Finals Week och Start Av Andra Terminen

Måndag den 19:e var det ingen skola. Jag tog det mest lungt, pluggade inför mitt matteprov och 3-5 hade jag cheerträning. 
 
Tisdag den 20:e - Första dagen med riktiga finals. Först hade vi vanlig skoldag och sen istället för att ha early release hade jag min photography 1 final. Vi gjorde typ en vanlig lekton men man skulle skriva en analys på terminen också. Så det var enkelt eftersom det inte finns något rätt och fel på det. På kvällen hade jag tumbling men en utav coacherna var inte där så vi gjorde knappt något alls.
 
Onsdag den 21:a - Matte och Engelska finals. Började skolan 8.00 istället för 7.45 och slutade redan 11.30!! Matten gick bra, tog bara lång tid så lämnade in provet 1 minut innan klassen var över. Engelskan gick också förvånandsvärt bra. Nästan så att jag började tveka om jag verkligen skulle droppa den klassen eller inte men nu har jag gjort det och jag är glad att jag gjorde det!
på kvällen hade jag cheer practice. 
 
Torsdag den 22:a - Finals i idrott/styrketräning och yearbook. Båda de klasserna var som vanliga lektioner så det ända annorlunda med denna dagen var att jag började 8 och slutade halv 12. I weight lifting så sitter det typ tavlor på vägarna med recorden från elever. Jag trodde att som tjej var ända chansen att komma med på en sån board att göra det där det var uppdelat klassvis. Men det visade sig att de även hade an lista som var uppdelat på vikt för tjejer. För den med klassvis hade jag inte en chans att komma med på men jag har nu andra plats i bänk press på tavlan baserat på vikt! Det är top 5 på vikt tavlan men bara top 1 på klasstavlan så det säger ju sig självt att det är lättare att komma med på baserat på vikt.
 
Abbey hade med sig snacks till ckolan... Torkat sjägräs... luktade pyton jag jag vägrade smaka!
 
Efter skolan åkte jag och Sydeny och köpte skor till mig!
 
På kvällen hade jag ingen träning så istället åkte jag och Camille till brottartävlingen som var på skolan. Vi skulle ta bilder för yearbook. Innan så gick vi även och åt på en restaurang tvärs över gatan. Underbart god burgare och paj hade dem!!
 
 
Fredag den 23:e - Ingen skola. istället åkte jag till the Mall med Madison, Abbey och Camille. Alla utom Abbey skulle köpa en klänning till Bali men ingen av oss hittade någon! Jag visste att jag inte skulle få en till möjlighet att shoppa innan dansen så jag köpte en top och en kjol. (Jag använde dock aldrig kjolen för hade redan en nästan lika dan och den var ändå en storlek förstor så ska lämna tillbaka den)
Juste, köpte knakse även hängslebyxor från hollister...
 
 
Lördagen den 24:e - Oj vilken dag! hade fullt upp kan man säga! Först Cheer Competition! inte lika roligt som första tvälingen då jag nu visste vad jag hade att vänta mig men ändå jättekul! Hann inte stanna för Awards men fick senare veta att vi fick andra plats igen! Direkt därifrån åkte vi till Sydneys danstävling. Lite småpinsamt att dyka upp där i cheer-uniform och smink och hår och allt! Speciellt med tanke på att det var klädkod och de inte släppte in folk i jeans typ. Men vi förklarade att jag hade en klänning i väskan så jag fick gå och byta om inne på toaletten. Sen fick vi vänta lite innan Sydney skulle uppträda så Jag, Pam och Dave gick och åt mexicansk mat. Sydneys lag vann och de var jätteduktiga så det var kul! På hemvägen blev jag avsläppt hos Abbey, där Madison och Camille redan var. De var i full gång med att laga middag så vi åt och sen spelade vi spel och kollade på film. 
 
 
Söndag den 25:e - Vaknade hos Abbey och strax där efter kom Pam och hämtade mig och Madison. Skulle egentligen åka till downtown med Camille och några andra men det ställdes in..
 
Måndag - ingen skola. Hade cheer practice från 3 till 5.30.
 
Tisdag - första dagen på nya terminen. Hade först algebra 2 som var samma som förra terminen. Sen hade jag en ny klass, Health 2 och älskade verkligen den läraren men kände inte männiksor i klassen tyvärr. Efter det hade jag graphic Design och det var jätteroligt. Skulle egentligen haft den klassen med Lena men hon var tvungen att ändra sitt schema fast turligt nog såg jag Treva sitta vid en dator när jag kom in genom dörren. Hon är en cheerleader men gör inte cometition team och vi hejjar på olika mathcer så träffar typ aldrig henne så det var extra kul då jag saknat henne!
Efter skolan åkte jag och Sydeny till Dutch Bros för vi är båda beroende av det nu!
Detta var även nationella chokladkakedagen i USA så vi bakade kladdkaka på kvällen!
 
 
Onsdag - Andra nya dagen av andra terminen. Hade först art 1 och visste sen dagen innan att ja skulle vara i samma klassrum som Treva igen med hon gjorde advanced art så visste inte om jag skulle kunna sitta bredvid henne och så. Men när jag kom in såg jag Kylie (cheerleader) så jag gick och satte mig bredvid henne och sen kom Treva och satte sig bredvid mig och sen kom även Kamryn (cheerleader) och satte sig med oss så vi var en hel liten cheerleadergrupp där, haha!
Efter det hade jag min nya engelska klass. Young adult lit, lät ju som en rolig klass tänkte jag, tills jag såg människorna! vill inte kommentera dem för mycket här på bloggen man kan i alla fall sig att alla var speciella på sitt sätt och jag kände väll egentligen inte att jag passade in där, MEN jag vill stanna i klassen för tror att klassen i sig kan vara rolig och intressant.
Sist på dagen hade jag även Yearbook men det är ju samma som första terminen så inget speciellt hände där.
När vi kom hem Åkte Pam och Sydney till veterinären för att hämta upp Dolly som äntligen fått operera bort sin cancer. Tyvärr var det mer än de trodde så slutade med att det tog bort hela benet. Så nu haltar hon på tre ben men hon är sååå duktig!! Tror inte hon varit såhär glad sen jag kom hit!! Och hon har redan lyckats smita förbi våra hinder framför trappan och gått upp helt själv två gånger. Egentligen får hon inte göra det förrens om två veckor men hon är såå tapper och duktig och glad och jag vet inte vad! Så inspererande att se henne förlora ett ben men fortsätta precis som vanligt, om inte bättre!
 
 
Torsdag - Skola och sen bara ta det lugnt. Jag och Sydney gjorde lyx när vi kom hem, Kaffedrink och mac n' cheese!
 
Avslutar inlägget här för det är redan så långt och jag har mycket att berätta om de kommande dagarna!
 
Vi fick vara lite kreative i Helath, Graphic Design och young adult lit! är fktiskt näjd med graphic design men vet inte riktigt vad jag tänkte med t-shirten från engelskan...
Healt
Young adult lit
Graphic design
 
Har ju även glömt att berätta att vi hade en lock out drill i skolan för någon vecka sedan. Jag hade dock idrott då så eftersom vi inte har fönster så var det ända annorlunda att någon sa i högtalaren att det var en lock out drill och sen låste våran coach dörren och fortsatte gå igenom som vanligt. Sen kom någon och kände på dörren och sen sa de att det var klart och då gick vi ut och sprang. Men ändå coolt att ha varit med om det!
 
 

Kommentera här: