Formal

Fredag - Skola och timat och bra bestämde jag mig för att försova mig just denna dagen. Vaknade av att Dave ropade att klockan var sju från utanför min dörr och vi brukar åka 7.10... OCH jag skulle uppträda i assemblyn den dagen så jag var tvungen att ha utsläppt hår och "se bra ut". Så jag flög upp och satte i plattången, skrek till Sydney att jag inte skulle hinna att åka i tid. Sen slängde jag på mig kläder plattade håret snabbare än blixten, slängde ner en banan och sminket i väskan. Sminkade mig i bilen påväg till skolan och åt bananen påväg till lektionen och kom in precis i tid!!
Sen hade jag de två första lektionerna som vanligt och sen påväg till yearbook köpte jag lunch (yoghurt), gick till lektionen och åt. Sen var det dags för mig att gå och repetera för cheerleading uppträdandet i Aulan. Klockan 1 hade vi första Bali assemblien och sen andra vid 2. Det gick bra och jag hade roligt!!
Efter skolan satt jag och Sydney och gosade med Dolly innan jag var tvungen att åka till basketmatchen. Det var damer och vi vann!!
 
Lördag hade jag tid hos frisören klockan 10. Pam körde mig och hämtade upp mig. Min frisör var bra och hyfsat billig men hon hade nyss genomgått en skillsmässa så tror att hon var lite små deprimerad...
Blev nöjd i alla fall!!
 
När jag kom hem igen så bakade jag och Sydeny kladdkaka, sen skypeade jag med familjen en snabbis och fixade naglarna samtidigt som jag jag plockade upp på rummet och dammsög. 
Klockan 2 kom, Madison, Abbey, Ula och Camille hit för att göra sig i ordning. Vi gjorde alla smink och hår och hjälpte varandra hit och dit samtidigt som vi dunkade musik och försökte dansa utan att tabba sig med eyelinern.
 
Jättekul hade vi och precis innan vi skulle åka och äta kom Kiele, Mara och Natalie hit och vi tog alla bilder ihop! (de finns dock på fb, men eftersom jag inte hade några på min telefon får ni nöja er utam dem)
Sen åkte vi till Thie Blom för middag och sen tillbaka hit för dessert (kladdkaka). Vi trodde att dansen höll på från 8 till 11 och vi ville inte vara där för tidigt för det tar i alla fall 30 minuter för det att liksom komma igång. När klockan var 7 trodde vi därför att vi hade gott om tid men sen upptäckte vi att den höll på från 7 till 10 så då fick vi istället brottom. haha! Men det var en jättedålig DJ så blev inte mycket dans.. De tre sista låtarna var dock asbra så då var det drag men sen var det ju över så var ändå en lliten besvikelse..
 
Efter dansen åkta alla hem Till Madison där vi åt jätte mycet onyttigt, spelade spel, dansade lite och kollade på film innan alla somnade. 
 
Söndag. Vaknade hos Madison och fick där en brakar frukost, med Bacon, ägg, french toast och massa frukt!
 
Idag är det även superbowl så kommer bli att sitta framför TV:n med familjen och äta gott och umgås!