Cheer Competition

Måndag, första dagen tillbaka till skolan efter lovet var förvånandsvärt lätt. Inte allt för svårt att komma upp på morgonen och sen hade jag roliga lektioner och cheer träning efter så blev en ganska bra dag tillslut. Efter att ha varit ifrån alla vänner så länge (då jag knappt träffade några under lovet) så hade vi verkligen börjat sakna varandra och det var därför extra kul att få se dem igen. (Är det bara för mig eller känns två veckor extremt mesigt att vara ifrån vänner och börja sakna dem?! tänker på att jag varit ifrån velandie och ua i snart 5 månader!!!!?)
 
Vi hade i alla fall den bästa cheer träningen någonsin! Istället för att våran coach sa vad vi skulle göra och vi inte gjorde det och blev straffade med 1000 jumping jacks så sa Kendall vad vi skulle göra och så gjorde vi faktiskt det och blev belönade med att leka lekar mer än halva lektionen. Så kul! blev lite team bonding där. Och jag och Isaac var bästa paret! Eller det tyckte i alla fall vi när vi kom 3:a två gånger och 2:a en, haha!
 
Tisdagen, Skola och sen tumblig. Tumblingen gick inte så jätte bra så inte riktigt lika rolig dag som måndagen men ändå helt okej. Denna dagen hade jag andra lektioner i skolan så fick träffa ytterligare människor som jag hade saknat också.
 
Onsdagen, skola och cheer practice. Träningen var ungefär lika rolig som måndagen fast vi lekte inte lekar lika länge. Detta var dock sista träningen innan vår första tävling så vi ändå mycket pepptalk.
 
Gick till starbucks med Camille under 8th period då ingen av oss hade lektioner. HELT FANTASTISKT VÄDER!!!
 
Torsdagen, skola och INGENTING efter skola! Så skönt att få ta det lungt och typ göra läxor i lugn och ro (även om jag har extremt lite läxor i allmänhet här). 
 
Fredag, Skola och sen basket match. Det var tjejor som spelade och det var faktiskt en rolig match. Även om vi inte vann och jag hade tappat rösten under jullovet och fortfarande inte kunde skrika och jubla ordentligt. 
 
Efter skolan gick jag till starbucks igen och till the dollar tree med Camille, Mara, Lena och Alida. 
 
 
Lördag var det upp tidigt som gällde för att fixa smink och hår inför CHEERLEADING TÄVLINGEN!
Tävlingen var såååååå rolig. Var länge sedan jag stod på scen så hoppade typ upp och ner av förväntan på att få göra det igen! Det gick i alla fall jättebra. Vi tappade något stunt och någon klarade inte sin tumbling men vi fick ÄNDÅ andra plats! och då ska det tilläggas att alla andra hade redan haft sin första tävling så detta var deras andra men våran första. 
 
Söndagen hade vi en "bottles and cans drive" med cheerleading lager för att samla pengar. Så det vi gjorde i stort sätt var att hoppa in 4 och 4 i bilar och åka till ett område med mycket hus och sen gå och knacka dörr och fråga om de hade pantflaskor och burkar. Var faktiskt kul då man fick prata och vara trevlig mot många människor. Och som tur för mig så var min partner (Ally) inte jätte pigg på att prata med människorna så jag fick göra de mesta av pratet. 
 
Efter det så åkte jag och Ally och köpte mat och sen for vi vidare hem till henne för att äta och fixa oss lite innan vi drog till The Mall.
Fick med mig lite smink hem! En ny eyeliner som jag verkligen behövde och mitt första smink från märket MAC! helt sjukt att jag nu kan säga att jag äger smink från det märket! köpte i alla fall ett läppstift och en läppenna.
 
Fick försenade julklappar av Grandma typ tisdag kväll eller något.
 
Har ni smakat Almond milk?! så gott, och ska tydligen vara nyttigt för kroppen också
 
 
1 Mamma Anna:

skriven

Så kul att det gick så bra på tävlingen. Jag vet ju att du sett fram mot den. Så himla tråkigt att det är över tills vi tittar bort till dig. Det hade ju varit så kul att se dig tävla!! Men du får väl träna upp din dansklass och göra en uppvisning i trädgården här hemma. Ser fram mot det!

Kommentera här: