Senior Night 2.0

Måndag skola och efter skolan gick jag en promenix med Sydey och på kvällen blev det U-Jam med Treva. En mycket rolig klass med hysteriskt grym lärare!!
 
Tisdag, vi hade en brandövning i skolan.Jättefint väder var det så jag och Camille satt ute under yearbook och sa att vi "läste" en artikel men egentligen satt vi bara och pratade, njöt av solen och hade lite kul med en penna och papper.
 
 
På kvällen hade vi tumbling och sedan var det årets sista basketmatch om det inte blir några playoffs. Det var en herrarnas match och även senior night. Så basketkillarna som är sistaårselever fick gå ut på planen med sina familjer innan matchen. I halvlek var det cheerleadernas tur, även fast vi gjorde det under football säsongen också. Men det var kul för fick blommor från mig underbara värdfamilj!
 
 
Onsadag, skola och efter skolan gick jag till safeway för att köpa lite behövliga grejor, så Sydney hämtade upp mig där efter hennes sista klass
 
Torsdag Skola då vi alla fick donuts i yearbook bara för att vi är så bäst att vi skriver artiklar som kvalifiserar Sunset till typ top 300 av flera tusen skolor i USA. Efter skolan sprang jag med Madison och Camille igen. Vi sprang till Jamba juice och belönade oss med en smoothie när vi kom dit. Sen fick vi skjuts hem (det var uppförsbacke plus att vi var väldigt mätta.....haha). Jag och Camille stannade hos Madison en stund och kollade på ett avsnitt av the vampire diaries innan jag fick skjuts med Camilles värdpappa hem hit. 
 
 
Fredag, skola... efter skolan satt jag och kollade på tv i vardagsrummet medans Sydney var på dejt. Det var hennes andra dejt med denna killen och jag har aldrig träffat honom. Rätt som det är kommer hon hem och han är med men när Sydney kommer in och pratar med mig i vardagsrummet gömmer han sig i hallen så sa inte ens hej till honom förrens jag kom in till dem på Sydneys rum för att säga att jag skulle åka med Pam och handla så de skulle bli ensamma hemma.. 
 
 
Lördag åkte jag downtown sjäv för att möta upp en tjej från sverige. hon är också utbytesstudent här och hon heter Johanna. Jättekul att få träffa henne och få PRATA SVENSKA!!! känndes jättebra!! vi tog en FIKA bestående av en smoothie och satte oss på trapporna och bara pratade. Sedan mötte jag upp Camille och Madison och vi åkte till en shoppinggata typ och åt på en fransk restaurang innan vi gick in i några affärer och sen åkte hem igen. Väl hemma var det bara för att vända för jag skulle på bio med Sydney och Pam. Vi så the duff och den var faktiskt jättebra! rekommenderas till alla i min ålder! Pam var inte överförtjust..
 
 
Söndag Zumba med Madison och Ally och yoga med de två plus Treva och hennes syster. Sen hem och spela just dance med Sydney!! mycket träning idag. men det gillas!
1 Mamma Anna:

skriven

Shoppat ser jag. Ska allt med hem??? Annars ska vi ju hyra bil när vi kommer över och då kan vi ha bagageloppis.....
Kramis!!!

2 Angan:

skriven

Woho! Träning gillas verkligen!! Så stolt på dig över alla springturer, Zumba och grejer, alltså jag tror jag dör lite!! Vi får kötta stenhårt när du kommer tillbaka för jag vill också köra Zumba! Så kan du ju vara med på mina och Carros springturer ;) Haha! Ha det bäst, pudd från mig <3 <3

Kommentera här: