Hektisk tid

Måndag den 2:a Februari. Skola och Cheer practice.. I skolan under Graphic design fick jag ett papper från Leadership där de frågade om jag vill representera Sverige och hålla Svenska flaggan i våran Multiculturalassembly. Jag sa jag till det så det kommer ju bli himla pinsamt men eftersom jag är en stolt svenne så vill jag ändå göra det. plus att jag kommer få missa några klasser. 
 
Jag hade hört rykten i skolan om att två personer (Cassi och Isaac) hade gått på en fest efter vinterdansen och drucking och så hade polisen kommit dit och nu var dem "suspended" och fick inte vara med och varken träna eller tävla med cheerleadinglaget längre. Under träningen fick vi bekräftat att det tyvärr delvis var rätt. Isaac var suspended men Cassi hade inte drukigt sjäv så hon kunde fortfarande vara med. Hade varit helt katastrof annars för de båda är i min stuntgrupp. Men Treva hade fått ett sms från Kendall där hon frågade om Treva kunde ta Isaacs plats och det kunde hon. Så den träningen var mest att lära henne räkningar och så men hon var helt fantastisk och allt gick jättebra! Vi var fortfarade possitiva inför tävlingen lördagen samma vecka.
 
Tisdag den 3:e, Skola och tumbling. På tumblingen så hade jag tydligen en bra dag för jag fick göra en bakåthandvolt helt själv utan att någon höll i mig!! Nu gjorde jag det visserligen på en jättemjuk matta och jag kanske landade lite på huvet men ändå! Han trodde på mig och trodde att jag kunde göra det!! 
 
Ondsag den 4:e, Skola och senare cheer practice. Träningen började bra. Treva kom ihåg räkningar och så, allt verkade lugnt inför tävlingen. MEN.. efter halva träningen kunde Cassi inte klara av sin smärta i armen mer så hon gick till Carrie och fick reda på att hon nog hade stukat armen och blev avrådd från att tävla på lördag. Hon grät och alla fick panik! Tur är att Kendall (inte coachen med en annan tjej som bara gör sidelineing) är grym och efter ett telefonsamtal frän Coach Kedall dök hon upp med 30 minuter kvar av träniningstid och satte ALLT! HELT SJUK ÄR HON! och hon är sånt där träningsfreak så hon är stark också. Även om tekninken i ett stunt inte alltid var perfekt så höll hon uppe det i alla fall, med bara muskelkraft!
 
Torsdag den 5:e Skola och efter skolan åkte jag och Sydney till the Mall så att jag kunde lämna tillbaka kjolen jag köpte till vinterdansen men aldrig hade på mig.
Kl 20.30 till 21.30 hade vi en extra cheer träning bara för att alla nya skulle få liiite mer träning innan första tävlingen i alla fall. 
 
Fredag den 6:e, Skola och sedan basketmatch. Matchen var inte vilken match som helst utan det var herraras "cram the stands" så det var galet mycket folk som kom på den matchen! Blev jätte svettigt men OJ va kul det var att få cheera inför lite folk igen. Fick mig att tänka tillbaka på football säsonen och jag insåg hur sjukt mycket jag saknar alla football matcher och alla teamdinners innan footballmatcherna osv.
 
 
Lördag den 7:e, Tävling! Shania behövde åka till en annan tävling samma dag så våran coach hade fixat så att vi kunde tävla före alla andra vilket innebar att vi tävlade jättetidigt och sen behövde stanna där hela dagen, ända tills Awards i slutet! Tror vi var tvugna att vara där kl 9 så Treva hämtade upp mig vid 7 för att åka till Ally och äta frukost och göra oss iordning ihop. När vi väl hade tävlat fick vi typ ett par timmar som vi kunde åka någonstans och tex äta eller så. Men jag ville kolla på de andra lagen så jag bara följde med Ally till Subway jättesnabbt och sen tillbaka för att kolla på tävlingen. Grejen med den här tävlingen var även att det brukar vara ca 40 nummer men nu var det ca 80 nummer så Awards var inte förrens runt 5-6 tiden.. Segt.
 
Det blev även något fel med våran förflyttning av tävlings tid så det räknade inte ens med oss i tävlingen utan bara som att vi uppträdde och inte tävlade. Så vi fick ingen plasering alls... Också rätt segt. 
 
 
Söndgen den 8e hade jag ett obligatoriskt möte med alla utbytesstudenter som har samma local coordinatior som mig. Dock ville Sherri inte att det bara skulle vara ett tråkigt möte så vi tog alla en buss 7.05 på morgonen som tog oss upp till bergen där vi spenderade hela dagen. Vissa åkte skidor men det var typ ingen snö så jag kände att jag kunde klara mig utan. Istället umgicks jag med Mara, Lola och Fede hela dagen. Vi gjorde en utflyckt ut till skogen där det typ inte var någon snö men Mara, Lola och fede lyckades ändå ramla i den lilla snön som var där tillräckligt mycet för att vara iskalla och genomblöta när vi kom tillbaka. Jag var helt torr och inte det minsta kall... Vem har mest snö-vana tro??
 
Kl 1 skulle vi ha mötet. Det gick ut på att vi skrev på ett papper som sa att vi varit på detta möte. Sen fick vi en bunt med papper som vi antingen kunde ta med hem och läsa igenom eller slänga.... Helt klart värt att göra en heldag av det!... Kom väll hem närmare 7 och var helt slut. 
Kom dock hem till denna maten!! Sååå gott var det!!
 
Jag tycker i alla fall att det räknas som en ganska full vecka, speciellt med tanke på att det var mycket stress!! 
 
Mara fyllde 17 fredagen den 6:e!! så Grattis till henne i efterskott! Vi köpte alla ett presentkort från starbucks till henne bara för att hon älskar starbucks. Plus att jag köpte frukost till henne innan skolan, även det från starbucks! Hon blev jätte glad! Här få ni en superfin blid på henne
 
 
Här är en jättefin bild på mig, Pam och Sydney när vi höll på att göra oss iodrning för dansen!
 

Kommentera här: