Prom!!

(Vill bara börja med en lite parentes här och säga att min dator har virus och där med får jag nu skriva från telefonen. Det är typ tusen gånger jobbigare och därför har jag dragit mig från att göra det..)
 
Så lördag vaknade jag och tänke "proooom"! Jag hoppade ur sängen och började genast alla förberedelser inför kvällens festligheter. Jag åt frukost och tog sedan ett bad. Efter det slängde jag på mig lite bekväma kläder och började fixa håret. Det blev lockingt. Sedan hjälpte jag Sydney med hennes hår.

 
Vid halv 3 tiden åkte jag, Sydney och Pam till the mall. Sydney skulle fixa ögonbrynen och sedan skulle vi båda bli sminkade. Jag blev inte helt nöjd med min sminkning så när vi kom hem igen fixade jag till det lite. Blev bättre men inte riktigt så bra som jag egentligen hade velat. Men blev något annorlunda i alla fall, så jag antar att det var bra på sitt sätt, blev ju något nytt. 
 
Camille följde med oss hem. Efter att vi sprungit runt inne i gallerian i säkert 20 minuter för att leta efter henne då hon inte svarade i telefonen kunde vi äntligen åka hem. Väl här tog jag och Sydney på oss kläder för graduation för att ta en bild till inbjudningarna eftersom håret och sminket såg så bra ut. sedan var det äntligen dags för oss att ta på oss våra klänningar!! 
 
När de väl var på och alla hade med sig allt körde Pam och Dave oss till Madison. När vi typ är två hus bort ser jag en limousin och Sydney börjar typ skriva hysteriskt. Jag fattade inte att den va till oss så jag var så förvirrad men när Sydney sa något i stil med "va har ni fixat en limousin till oss??!!!!" Och Pam sa "nä det var bara madisons mamma som ordnade med den" det var först DÅ jag fattade och jag började flippa lika mycket som Sydney och Camille! Haha!  
 
Hos Madison var abbey och mapa (hon var utbytesstudent här förra året från Mexico och hon kom tillbaka för prom i år). Vi tog då massa bilder och sedan körde chauffören oss till en italiensk restaurang som heter sals. Vi hade ett bord i bakre delen, inte helt privat, men nästan. Vi fick kritor att rita på bordet med vilket vi självklart alla började göra direkt!!
 
Efter middagen körde limousinen oss till ett glass-ställe för lite efterrätt innan det bar av till självaste Prom! Där hade de pingisbord och massa snacks och självklart ett dansgolv. Så vi var väl underhållna hela kvällen (även om musiken kanske inte direkt va på topp....)
 
När dansen började att dra ihop sig så hoppade vi för sista gången in i limousinen som då tog oss alla hem till Madison igen. Där tackade vi honom säkert tusen gånger för han var sååå snäll och trevlig!! 
 
Hemma hos Madison kollade vi på film, spelade spel (Heads up för det mesta) och åt massa onyttigheter!! Dock blev det nog lite mycket för en utav tjejerna spydde upp allt igen. Dock var detta efter att jag somnat så jag fick bara höra om det dagen efter. Vilket dock var skönt för man vet ju hur illa man själv börjar att må så fort någon annan spyr typ. 


 
Söndag morgon vaknade vi och gick upp för att äta frukost. Det blev Bagels för hela slanten! Herre gud vad jag kommer att sakna det hemma i Sverige sedan. När alla ätit klart åkte jag och Sydeny hem. Jag var bara hemma och vände. Jag satte på mig riktiga kläder och sedan gick jag tillbaka till Madison där Abbey och Camille fortfarande var. Vi fyra åkte downtown för att köpa glass på Salt and straw för de har jättegoda rån där!! De bakar rånen själva så det är väldigt färska. Efter Det gjorde vi lite shopping innan vi åkte hem igen. 
 
Det blev en jättehärlig Prom-helg och det kommer dröja länge innan jag glömmer bort den!!!Kommentera här: