18 år

Förra måndagen var det Senior Ditch Day så jag gick inte till skolan. Jag vaknade dock ganska tidigt och gjorde mig i orning. Sedan gick jag till Madison för att tillsammans med henne gå och möta upp Camille utanför Sunrise Bagels. Där åt vi färska Bagels till frukost. vi köpte även med oss en påse och ett paket vanlig mjukost hem. Vi gjorde Madison sällskap till hennes hus och sedan fortsatte jag och Camille hem till mig där vi kollade på en film. 
Efter ett tag kom Sydney upp också och strax där efter kom Madison. Vi packade en picknick korg och körde till en närliggande park. Där satte vi oss för att äta och sedan gungade vi, och Madison hade tagit med sig en fotboll så vi körde lite olika kick-lekar med den. När vi tröttnade på att vara ute i fina vädret och alla andra hade andra ställen att vara på körde vi hem Camille och Madison.


 
Tisdagen var det dags för skola igen. Det var en jämn dag så hade bara roliga letioner. Min engelska lektion är helt otroligt chill asså!! den är 1.5 timma så vi delar in den i tre delar. Först läser vi vår egen bok, sedan lyssnar vi på ljudbok (förr eller senare exploderar jag) och sist men inte minst avslutar vi med att kolla på filmen!!

Eftersom detta var femte maj så firade alla den mexikanska högtiden 'quinto de mayo'. Vet inte riktigt vad den står för men jag, Pam och Dave åkte i alla fall till grandma den eftermiddagen för att äta mexikansk mat. Är inte så överförtjust i det men detta var faktiskt gott! Var inga bönor så kanske därför... HahaOnsdagen vart det skola och tror bestämt att jag och Sydney köpte roxys Till lunch! Kommer sakna hawaiiansk mat mest tror jag,, galet gott är det! sedan kollade jag och Sydney på sista avsnittet av Once Upon a Time.

Torsdag var det MIN FÖDELSEDAG!! Morgonen hemma var som vanligt förutom att alla sa grattis såklart! I skolan var det som att se ett sprintlopp när mina vänner som satt vid bordet såg mig och genast rusade för att ge mig en grattis kram. Dem är ju bara för söta!!! I yearbook gav Camille mig hennes present vilket var en ram med en bild på oss och ett jättegulligt brev! Efterskolan gav Abbey mig en målning som hon hade gjort. Sjukt fin var den, hon är så begåvad!!! Efter det gick vi till starbucka och då köpte Camille kakor till mig, bäst är hon.

När vi kom hem fick jag brownies!!! Sedan gav Sydney mig hennes present vilket var ett USB med ett bildspel av massa fina och fula bilder och så hade hon bett typ alla jag känner här att ta en bild av sig när de höll en skylt där det stod 'happy birthday Elin'. Bästa systern typ!! Hon vet ju också att jag börjar få lite smått ångest över min packning så hon ville ibte ge mig något stort eller tungt, vilket jag UPPSKATTAR!! 

Efter det åkte vi till dutch bros där jag fick en gratis smoothie när jag sa att jag fyllde år!! Älskar det stället Asså, alltid trevliga och glada är dem också. 

När vi kom hem var det bara för att vända för vi skulle nämligen till Thai Bloom för middag med grandma och auntie Kim. Super gott var det och där fick jag även lite fler presenter. Min värdfamilj är ju verkligen den bästa alltsåeeee!!!!!! Fick örhängen från Kim för att det inte skulle vara stort, fick oregon pussel av grandma för att jag ÄLSKAR att pussla och fick av värdföräldrarna jättemånga aloe druckit plus ett presentkort på jamba juice för att jag ÄSLKAR både aloe och jamba och det är saker jag kan använda slut på innan jag åker hem! 

Kommentera här: