Bloggar på en Fredag

Måndag skola och under lunchen pratade jag med Camille om att vi skulle skriva en "baseball story" och så kom vi in på vilken dag den första matchen var. Det visade sig att den var redan samma dag, så jag och Camille bestämde oss för att gå. Var allt väldigt tråkigt men MASSOR av snygga killar! Det var många snygga som spelade football men de hade ju hjälm och sedan hade vi inga snygga som spelade basket så äntligen en sport med snygga killar som man faktiskt ser på planen. Efter att vi fått massor av bra bilder så tröttnade vi och gick till planen brevid för att kolla lite på Lacrosse matchen istället. Det var typ ännu värre, såg ut som 6åringars fotbollsmatch när alla spelare springer efter bollen på samma gång. 
 
Camille blev helt klart mest nöjd med denna bilden!
 
 
Tisdag hade jag inte skola. Alla årskurser förutom sistaårseleverna tog ett SAT prov denna dagen så vi var inte välkomna till skolan. Istället hade jag och Sydney en sleepover och startade dagen med att göra svenska pannkakor. Sedan spelade vi Just Dance Wii jättelänge innan vi äntligen klädde på oss och åkte iväg för att fixa lite saker.
 
På kvällen hade Sydney en körkonsert som jag, pam, Dave, Grandma och Auntie Kim gick på. Vi har så sjukt mycket talang här på Sunset (som jag redan sagt tio miljoner gånger)
 
 
Onsdag skola. efter skolan frågade jag Sydney om hon ville gå på en promenad men det ville hon inte. Jag blev sur och bestämde mig för att gå själv. Jag tänkte att om hon inte går med kan jag gå lite snabbare (hon har ont i ett knä) så bäst att byta om. När jag kommit kanske 100m insåg jag att jag var klädd som för om jag skulle springa och började då istället springa. Så helt oplanerat fick jag en nästan 2km (inte jättelång jag vet men bättre än inget!) lång springtur.
 
 
Torsdag skola och efter skolan mötte jag upp Camille och Damaris och så gick vi för att köpa frozen yoghurt. Damaris flyttade hit från Vegas innan skolan började och nu ska hon flytta tillbaka så detta var mitt och Camilles hejdå till henne. Kommer sakna henne! så sjukt skön människa, väldigt random och vi hade de bästa diskutionerna då ingen av oss gav upp.
 
(BORDE SKÄMMAS FÖR HAR TYVÄRR INGEN BILD PÅ HENNE)
 
På kvällen åkte jag med Pam till ett möte med Auntie Kims teaterföretag. Kan hända att jag lovade dem att vara ansvarig för all deras sociala medier.. får se om jag kan ta mig ur det, hehe!
 
Fredag, Gick bara på första lektionen för jag och Sydney var skoltrötta och bestämde oss för att starta springbreak tidigt. Missade inga viktiga lektioner i alla fall så ingen fara, och jag hade en lapp så jag skolkade inte heller! Istället åkte jag och Sydney och köpte jamba juice innan vi uträttade lite ärenden. Sedan hem för att packa lite och sedan iväg igen, denna gången med Pam också. Slutligen kom vi hem igen och sedan dess har jag skypea med Mattan, packat, ätit och umgåts med värdfamiljen. 
 
 
Denna veckan:
-Vi hade en brandövning i skolan i torsdags.
-I torsdags hade jag ett matteprov och Dansredovisning (uppträdde för en lite del av skolan och för vår egen klass i smågrupper)
-Fick en gratis chipspåse i skolan som Camille tog
 
-Vi hade en "komplimang vägg"! denna väggen är olika varje vecka eller varannan vecka. Vid danser har den dansens tema, om vi har temavecka har den det temat och så vidare.
 
-jag växlade alla mina mynt
 
-Lekte lite i Camilles hår. Försökte göra en blomma men man ser typ inte för hennes hår är så mörkt
 
-Gjorde franska naglar och blev faktiskt riktigt nöjd
 

Lat-vecka

Måndag skola och eftersom vi hade så fantastiskt väder satte jag mig ute en stund när jag kom hem för att göra läxorna. Sydney kom ut en stund och Pam med när hon kom hem. 
 
 
Tisdag, inget speciellt, bara skola. Planen var från början att Camille skulle med hit och springa men sen funkade inte det så då tänkte vi springa efter skolan istället men vi kom inte in i omklädningsrummet så slutade med att jag åkte hem.
 
Onsdag, Skola och på kvällen hade vi en avslutnings fest-aktig grej för cheerleadingen som nu är över. Vi fick diplom och vissa fick skolans bokstav (S). Jag var en utav dem och det var bara juniors och seniors som fick, och inte ens alla dem. Det är tydligen en ära att få det och man får det bara om man är förtjänt av det. Men missförstå mig inte nu för MÅNGA fick, tror till och med att några inte fick där för att de redan hade fått det vid ett annat tillfälle.
Men det var kul i alla fall. Allas familjer földe med, inklusive min värdfamilj och så åt vi massa gott och kollade på ett bildspel från året.
Jag och Ally
 
Jag och Leah
 
Jag och Erin
 
Jag, Ally och Mikayla
 
 
Torsdag hade jag bild i skolan och jag slutar verkligen inte förvåna mig själv över hur nöjd jag blir med det jag gör. Mamma har alltid kunnat måla och min bror med men aldrig jag tidigare..
Han ser lite arg ut men jag gillar öran och nacken och tröjan!
 
Fredag Hade vi inte skola så jag åkte med Pam till lite olika möbelaffärer för att kolla på soffa. Hittade bland annat denna fotöljen. Det är tydligen nya stora grejen här för man behöver inte resa sig upp själv! Vilket är bra om man är skadad eller bara börjar bli till åren.
 
 
På kvällen gick Jag, Sydney, Madison, Mara och Camille och såg skolans "spring musical". Det var sååå bra! har sagt det förr men säger det igen, Vi är SÅ mycket talang på Sunset high! De gjorde "The Adams Family"
 
 
Efter det åkte jag Camille och Madison hem till Madison för att kolla på skräckfilmer. Det blev failat och vi kunde inte bestämma vilka filmer så vi kollade på tusen trailers och sedan valde vi två som inte ens var läskiga. Slutade med att vi såg "Carrie" och "Friday the 13th" eftersom det var fredag den 13:e. Vi somnade väll runt halv 4 och vaknade halv 8. Då åt vi frukost och sedan åkte jag och Camille hem. Dave hämtade mig och vi svängde förbi affären vilket var lagom pinsamt då jag hade på mig mjukisbyxor, en hysteriskt röd t-shirt, ballerinaskor och ruffsigt hår... 
 
 
Lördag: När vi kom hem Var Abbey här för hon och Sydney hade en egen Sleepover utan läskiga filmer så jag var med dem ett tag innan Abbey skulle hem. Senare åkte jag Sydney och pam till The Mall för att Pam och Sydney skulle fixa sina ögonbryn medans jag gick till Forever 21 för att köpa en bikiniöverdel där då jag hade ett presentkort. 
 
 
på kvällen såg vi på andra Harry Potter filmen och bara hade det trevligt.
 
Söndag: Nada planer för dagen. Har skypeat lite med familjen då vi nog inte kommer kunna göra det igen på ett tag. Sedan bara kollat på Friends, läst lite ur sista divergent boken (som jag glömt vad de heter) och städat på rummet. 
 
Bilder från veckan
 

hej

Måndag vart det skola, alltid lika roligt! Nä men det är faktiskt inte så dumt att gå till skola här. jag har roliga klasser med roliga människor på ett roligt ställe typ. 
 
Tisdag, Skola. jag och Camille gick till ett mysigt "café" efter vår sista lektion. Där skulle jag bli upphämtade av Sydney medans Camille skulle gå tillbaka till skolan och ta bussen hem. När Sydney kom dit såg jag att någon med keps satt på "min plats" i framsätet.. Hon hade då alltså med sig sin Dejt i bilen, han heter Nathaniel och detta var deras tredje dejt någonsin. Självklart spelar hon ju också de låtarna som jag bara MÅSTE sjunga med till! Stackars Nathaniel, att jag inte skrämmde bort honom då..
 
När vi kom hem (snacka om att vara tredje hjulet) så spelade jag Just Dance Wii med de två. Det ända som faktiskt gjorde att det var okej, var att jag vann! haha annars var det ju rätt konstigt att jag var med dem liksom.
 
Onsdag, skola..
 
Torsdag, skola och efter skolan tog jag bussen med Camille hem till henne. Där bytte vi om och sedan gick vi ut och sprang i cirkus en halv timma. Vi sprang till Abbey och tänkte säga hej men självklart var hon iväg och köpte glass precis då! När vi kom tillbaka i alla fall så hoppade vi på hennes studdsmatta och jag klarade en volt och landa på fötterna för första gången! Liiiite stolt kanske, haha!
 
 
Fredag, skola och på kvällen åkte vi downtown för att äta middag från sånna där typ vagnar med mat som ofta är på marknader och så. Det finns typ "områden" med bara massor utav matvagnar. Det är typ stort som en liten parkeringsplats med kanske 10 vagnar med olika mat och några bord i mitten. Väldigt gott var det i alla fall. Vi åt pizza och typ kanadensiska pommes frits som kallades för "Poutine".
 
Lördag, vaknade sjukt tidigt och kunde inte somna om. Tror jag började skypea med familjen runt 7. vi skypeade ett par timmar sedan skypeade jag nästa 3 timmar med Amanda och sedan ytterligare lite med familjen. Vi hade mycket att prata om då vi börjat planera för när de ska komma hit och hälsa på!!
 
 
När det väl var färdig skypeat med alla åkte jag med sydney och Dave till affären för att köpa korv så vi kunde grilla. Hur sjukt är inte det?? grilla i början på mars! Vädret är HELT ofattbart här (alltså för att vara Oregon, USAs regnigaste plats typ). 20 grader och klarblå himmel, shorts väder!
 
Vi grillade i alla fall till middag och så kollade vi på första Harry Potter filmen. Vi ska ha sett alla innan jag åker hem!
 
 
Söndag. Oj oj oj vilken dag! Vaknade vid 7 och gjorde mig i ordning men åt inte frukost. Vid 9 mötte jag och Madison upp Camille vid spårvagnen för att åka downtown där vi skulle äta frukost och sedan shoppa. När vi efter nästan 1 timma väl kom fram till frukoststället var det 30 min kö så bestämde oss att hitta ett annat ställe. Det vi inte visste var att det var kö där av en anledning,, det är det ända stället som finns på hela gatan. Så vi gick hela vägen upp för gatan och sedan hela vägen ner igen. Tog nästan ytterligare en timma och när vi kom dit igen var det 40 min kö. Det tog typ ca 50 min innan vi fick ett bord och sedan typ 30 min innan maten kom... Ni kan gissa att vi var lite hungriga då.... jag som äter det första jag gör när jag vaknar på morgonen..
 
 
Sedan shoppade vi i det helt underbara vädret. Vi gick till massa affärer och gick inte till vagnen igen förrens efter kl 4 någon gång. Både Madison och Camille hade jättemycket läxor så de ville hem och plugga, annars hade vi säkert kunnat stanna ännu längre.
 
 
Väl hemma var jag såååå trött men stannade ändå uppe rätt sent innan jag gick och la mig.
 
 
Jag och Camille provade denna galna uppfinningen! Typ avgudar skaparen. Det är en kaka med klass och sedan en kaka till!
 
Sedan så vi en brand från avstånd. De kunde typ inte släcka den heller för va i en fabrik eller något så det brann sedan hela dagen, tills det brann ut av sig självt. Hörde dock en ambulans så tror någon blev skadad på något vi, hoppas inget allvarligt i alla fall.
 
I torsdags hade vi BREAKFAST FOR DINNER!!