IKEA och snökaos

Eftersom vi hade långhelg förra helgen hade inte skola varken måndag eller tisdag! 
Måndagen startade jag med att åka och äta bagelfrukost med Sydney och Pam på sunrise bagel. Inte så gott som jag hoppades på men helt okej ändå. Sen hade jag Cheer practice som vanligt klockan 3-5 och på kvällen såg jag och Sydney äntligen ikapp "once upon a time" så nu kan vi se avsnittet som kommer ut ikväll live!
 
Tisdagen startades med en Hiking tur i skogsparken med värdföräldrarna. Det var sååååå härligt! Att få vara ute i naturen, få röra på sig och inte minst bli belönad av en fantastisk utsikt, kunde inte startat dagen bättre! 
 
Haha Pam fick för sig att jag skulle ta en bild på mig när jag pekar mot ett fönster i det här jättestora och fina huset. Hon trodde att det skulle få er att tro att det var huset min värdfamilj bodde i och att jag pekade på mitt rum. För det första, det gick inte så bra att pricka med fingret ser jag nu. För det andra, tror inte någon av skulle trott på mig om jag sa att jag bodde där. Och för det tredje, jag ser skallig och tjock ut men det är okej för det var svinkallt så ville inte frysa ihjäl!
 
När vi kom hem plockade vi bara upp Sydney och sen fortsatte vi alla till IKEA!!!! vi lunchade där och det var så gott att få äta svenska köttbullar med potatismos, brunsås och lingonsylt igen!! Åt även ett knäckebröd och till dessert skulle jag och Sydney dela på en dammsugare, en chokladboll och en hård kaka men hon mådde typ illa så jag åt upp ALLT själv. Var så mätt efter det. 
 
Vi gick sedan varvet och jag provlåg min säng igen!
 
Sen köpte vi med oss lite mat hem. Familjen köpte bland annat köttbullar, lingonsylt, Marabouchoklad och en 24dagars chokladkalender till mig. Jag köpte Julmust, lussebullar (ska bjuda familjen på dem på lucia), singoalla, kardemummaskorpor och julkola! 
Haha såg den här skylten hänga i taket på ta det självlagret. Den är alltså gigantisk men eftersom att det är amerika så måste dem göra det övertydligt att du inte får en korv i samma storlek som korven på skylten...
Vem vill ens ha en korv större än en bil??
 
På kvällen hade jag tumblig då vi nu börjat träna på att göra round offs to back hand springs även fast typ ingen har sin standing back hand spring än.. 
 
Onsdag, skola och sen bara hem och slappa!
 
Idag gick jag upp som vanlig och gjorde mig i ordning men sen kom Pam och Sydney och och sa att skolan blivigt inställd på grund av "snökaos". Detta var vad jag såg när jag kollade ut genom förnstret då.
...
 Vi gjorde den dagen till en pjyamas dag så helfamiljen gick runt i pjyamas och gjorde ingenting. 
 
Fredagen var det skola igen som vanligt. Vilket faktiskt var lite konstigt för även om det inte var någon snö då så var det grymt mycket isigare!..
Kendall skickade ut ett email och sa att vi slapp ha på oss korta uniformkjolen och fick istället ha yogabyxorna. Tack gud för det!
Efter skolan åkte jag Sydney och Dave och lunchade på Roxy's. Det är Hawaiiansk mat och det kan typ vara det godaste som finns. 
På kvällen hade vi årets sista football game. Så himla sorgligt!! Har verkligen varit så kul att cheera på de matcherna men å andra sidan var det så kallt i fredags att jag nog är lite glad över att det var sista ändå. I halvlek gav Kendall upp och lät oss ta på oss vad som hellst som vi kunde hitta i våra väskor, så folk bytte till uggs, tog på halsdukar och indade in sig i filtar. Vi såg inte kloka ut men det sket vi i. Sen gjorde vi även så att vi fick turas om att gå två och två till toaletten och värma oss där inne.. haha!
Även fast matchen inte var längre bort än någon annan varit så fick vi en buss från skolan så det var första gången jag åkte gul skolbuss! Och det var jätte mysigt att få tid att umgås med de andra både innan och efter matchen. 
 
Igår, lördag, var det äntligen Lefsa. Åh herre va Sydney har tjatat om den här Lefsan. Tydligen har familjen norska rötter och då har dem som tradition att en gång om året träffas och baka Lefsa (för er som inte vet, liksom jag inte gjorde innan de berättade, så är lefsa ett norskt tunnbröd gjort på potatis. Enligt min kusin Maria heter det även Lompe) Det var riktigt kul i alla fall. Träffade många härliga människor!! Och precis som alltid annars fanns det hur mycket god mat som hellst!
Kom dit kl 1 och var inte klara förrens kl 8 så ni kan ju tänka er hur mycket bröd vi bakade!!!!!