20 Veckor!

Dagen efter juldagen tog vi det bara lugnt. Jag fick mitt paket från Sverige med de sista juklapparna! Som tur var var det bara till Sydney så hon fick öppna det direkt. Sen fick även jag lite grejor från bästa mamma och pappa och bror!
blomman som ni ser är en penna från Sydeny.
 
Den 27:e skulle vi promt åka till gallerian, jag Sydney och Dave. Det var helt kaos där så kanske inte ett av våra bästa förslag. Vi körde runt i kanske tjugo minuter för att hitta en parkeringsplats och inne i gallerian var det folk överallt! Men sen köpte vi med oss pizza hem och på kvällen kom Abbey över för att sova här.
 
Den 28:e var Abbey här ungefär hela dagen och vi bara tog det lungt och umgicks framför TVn typ. 
 
Den 29:e skulle vi ha överraskningskalas för Grandma som fyllde 80 dagen efter. Så jag och Pam åkte hem till Grandma för att hjälpa Kim fixa iordning allt (Grandma var ute och gjorde något med Wayne). Sen kom gästerna kl 3 och Grandma och Wayne halv 4. 
 
Den 30:e var det grandmas födelsedag så då hade hon planerat in en hel shoppingdag! Vi började med att åka och äta frukost när Kim och Grandma hämtat upp mig, Sydney och Pam. Sen skulle grandma ha skor så då började jakten på alla skoaffärer. När vi kom till den tredje affären köpte alla skor utom Grandma så vi fick förtsätta leta. Men rätt va det var var klockan 6 och vi skulle äta middag på en italiensk restaurang så det blev tyvärr inga skor för henne. 
En såndär cool antekninsbok som är med i filmer!
Detta är vad jag köpte!
 
 
Den 31:e, Nyårsafton! Madison kom hit och var här till ca 5 men sen skulle hon hem och fira med familjen. Egentligen skulle jag och Sydney gå på en fest med hennes danskompisar men under shoppingen dagen innan gjorde hon något med sitt knä så hon kunde knappt gå = ingen fest. Istället satt vi hemma och kollade på TV och Kim kom hit och gjorde oss sällskap. Det har nog aldrig varit så svårt att hlla sig vaken till 12 slaget..
Paraplyet och strumporna var juklapp från Madison. Skorna fick jag av Sydney för de var försmå för henne och den svarta saken är en klistergrej man sätter på telefonen och sen kan man ta bort den och använda andra sidan som en skärmputsare när man behöver, det fick jag av Dave.
 
Den förste Januari 2015 satte jag och Sydney oss i bilen redan klockan nio på morgonen och åkte hem till Abbey där Madison redan var. Där gick vi igenom allt som alla hade packat för att se till att ingen glömt något viktigt. Sen fick vi borsta Abbeys hår för det var världens tova. Runt 10 tiden packade vi alla in oss i bilen och startade den 1.5 timmes långa resan mot kusten!
 
 
När vi kom fram letade vi först upp hotellet och fick då reda på att det låg precis på stranden! Så man kunde gå ut från hotellet direkt till stranden och om man gick ut på andra sida kom man ut direkt på den gatan med all shopping! Så himla perfekt var det. Vi började mad att gå till stranden och ta lite bilder och fjanta oss lite. Sen gjorde vi en liten shoppingrunda där vi även fick in en åktur på karusellen i den lilla "gallerian". Sen checkade vi in på hotellet, packade upp, satte på oss bikinis och gick ner och badade i poolen och bubbelpoolen. 
 
 
Strax efter 5 gick vi ut och år middag. Det godaste jag ätit på väldigt länge! Sen gick vi tillbaka till rummet och åt hur mycket godis och onyttigheter som helst. Vi spelade spel och hittade på massa roliga aktiviteter. Vid halv 11 gick vi ner till poolen igen där vi var i säkert 2 timmar. Sen gick vi upp till rummet och duschade och gjorde oss i ordning för sängen
Vår utsikt från våran balkong.
 
 
Morgonen efter åt vi frukost på hotellet och sen packade vi ihop allt på rummet. Vi hade lite problem med bilen så det slutade med att vi bara tog en snabb shoppingrunda igen och åkte hem redan runt 12-1 tiden. Planen var egentligen att gå tillbaka till stranden och shoppa länge och inte åka hem förens 4 i alla fall. Men det var en väldigt lyckad utflyckt och vi hade alla jätteroligt! Vi har redan börjat prata på att kanske åka tillbaka igen till våren! Antingen för senior ditch day eller för min födelsedag!
 
 
Igår hade jag cheerträning och sen var jag ensam hemma i stort sett hela dagen. Jag hade väldigt tråkigt men ingen utav mina vänner kunde gör något så jag fick roa mig själv. Spelade till exempel lite piano som var för första gången sen jag kom hit. 
 
Idag är sista dagen på jullovet och vi ska troligen gå och se föreställningen som Kim har satt upp.

Kommentera här: