Senior Week

Måndag, skola sen cheer practice till kl 5. 
 
Tisdag, betydligt mer intressant än måndagen för under 8th period hade vi ett senior meeting som handlade helt och hållet om GRADUATION! Ser fram emot det sååå mycket och nu börjar det kännas verkligt för nu vet jag lite mer om hur det fungerar och vad som kommer att hända och så. Efter mötat fick vi alla ett kuvet med massa papper i, bland annat en tidning med massa saker man kan beställa som typ kläder, mobilskal, ringar, nyckelringar och massa annat som det står typ "senior class of 2015" på! I kuverter fanns också ett papper där vi beställer våra "cap and gowns" vilker är den fyrkantiga hatten och kåpan (eller vad det nu är) som man har sett miljoner på TV ha på sig när de tar Graduation! Så igår lämnade jag in det pappret och då beställde jag även en tjocktröja och ett par mjukisbyxor. Har ju jätte snygga mjukisbyxor från när jag slutade nian så känner att det inte är mer än rätt att skaffa mig ett par från detta året också.
På kvällen hade jag Tumbling och sen Cheer practice.
 
Onsdag, skola och efter det cheer practice. Denna träningen var SÅÅ rolig!! Vi skulle nämligen ha Senior night under matchen på fredagen så alla seniors fick flyga!! (alltså vara den som stuntgrupperna lyfter upp!) Vi är egentligen 6 st seniors men en var inte där, Kamron är skadad och Isaac ville inte flyga så det var bara jag, Cassie och Treva som flög, men oj va roligt det var!! Sen även när vi fick placeringarna inför matchen ställde Kendall alla seniors i mitten fram så jag fick ju helt klart bästa platsen också!
 
 
 
Torsdagen stannade jag kvar i skolan för att först jobba på en partner presentation tillsammans med Hellen och sen hjälpa de andra cheerleaderna med "the run through sign" alltså det stora pappret som vi håller upp och som football spelarna springer rakt igenom när de springer ut på planen. Jag hjälpte knappt till för alla var så ivriga att måla men jag var övervakare och såg till att alla skötte sig, haha!
 
 
 
Fredagen var det dags att ha på sig uniformen till skolan igen. Förra veckan var en borta match så då fick vi gå i träningsoverall men denna fredagen var det våran sista hemmamatch så vi fick bita ihop och ha på oss kort kjol även fast det börjar kylas ner här nu. Min andra lektion för dagen (third period) var IB film och egentligen skulle vi ha ett test på typ film ord men vi hade vikarie så istället gjorde vi inget (vilket var as bra för jag hade knappt pluggat alls till testet) tills slutet av lektionen när hon gav oss läxa... Så då hade vi till nästa lektion 3 läxor att göra! Vi hade först och främst testet (även de som hade pluggat behövde ju repetera lite så att de inte glömde något), sen presentationerna som vi fått lektionen innan och hennes läxa där vi behövde skriva en hel sida på datorn och svara på en ända fråga... Hur kan man ens ge ett så långt svar??
 
4.45 hade vi team dinner hos Cassie (oboj va fint hennes hus var! kanske lite smårik sådär bara..). Under middagen bad lauren alla seniors komma till henne för att få sånna där band som går över ena axeln ni vet! sånna som typ kungligheter har på olika events! Vi visste inte att vi skulle få det så när hon tog fram dem började vi typ hoppa upp och ner av glädje.
 
Vi var tvugna att komma till matchen aningens tidigare för innan matchen skulle footballspelarna ha sin presentation av alla seniors i laget. Det är ett stort lag och består i princip bara av seniors och juniors (vi har ett annat lag som är sämre och ett separat lag för freshmen). Så med andra ord var de ganska många men det gick hyffsat fort ändå. I halvlek var det våran tur och eftersom mitt efternamn är "Colliander" och börjar på "C" och alla andra seniors i laget har efternamn som börjar på bokstäver längre bak i alfabetet var jag först ut. De sa mitt namn i högtalarna, hur länge jag har hållt på med cheerleading och vad mina planer för nästa år var (det skulle ju typ vara college men jag har ju fortfarande gymnasie/high school kvar i Sverige nästa år..). Sen eskorterade min värdfamilj mig ut på planen och så gav dem mig blommor och cholkad! Det regnade hela kvällen så vi kunde inte göra stunten men fick i alla fall prova på att flyga under lektionen i onsdags. 
 
 
 
Lördag var det att vara uppe med tuppen. Hade cheer practice från 9-3 så jag fick packa med mig lunch. Leah hämtade upp mig 8.35 och så åkte vi och hämtade Ally. Anledningen till att vi hade träning var för att vi skulle få våran rutin till tävlingarna. Tror våran första tävling är om 9 veckor så nu har vi god tid på oss att får dansen helt perfekt. Min coach tror att jag kommer att bemästra en bakåt handvolt från stående innan första tävlingen så jag är nu koreograferad in i den gruppen som kommer att göra detta. Lite läskigt men är ändå sååå glad och stolt över att hon tror på mig och framför allt att jag kanske kommer ha en handvolt när jag kommer hem igen!
 
När jag kom hem tog jag, Sydney, och Dave en promenad till ett ställe där de sålde pumpor. Det var en privatfamilj som hade egen odling så vi bara gick rakt in på deras trädgård och började leta pumpor. De var inte ens hemma! men de vet att folk gör det så man bara lämnar pengar i en låda på farstun. vi köpte tre st där och sen åkte jag och Sydney till QFC och köpte två till. När vi kom hem började vi skära dem och jag visste med en gång att jag inte ville göra en klassisk så försökte mig på en rolig men blev nog mest konstig, haha!
Man börjar med att gör hål i toppen..
Sen tar man ut kärnorna
Sen karvar man ut allt annat gegg
Måla ditt ansikte
Skär ut ditt ansikte
Alla pumporna! Sydney gjorde alla på nästan samma tid som jag gjorde en... 
 
På kvällen hade vi filmmys och firade att jag har varit här i 10 veckor nu! Vi såg filmen "les miserables" och under dagen hade Sydney köpt glass till oss så vi hade var sitt paket som vi åt rätt ur.
 
 
Söndagen hade jag träning 9-12 och efter det åkte jag, Sydney, Pam, Grandma, och Moster Kim till en chokladmässa!! Där provsmakade vi choklad tills alla mådde jätte illa. Efter det åkte vi till en kinarestaurang och åt middad. Där fick jag min livs första lyckokaka vilket var väldigt spännande! Själva kakan var jätte god och bara för att jag tyckte om den så mycket så gav dem mig en till haha. Den första sa något om att jag kommer få en skänk från ovan och den andra ville att jag skulle gå till parken och njuta av naturen.
 
 Candycorn!!