Multicultural week

I mådags hade jag ingen skola. Tror att det var typ presedentdag eller något. Har dock ingen aning om vad det verkligen betyder, försökte fråga Sydney men hon svarade bara att det betyder att vi inte har skola, Haha! Istället åkte jag till Downtown med Madison och Camille. Vi tog the max vilket är en spårvagn. Första gången jag åker kollectivt sen jag kom hit. Fick mig att sakna göteborg..
Vi hade i alla fall jätteroligt downtown. Camille hade aldrig provat en corndog så vi gick och köpte sånna. Fast jag hade smakat en tidigare och jag gillade den inte då så jag köpte ingen men fick smaka på Camilles och hennes var mycket godage än den jag åt för ett tag sedan på en footballmatch. 
Sen köpte vi smoothies och gick och kollade lite i affärer. Ingen köpte något dock. Ganska snart tog jag och Madison the max tillbaka hem medans Camille mötte upp en annan vän som också är från Belgien. 
 
Tisdag hade jag skola. Men det var lite kul för det första jag såg när jag kom in i cafeterian på morgonen var EN SVENSK FLAGG! helt sjukt hur stolt jag jag börjar bli över att vara svensk!..
På kvällern hade jag tumbling och sedan en basketmatch.
 
Onsdag, Skola och efter skolan gick jag på en springtur med Madison och Camille. Herre va läge sedan jag sprang! Vi gjorde 4 miles på lite över 30 minuter inklusive några rödljus och jag var helt slut!Efter det stretchade vi och sedan körde vi lite abs. Det var en härlig känsla efter som vi firade med kakor.. hahah så mycket för att bli nyttig nu. 
 
Torsdag hade jag skola och sedan var planen att åka på tumbling man jag orkade verkligen inte så jag sket i det och gick på en långpromenad med Sydney istället. Vädret här är helt underbart! Het klart sent-maj-väder i fabruari.
 
 
Fredag hade jag skola och sedan hade vi multicultral assembly. Den öppnades med ett flaggtåg och jag fick äran att representera Svenska flaggan och då gå in med den. Sen fick vi gå och sätta oss och kolla på resten av uppträdandena. Det var faktiskt mycket dans, vissa bättre än andra men ändå kul! det var allt från bollywood och magdans till balett och popping. Sen var det även folk som sjöng på olika språk, lärare som åkte skateboard och indianer som trummade och hoppade omkring. Sydney dansade en jive och hon var jätteduktigt så då blev jag lite stolt över henne! 
 
Efter skolan åkte vi och handlade mat. Pam hade precis fått lön så vi gick helt loss och köpte hur mycket som helst! sen hade vi filmkväll med god mat och glass till efterrätt! Vi såg på Superhjältarna, vilket var intressant med de engelska rösterna..
 
Lördagen var planen att åka downtown med Mara men hon flyttade till en ny värdfamilj den dagen så det blev alrdig av. Istället kom Madison hit för att hänga med Sydney medans jag satt ute och solade (SJUKT VARMT VÄDER!!) sen körde jag lita mage och benträning där ute innan jag kom in igen för att våldgästa Sydney och Madisons dansparty. Ganske snart åkte vi alla tre för att uträtta lite ärenden då vi bland annat köpte "girl scout cockies". Det är jättekända kakor som bara säljs från tjejscouter och de brukar oftast bara sälja dem vid den här årstiden så det gäller att köpa på sig för hela året!
 
 
 
Söndagen Först Zumba med Ally och sedan yoga med både Ally och Treva. Sen var planen att möta upp utbytesstudenterna downtown men det var liksom aldrig någon som tog tag i det och jag var helt slutkörd så det blev att bara ta det lugnt istället.
På kvälen kollade vi alla på oscarsgalan!
 

Kommentera här: