hej

Måndag vart det skola, alltid lika roligt! Nä men det är faktiskt inte så dumt att gå till skola här. jag har roliga klasser med roliga människor på ett roligt ställe typ. 
 
Tisdag, Skola. jag och Camille gick till ett mysigt "café" efter vår sista lektion. Där skulle jag bli upphämtade av Sydney medans Camille skulle gå tillbaka till skolan och ta bussen hem. När Sydney kom dit såg jag att någon med keps satt på "min plats" i framsätet.. Hon hade då alltså med sig sin Dejt i bilen, han heter Nathaniel och detta var deras tredje dejt någonsin. Självklart spelar hon ju också de låtarna som jag bara MÅSTE sjunga med till! Stackars Nathaniel, att jag inte skrämmde bort honom då..
 
När vi kom hem (snacka om att vara tredje hjulet) så spelade jag Just Dance Wii med de två. Det ända som faktiskt gjorde att det var okej, var att jag vann! haha annars var det ju rätt konstigt att jag var med dem liksom.
 
Onsdag, skola..
 
Torsdag, skola och efter skolan tog jag bussen med Camille hem till henne. Där bytte vi om och sedan gick vi ut och sprang i cirkus en halv timma. Vi sprang till Abbey och tänkte säga hej men självklart var hon iväg och köpte glass precis då! När vi kom tillbaka i alla fall så hoppade vi på hennes studdsmatta och jag klarade en volt och landa på fötterna för första gången! Liiiite stolt kanske, haha!
 
 
Fredag, skola och på kvällen åkte vi downtown för att äta middag från sånna där typ vagnar med mat som ofta är på marknader och så. Det finns typ "områden" med bara massor utav matvagnar. Det är typ stort som en liten parkeringsplats med kanske 10 vagnar med olika mat och några bord i mitten. Väldigt gott var det i alla fall. Vi åt pizza och typ kanadensiska pommes frits som kallades för "Poutine".
 
Lördag, vaknade sjukt tidigt och kunde inte somna om. Tror jag började skypea med familjen runt 7. vi skypeade ett par timmar sedan skypeade jag nästa 3 timmar med Amanda och sedan ytterligare lite med familjen. Vi hade mycket att prata om då vi börjat planera för när de ska komma hit och hälsa på!!
 
 
När det väl var färdig skypeat med alla åkte jag med sydney och Dave till affären för att köpa korv så vi kunde grilla. Hur sjukt är inte det?? grilla i början på mars! Vädret är HELT ofattbart här (alltså för att vara Oregon, USAs regnigaste plats typ). 20 grader och klarblå himmel, shorts väder!
 
Vi grillade i alla fall till middag och så kollade vi på första Harry Potter filmen. Vi ska ha sett alla innan jag åker hem!
 
 
Söndag. Oj oj oj vilken dag! Vaknade vid 7 och gjorde mig i ordning men åt inte frukost. Vid 9 mötte jag och Madison upp Camille vid spårvagnen för att åka downtown där vi skulle äta frukost och sedan shoppa. När vi efter nästan 1 timma väl kom fram till frukoststället var det 30 min kö så bestämde oss att hitta ett annat ställe. Det vi inte visste var att det var kö där av en anledning,, det är det ända stället som finns på hela gatan. Så vi gick hela vägen upp för gatan och sedan hela vägen ner igen. Tog nästan ytterligare en timma och när vi kom dit igen var det 40 min kö. Det tog typ ca 50 min innan vi fick ett bord och sedan typ 30 min innan maten kom... Ni kan gissa att vi var lite hungriga då.... jag som äter det första jag gör när jag vaknar på morgonen..
 
 
Sedan shoppade vi i det helt underbara vädret. Vi gick till massa affärer och gick inte till vagnen igen förrens efter kl 4 någon gång. Både Madison och Camille hade jättemycket läxor så de ville hem och plugga, annars hade vi säkert kunnat stanna ännu längre.
 
 
Väl hemma var jag såååå trött men stannade ändå uppe rätt sent innan jag gick och la mig.
 
 
Jag och Camille provade denna galna uppfinningen! Typ avgudar skaparen. Det är en kaka med klass och sedan en kaka till!
 
Sedan så vi en brand från avstånd. De kunde typ inte släcka den heller för va i en fabrik eller något så det brann sedan hela dagen, tills det brann ut av sig självt. Hörde dock en ambulans så tror någon blev skadad på något vi, hoppas inget allvarligt i alla fall.
 
I torsdags hade vi BREAKFAST FOR DINNER!!
 
1 Mamma Anna:

skriven

Vilket frukostäventyr! Stackars Madison och Camille, du får ju ett kass humör när du inte får frukost. Ha ha!
Kramis!!!

Kommentera här: