Juuuul!!

Startade veckan med att Skypea med bästa Amanda! Så roigt att få prata med henne igen! Tycker egentligen att jag har för lite tid att prata med Sverige. Men det är så mycket roligt som händer här och jag måste fokusera på att vara här nu så till alla er jag inte Skypeat med så mycket, vi kan gärna försöka hitta en tid men annars får vi ses och ta ikapp allt när jag kommer hem!! <3
 
Jag och Sydney åkte runt och uträttade lite ärenden och sen åkte vi till Grandma där auntie Helen var, så då fick jag träffa henne för första gången. Hon var jätte söt och det var roligt att se de bägge tanterna skratta så att de vek sig dubbelt. Sen hade jag cheerpractice som egntligen skulle vara en lätt träning där vi bara körde igenom numret några gånger men några tjejer hade en dålig dag och gjorde inte all sin tumbling så vår coach blev sur och straffade oss med årets värsta conditioning.
 
Tisdag. Tror jag bara var hemma och slog in julklappar.
 
Onsdag var juafton då hjälpte jag och Sydney till att städa huset och sen åkte vi och köpte bubble tea och lämnade våra julklappar till Abbey och Madison. Utav mig fick dem det här. Det fick även Ula. 
Det ska föreställa en julgran med färgglada kulor och sen paket under granan. i de paketen är det mini parfymer.
 
 
Sen gjorde vi oss iordning och kl6 fylldes huset av gäster så då åt vi och gjorde första rundan av julklappsbyten. De hade förra året dragit ett namn och så köpte de bara en present till den personen och sen fick Kim bara lägga till mig i det hela när jag kom hit. Jag fick i alla fall ett halsband som är en ram med ett hängandes hjärta i. Ramen är inte fyrkantig utan föreställer Oregon och förklaringen var att jag nu har människor i Oregon som älskar mig. Tyckte jag var jättefint gjort!
 
 
kl 11 på kvällen lämnade vi huset för att åka till kyrkan och gå på midnattsmässa. Det är vanligtvis massa folk som kommer så vi ville vara säkra på att vi fick sitta ner, men jag tror att det var färre i år för såg ut som att alla kunde sitta. Själva mässan var väldigt lik alla de gudstjänster som jag gick på innan jag konfirmerade mig bara att jag inte kunde några sånger eller psalmer..
 
Torsdagen: Juldagen! 
Jag hade sovit inne hos Sydney för att vi skulle vakna upp tillsammans på juldagensmorgon. Vi hade klockan ställt så vi kom väll upp strax innan åtta och då väkte vi Pam och Dave och klockan åtta satt vi framför spisen för att öppna klapparna i strumporna. Det hade alltid hängt 3 strumpor där, en som det stod Pam på, en med Dave och en med Sydney men nu hänge Pam och Daves på samma krok och i mitten hängde det en ny som det stod ELIN på! Så den hade Grandma stickat till mig!! Så söt är hon och jag är verkligen så glad öven min värdfamilj för de har verkligen fått mig att känna mig som en i familjen!!!Efter de klapparna förflyttade vi oss in till rummet med granen och så öppnade vi alla dom klapparna!
 
 
Sen gjorde vi oss iordning och åkte till Grandma så att vi var där vid 11. Då var det dags igen för ytterligare klappar. Massa massa klappar fick vi allihopa. Efter det lagade vi mat (typ samma som till Thanksgiving med kalkon och potatismos) och så kom Larry och Janet. Efter maten var det åter igen dags för klappar. Vi hade en till såndär dra ett namn och köp en klapp till den personen. Men jag fick även ett extra paket från Larry och ett från Janet för ingen av de hade mitt namn och de ville att jag skulle ha något från dem att ta med hem.
 
Resten av dagen puzzlade vi och kollade på film. Puzzlet var ett 3d puzzel och alldeles för svårt för oss så vi gav så småning om upp en efter en. Vi kom inte ens halvvägs. 
 
This has been a wonderful Christmas! Once again, I love my hostfamily and I'm so grateful that they chose me for this year. So far, my year couldn't been any better and I will cherish this memory of my first American Christmas forever. 
Ville skriva det i engelska så att även min värdfamilj skulle kunna förstå det.
 
Allt jag fick! Galet mycket ju..