Lat-vecka

Måndag skola och eftersom vi hade så fantastiskt väder satte jag mig ute en stund när jag kom hem för att göra läxorna. Sydney kom ut en stund och Pam med när hon kom hem. 
 
 
Tisdag, inget speciellt, bara skola. Planen var från början att Camille skulle med hit och springa men sen funkade inte det så då tänkte vi springa efter skolan istället men vi kom inte in i omklädningsrummet så slutade med att jag åkte hem.
 
Onsdag, Skola och på kvällen hade vi en avslutnings fest-aktig grej för cheerleadingen som nu är över. Vi fick diplom och vissa fick skolans bokstav (S). Jag var en utav dem och det var bara juniors och seniors som fick, och inte ens alla dem. Det är tydligen en ära att få det och man får det bara om man är förtjänt av det. Men missförstå mig inte nu för MÅNGA fick, tror till och med att några inte fick där för att de redan hade fått det vid ett annat tillfälle.
Men det var kul i alla fall. Allas familjer földe med, inklusive min värdfamilj och så åt vi massa gott och kollade på ett bildspel från året.
Jag och Ally
 
Jag och Leah
 
Jag och Erin
 
Jag, Ally och Mikayla
 
 
Torsdag hade jag bild i skolan och jag slutar verkligen inte förvåna mig själv över hur nöjd jag blir med det jag gör. Mamma har alltid kunnat måla och min bror med men aldrig jag tidigare..
Han ser lite arg ut men jag gillar öran och nacken och tröjan!
 
Fredag Hade vi inte skola så jag åkte med Pam till lite olika möbelaffärer för att kolla på soffa. Hittade bland annat denna fotöljen. Det är tydligen nya stora grejen här för man behöver inte resa sig upp själv! Vilket är bra om man är skadad eller bara börjar bli till åren.
 
 
På kvällen gick Jag, Sydney, Madison, Mara och Camille och såg skolans "spring musical". Det var sååå bra! har sagt det förr men säger det igen, Vi är SÅ mycket talang på Sunset high! De gjorde "The Adams Family"
 
 
Efter det åkte jag Camille och Madison hem till Madison för att kolla på skräckfilmer. Det blev failat och vi kunde inte bestämma vilka filmer så vi kollade på tusen trailers och sedan valde vi två som inte ens var läskiga. Slutade med att vi såg "Carrie" och "Friday the 13th" eftersom det var fredag den 13:e. Vi somnade väll runt halv 4 och vaknade halv 8. Då åt vi frukost och sedan åkte jag och Camille hem. Dave hämtade mig och vi svängde förbi affären vilket var lagom pinsamt då jag hade på mig mjukisbyxor, en hysteriskt röd t-shirt, ballerinaskor och ruffsigt hår... 
 
 
Lördag: När vi kom hem Var Abbey här för hon och Sydney hade en egen Sleepover utan läskiga filmer så jag var med dem ett tag innan Abbey skulle hem. Senare åkte jag Sydney och pam till The Mall för att Pam och Sydney skulle fixa sina ögonbryn medans jag gick till Forever 21 för att köpa en bikiniöverdel där då jag hade ett presentkort. 
 
 
på kvällen såg vi på andra Harry Potter filmen och bara hade det trevligt.
 
Söndag: Nada planer för dagen. Har skypeat lite med familjen då vi nog inte kommer kunna göra det igen på ett tag. Sedan bara kollat på Friends, läst lite ur sista divergent boken (som jag glömt vad de heter) och städat på rummet. 
 
Bilder från veckan
 
1 Anonym:

skriven

den killen tecknade du VÄLDIGT BRA, det kan du vara stolt över, så har vi fått en till konstnär i släkten. kram från mormor

Svar: Tack Mormor! Det är jag. Hoppas ni har det bra, vi ses om bara några månader nu 😃
Elin Malvina

Kommentera här: