Passa barn

I stort sett så har det enda jag gjort de senaste dagarna varit att passa barn. Dock har det varit roligt och egentligen är det väll mer Sydney som gör själva "passningsdelen". 
 
Igår åkte jag och Sydney till en bowlinghall och mötte upp Erin och hennes kompis Ella där. Ella var as grym och hon vann sen kom Erin, och då vill jag bara säga att dem är inte ens 11 år än och båda kom före mig och Sydney. Men jag kom i alla fall inte sist!! Sen hade dem även lite roliga spel machiner eller vad man ska kalla det. Så när vi bowlat klart gick vi och spelade lite på dem.
 
Efter att Ellas mamma kommit och hämtat Ella åkte jag, Sydney och Erin till the dollar tree och köpte saker för skolstaren som är nu på onsdag. 
 
Senare på eftermiddagen åkte jag och v-syster till starbucks och köpte kaffe och jag upptäckte då att sockret som de har i småpåsar är sjukt gott att äta!! Så medans killen som jobbade hade lite svårt med att få till våra beställningar (han frågade till och med Sydney vad han skulle ha i) stod jag och åt socker och försökte få Sydney till att prova att äta honungen vilket hon gjorde men fick spotta ut i en servett, hahah!
 
Klockan 7 tog jag min första dansklass på denna sidan Atlanten!!! såå kul!!!! har saknat dansen så mycket och att då dessutom veta att alla uddevallare har börjat skolan och har dans på schemat igen har känts lite småjobbigt faktist. Detta var dock inte en vanlig dansklass sån som jag är van vid för detta var en Jive-klass men jag har träningsverk idag och hade grymt kul igår så den är helt klart godkänd!
 
Idag har vi varit på andra sidan Portland typ, hela dagen! vi räknade ut att vi var där i 11 timmar! Vi skulle nämligen passa Genevieve 1 år, som typ är Sydneys kusin och helt supersöt!
 
Som vanligt har jag avslutat båda dagarna på Sydneys rum framför TV:n och bara haft det mysigt, vi har verkligen börjat att ha jätteroligt ihop så jag tror att det kommer att bli ett bra år!!