Bali Hai - Winter Formal

Fredag - Skola och timat och bra bestämde jag mig för att försova mig just denna dagen. Vaknade av att Dave ropade att klockan var sju från utanför min dörr och vi brukar åka 7.10... OCH jag skulle uppträda i assemblyn den dagen så jag var tvungen att ha utsläppt hår och "se bra ut". Så jag flög upp och satte i plattången, skrek till Sydney att jag inte skulle hinna att åka i tid. Sen slängde jag på mig kläder plattade håret snabbare än blixten, slängde ner en banan och sminket i väskan. Sminkade mig i bilen påväg till skolan och åt bananen påväg till lektionen och kom in precis i tid!!
Sen hade jag de två första lektionerna som vanligt och sen påväg till yearbook köpte jag lunch (yoghurt), gick till lektionen och åt. Sen var det dags för mig att gå och repetera för cheerleading uppträdandet i Aulan. Klockan 1 hade vi första Bali assemblien och sen andra vid 2. Det gick bra och jag hade roligt!!
Efter skolan satt jag och Sydney och gosade med Dolly innan jag var tvungen att åka till basketmatchen. Det var damer och vi vann!!
 
Lördag hade jag tid hos frisören klockan 10. Pam körde mig och hämtade upp mig. Min frisör var bra och hyfsat billig men hon hade nyss genomgått en skillsmässa så tror att hon var lite små deprimerad...
Blev nöjd i alla fall!!
 
När jag kom hem igen så bakade jag och Sydeny kladdkaka, sen skypeade jag med familjen en snabbis och fixade naglarna samtidigt som jag jag plockade upp på rummet och dammsög. 
Klockan 2 kom, Madison, Abbey, Ula och Camille hit för att göra sig i ordning. Vi gjorde alla smink och hår och hjälpte varandra hit och dit samtidigt som vi dunkade musik och försökte dansa utan att tabba sig med eyelinern.
 
Jättekul hade vi och precis innan vi skulle åka och äta kom Kiele, Mara och Natalie hit och vi tog alla bilder ihop! (de finns dock på fb, men eftersom jag inte hade några på min telefon får ni nöja er utam dem)
Sen åkte vi till Thie Blom för middag och sen tillbaka hit för dessert (kladdkaka). Vi trodde att dansen höll på från 8 till 11 och vi ville inte vara där för tidigt för det tar i alla fall 30 minuter för det att liksom komma igång. När klockan var 7 trodde vi därför att vi hade gott om tid men sen upptäckte vi att den höll på från 7 till 10 så då fick vi istället brottom. haha! Men det var en jättedålig DJ så blev inte mycket dans.. De tre sista låtarna var dock asbra så då var det drag men sen var det ju över så var ändå en lliten besvikelse..
 
Efter dansen åkta alla hem Till Madison där vi åt jätte mycet onyttigt, spelade spel, dansade lite och kollade på film innan alla somnade. 
 
Söndag. Vaknade hos Madison och fick där en brakar frukost, med Bacon, ägg, french toast och massa frukt!
 
Idag är det även superbowl så kommer bli att sitta framför TV:n med familjen och äta gott och umgås!
1 mormor:

skriven

Åhhh sååå fin du är i håret, kram från mormor

Svar: Tack mormor!!
Elin Malvina

Kommentera här: