Sista riktiga veckan

Lördagen den 23e maj efter att tjejerna hade åkt åkte jag och Sydney med Kim till pita pit för lunch. Väldigt likt subway var det fast mindre bröd så det var supergott! Efter det började jag att packa. Jag packade ner allt som jag visste att jag inte skulle använda mer, så som vinterkläder och cheerkläder osv. 
På kvällen åkte jag och Sydney och satt barnvakt åt tre killar. Den familjen bodde i ett stort slott! Om jag säger att de hade hiss så får ni kanske en liten bild 
Söndagen den 24e gick jag Pam och Sydney på bio. Vi såg Pitch perfect 2.

Måndagen den 25:e hade vi inte skola. Det var memorial day så istället åkte vi hem till grandmas för lite party. Alltid lika roligt att träffa the Smiths family! 

Tisdagen vart det upp till skolan igen. Efter skolan åkte jag och Pam och Sydney till en bokhandel för Sydney behövde en bok och på kvällen åt vi chipotle! Det var första gången för mig och det var supergott!Onsdagen, skola och efter skolan kom Kamryn och hämtade upp mig så åkte vi hem till henne och pluggade matte. Blev inte så mycket plugg dock..... Mest hoppa studsmatta och äta och självklart PRATA!! 😂😂

Torsdagen kom jag tidigare till skolan för att Camille skulle hjälpa mig att filma lite cheervideos. Och så hade jag mitt sista matteprov! På eftermiddagen satt jag ute och solade och sedan åkte jag med Sydney och tankade. 

Fredagen åkte jag och Camille till downtown direkt efter skolan. Där köpte vi donuts och så hittade jag en klänning till graduation. När våra fötter var tillräckligt trötta satte vi oss på vagnen och åkte hem igen. Pam och Dave kom och hämtade upp mig och så fortsatte vi raka vägen tillbara till skolan för att se the vareity show. Så galet bra! Slutar nog aldrig att häpnas över hur många begåvade elever det går på sunset. Efter showen åkte, jag, Pam, Dave, Sydney, Abbey, grandma och auntie Kim och köpte glass och hade det lite mysigt innan vi alla åkte hem. 
Lördag morgon åkte vi till slappy cakes för frukost! Var mycket svårare än jag trodde men gott i alla fall! Sedan hade Sydney danstävling som vi alla följde med på och direkt efter det var det tillbaka till sunset som gällde för en till vända av körkonserten. Men innan det mötte jag upp Camille och kollade på när hennes värdsyster spelade Lacrosse.  Efter konserten åkte jag, Abbey, Madison och Camille och åt och sedna fortsatte vi hem till Madison för sleepover där Sydney även mötte upp oss! Sydneys blodsocker fick lite spel dock så hon fick åka hem men vi andra hade jätteroligt i alla fall! 
Söndag morgon åkte jag hem ganska tidigt för att duscha och göra mig i ordning för jag skulle till downtown och möta upp Sherri och några utbytesstudenter, Federico, mara, Lola och Victor! Vi hade jätte kul ihop, vidgick ner till vattnet en stund och vi fikade lite men sedan var Sherri och Victor tvugna att åka för Sherris man är fortfarande sjuk och kan inte vara ensam så länge. Så jag, Fede, mara och Lola fortsatte at gå runt downtown, köpte lite donuts och bara umgicks. Det var sista gången jag såg alla utom mara. 

Kommentera här: