Bloggar på en Fredag

Måndag skola och under lunchen pratade jag med Camille om att vi skulle skriva en "baseball story" och så kom vi in på vilken dag den första matchen var. Det visade sig att den var redan samma dag, så jag och Camille bestämde oss för att gå. Var allt väldigt tråkigt men MASSOR av snygga killar! Det var många snygga som spelade football men de hade ju hjälm och sedan hade vi inga snygga som spelade basket så äntligen en sport med snygga killar som man faktiskt ser på planen. Efter att vi fått massor av bra bilder så tröttnade vi och gick till planen brevid för att kolla lite på Lacrosse matchen istället. Det var typ ännu värre, såg ut som 6åringars fotbollsmatch när alla spelare springer efter bollen på samma gång. 
 
Camille blev helt klart mest nöjd med denna bilden!
 
 
Tisdag hade jag inte skola. Alla årskurser förutom sistaårseleverna tog ett SAT prov denna dagen så vi var inte välkomna till skolan. Istället hade jag och Sydney en sleepover och startade dagen med att göra svenska pannkakor. Sedan spelade vi Just Dance Wii jättelänge innan vi äntligen klädde på oss och åkte iväg för att fixa lite saker.
 
På kvällen hade Sydney en körkonsert som jag, pam, Dave, Grandma och Auntie Kim gick på. Vi har så sjukt mycket talang här på Sunset (som jag redan sagt tio miljoner gånger)
 
 
Onsdag skola. efter skolan frågade jag Sydney om hon ville gå på en promenad men det ville hon inte. Jag blev sur och bestämde mig för att gå själv. Jag tänkte att om hon inte går med kan jag gå lite snabbare (hon har ont i ett knä) så bäst att byta om. När jag kommit kanske 100m insåg jag att jag var klädd som för om jag skulle springa och började då istället springa. Så helt oplanerat fick jag en nästan 2km (inte jättelång jag vet men bättre än inget!) lång springtur.
 
 
Torsdag skola och efter skolan mötte jag upp Camille och Damaris och så gick vi för att köpa frozen yoghurt. Damaris flyttade hit från Vegas innan skolan började och nu ska hon flytta tillbaka så detta var mitt och Camilles hejdå till henne. Kommer sakna henne! så sjukt skön människa, väldigt random och vi hade de bästa diskutionerna då ingen av oss gav upp.
 
(BORDE SKÄMMAS FÖR HAR TYVÄRR INGEN BILD PÅ HENNE)
 
På kvällen åkte jag med Pam till ett möte med Auntie Kims teaterföretag. Kan hända att jag lovade dem att vara ansvarig för all deras sociala medier.. får se om jag kan ta mig ur det, hehe!
 
Fredag, Gick bara på första lektionen för jag och Sydney var skoltrötta och bestämde oss för att starta springbreak tidigt. Missade inga viktiga lektioner i alla fall så ingen fara, och jag hade en lapp så jag skolkade inte heller! Istället åkte jag och Sydney och köpte jamba juice innan vi uträttade lite ärenden. Sedan hem för att packa lite och sedan iväg igen, denna gången med Pam också. Slutligen kom vi hem igen och sedan dess har jag skypea med Mattan, packat, ätit och umgåts med värdfamiljen. 
 
 
Denna veckan:
-Vi hade en brandövning i skolan i torsdags.
-I torsdags hade jag ett matteprov och Dansredovisning (uppträdde för en lite del av skolan och för vår egen klass i smågrupper)
-Fick en gratis chipspåse i skolan som Camille tog
 
-Vi hade en "komplimang vägg"! denna väggen är olika varje vecka eller varannan vecka. Vid danser har den dansens tema, om vi har temavecka har den det temat och så vidare.
 
-jag växlade alla mina mynt
 
-Lekte lite i Camilles hår. Försökte göra en blomma men man ser typ inte för hennes hår är så mörkt
 
-Gjorde franska naglar och blev faktiskt riktigt nöjd
 
1 Mamma Anna:

skriven

Camilles frisyr blev ju jättefin! Det där kan du!!!
Kramis

Kommentera här: