Ansökningarna

Den 23:e Oktober blev jag tilldelad den amerikanska organisationen CCI och fick inloggnings uppgifter och tillgåg till materialet för mina riktiga ansökningar som min blivande värdfamilj skulle välja mig baserat på. Jag hade till 10:e december på mig och precis som med alla skolarbeten etc. skickade jag in allt sent på kvällen den 10:e. 
 
Det jag behövde göra var att gå på hälsoundersökning, ta lite sprutor och framför allt få fram pappren på de skrutor jag tog som bäbis, fylla i massa papper med "snabbfakta", skriva ett "dear family letter" (personligt brev till den blivnde värdfamiljen) och hitta massa bra och passande bilder. Sen behövde jag även ett "teacher recomendation" från både min engelska lärare och någon mer från grundämnena. Mina föräldrar var även tvugna att skriva ett brev om sig själva och mig till värdfamiljen. Men det var väll allt tror jag. Mitt råd är att sätta igång med en gång! det tog så mycket längre tid än vad man kan tro och då satte jag ändå igång ganska direkt efter att jag fick tillgång till allt. 
 
I slutet an Januari fick jag tillbaka lite notiser med kompleteringar som jag skickade in igen 3: februari. Sen gick det fort för mig att få en familj! Det finns fortfarande folk som inte har fått sin placering än och för mig tog det knappt ett par veckor! Redan på alla hjärtans dag såg jag statusändringen på min CCI hemsida:)