börjar bägga igen

De första två veckorna här var precis som att vara barn igen. Jag vet inte om jag skrivit om detta tidigare eller om jag bara tännkt att jag ska skriva om det men tänker i alla fall skriva om det nu..
 
Att få komma till ett nytt land helt själv och bli mött av en familj som är villiga att verkligen lägga ner tid och energi på att uppfylla alla mina önskemål och som tar hand om mig och visar mig hur saker och ting fungerar och håller koll på mig så att jag hela tiden vet vad som komma skall och så att jag inte glömmer något. Det var så allt var innan skolan började. Det var verkligen precis som att vara barn igen! Jag behövde knappt tänka själv för de påminde mig hela tidem om att till expempel "vi åker till Grandmas om 30 minuter" eller "du måste ta med det här för vi tänkte göra det också" osv. Och jag hade ingen press på mig att jag var tvungen att vara på ett speciellt sett för gjorde jag något konsting eller sa något som inte alls passade in i situationen så var det bara "men så gör vi i Sverige" eller "oj det blev fel i översättningen för så säger vi på Svenska". Och det var så skönt. Vissa åker på spa en vecka för att slappna av och rensa ur sig men jag lovar er att jag fick känna på det minst lika bra genom att komma hit.
 
Men nu har jag börjat vänja mig vid hur saker och ting fungerar här och skolan har börjat och då har jag egna klasser som jag själv måste ta ansvar för att jag hänger med på och kommer ihåg läxor och allt sånt så nu börjar min hjärna "bägga igen" igen. Jag klagar inte! Jag bara konstaterar att det blir vardag här också! och kanske lite skyller ifrån mig att jag inte bloggar så mycket längre... Men jag tänker satsa på en gång varje helg från och med nu! (Dock kanske inte nästa helg då jag ska i väg på ett mini läger då)
 
 
 
Förra helgen var det fullt ös! Precis som alla andra helger.. Lördagen hann vi med både en picknick för alla utbytesstudenter som har samma Local coordinator som jag, ett surprise party och en sleep over. Hur kul som helst! speciellt eftersom att det var en svesk kille som kom på picknicken, dock blev det aldrig att jag pratade så mycket med han för vi satt inte brevid varandra och så men jag hoppas att han kommer nästa helg då vi alla ska typ städa en strand eller något. 
 
Söndagen åkte vi till floden mellan Washington och Oregon och gjorde 'Stand up paddle boarding' och paddlade kajak, eller vad man säger, och det var hur kul som helst!!! Sen åt vi på restaurang och sen åt vi glass och hade det allmänt mysigt. 
 
ännu en vecka av skola.... konstigt nog så har jag fortfarande en kemiklass som Sherri droppade åt mig i början av förra veckan... men någon sa att det kan ta upp till en vecka för något sånt att gå igenom så jag hoppas att jag får mitt nya schema idag i skolan!
 
Jag är cheerleader, håller på för fullt med att lära mig alla cheers så att jag kan vara med och cheera så fort min uniform kommer!! 
 
Jag saknar dansen så att jag tror att jag snart kommer att gå under!!!! 
 
Jag fick en henna tatuering av Sydney.
 
 
Den här helgen var ochså full fart. I fredags hade cheerleadinglaget en team dinner (som vi tydligen har varje fredag innan match) och sen en football game, men som sagt så har inte jag börjat vara med än för jag har inte min uniform så jagsatt med två adra tjejer och kollade på. 
 
 
I lördags var det birthday party för auntie Kim och sen en flashmobb träning med Sydneys dans studio (uddevalla,, vi hade högre nivå på den vi gjorde på torp och gymnasie mässan än det här..) och sen var det en "teen Dance" och det var typ ett "disco". Fast det var ballroom stil på all musik så för det mesta fick folk lära mig stegen till mig innan jag kunde dansa med dem (det var dock mest tjejer som dansade för det finns typ bara en kille och en manling lärare där). Men det var i alla fall väldigt roligt!
 
Igår hjälpte jag och Sydney auntie Kim att spela in en film grej för hon håller på att samla pengar till något. Så vi stod på ett gatuhörn och gav ut flash cards och spelade in oss själva när vi höll i en jättestor skyllt och läste upp lite text typ..
 
På kvällen fick vi besök av en som samarbetar med Sherri tror jag, hon skulle typ kolla om jag hade en egen säng och bra tillgång till toalett och bara att jag hade det allmänt bra typ men hon orkade inte gå upp för trappen så hon sa bah "utifrån vad jag ser av huset här ifrån så ser det vädigt fint ut så jag tror nog minst att ditt rum är lika fint"... så njaaaaa inte jättebra koll kanske men eftersom jag har det toppen så spelar det ju inten roll för mig!