4 dagars veka + spirit week!

 Måndag, skola och efter skolan var planen först att gå ut och äta lunch med tjejorna men det blev inte så då vi alla glömde pengar med mera. 
 
Tisdag skola. Ula följde med oss hem för att hon och Sydney skulle äta lunch på broadwalk. Det frågade om jag ville följa med men jag hade inga pengar med mig plus att jag redan ätit lunch i skolan eftersom detta bara var ett spontanbeslut. De tog dock med pommes frites till mig! Resten av eftermiddagen spelade vi Just Dance Wii innan Sydney körde hem Ula. 


 
Onsdag skola och eftersom det aldrig blev av på måndagen så gick vi istället ut och åt lunch denna dagen. Det var jag, Abbey, Camille och Mara. På kvällen kom Treva och hämtade mig och så drog vi till gymmet en snabbis. 
 
Torsdag skola och på kvällen packade jag ner ett par paket mac n cheese och gick hem till Madison. Camille kom några Minuter efter mig. Vi åt middag, lagade mac n cheese (bara för Camille då hon aldrig smakat på det tidigare..) och kollade på The Vampire Diaries. 
 
Fredag hade vi inte skola för det var grading day. Istället åkte jag med Pam och uträttade lite ärenden. När vi satte oss i bilen efter Costco's bestämde vi oss för att ha Pizza till middag. Jag har länge haft som ett mål här att ringa och beställa pizza för jag hatar verkligen att prata i telefon med främlinga! Så jag kände att om jag kan göra det på engelska här kommer det inte att var några pix alls att ringa vart som helst i Sverige sedan. I alla fall så visste min Värdmamma om detta så hon tyckte att jag skulle ringa och beställa. Efter många om och med gick jag till slut med på det och JAG GJORDE DET!!! jag var shit nervös men samtalet gick felfritt och vi fick rätt pizza när vi kom dit för att hämta den så nu har jag cirkus 10 gånger så mycket självförtroende...
 
Jag åt Pizzan framför TVn med Pam och Dave och precis lagom efter att jag ätit upp kom Sydney och Abbey genom dörren. Bara ca 2 minuter efter det kom även Madison då de skulle sova här. Vi målade naglarna, spelade Just Dance, kollade på Mamma Mia (Ahaha jag sjöng alla låtar på svenska...) och bara hade allmänt jättekul!
 
Lördag morgon åt vi frukost och sedan Skypeade jag med kära Mamma för hon fyllde år. Senare på dagen kom Kim hit och tog med mig och Sydney till ett ställe där man kan köpa varm choklad.


 
Söndagen åkte jag först till Gymmet med Treva och sedan åke jag med Madison till Maras nya värdfamilj. De hade nämligen planerat en överraskningsfest för henne då ingen firade hennes födelsedag i februari eftersom det var så mycket som hände då med hennes förra familj.


 
Måndag var första dagen i vår spirit week inför prom. Det var pyjamas tema och om jag klädde ut mig varje dag fick jag en grej till dansen, typ att jag kan missa en lektion utan att behöva komma tillbaka och ta igen efterskolan. Efter skolan åkte jag med Camille hem till henne och vi hoppade studdsmatta och kollade på första avsnittet i Star Crust eller vad den heter. Sedan gick jag hem från henne vilket tar lite mer än en timma.


 
Tisdag var det twin day så jag och Sydney hade på oss samma tröja fast i olika färger. Detta var även en dag då alla juniors gjorde ett prov så alla lektioner gick typ ut på att gå till aulan för att lyssna på typ tusen olika föreläsare för inga lärare fick lov att gå över något nytt under lektionerna då Juniorerna inte fick komma efter. 
 
Onsdag var andra dagen av det provet så efter första lektionen gav jag och Camille upp och åkte hem med Sydney istället.Vi missade ju inget i alla fall plus att de lärarna jag hade i mina andra två lektion inte skulle ta närvaro i alla fall så ingen vet att vi ''skolkade''.  Istället åkte jag och Camille till Downtown för att äta lunch och sedan göra lite shopping. Det ända jag köpte dock var ett halsband till Prom. 
(temat i skolan var att man skulle låtsas vara skadad men jag lämnade innan lunch så jag gjorde inte det)
 
Torsdag, skola och då skulle alla ha på sig sina tröjor från antingen det collage man skulle gå på (om man var senior) eller sitt favorit collage. Jag hade på mig min T-shirt från Sinkan. Efter skolan åkte jag och Sydney med Pam för att handla lite och jag fick prova på ett nytt godis. Och sedan lagade jag och Sydney middag. 
 
Fredag var svart vitt tema då det även var temat för självaste prom. Detta var helt klart den lättade dagen! jag klär mig alltid i svart vitt ändå! Sedan fick jag gratis pizza och en dricka eftersom jag hade klätt ut mig 4 dagar. 
Camille följde med hem efter skolan och vi chillade lite i solen och sedan kollade vi på Say Yes To the Dress. Efter hon hade åkte hem gjorde jag och Sydney våra naglar eftersom vi ville att de skulle vara perfekta till PROM!
Kommentera här: