Vardag

Måndag skola och planen var att på kvällen gå på en baseball match och en tennis match för att fota för Yearbook. Men eftersom vi inte hade kamera och vi inte hade pratat om det så mycket så bestämde vi att inte göra det i alla fall. 
 
Tisdag, Det var Daves Birthday så vi fick en brakar frukost med kanelbullevåffor!! Sedan åkte jag och Sydney till skolan och efter skolan köpte jag lite saker jag behöve. Nämligen maskara, deo och handkräm. På kvällen hade vi köttbullar till middag och efter att Sydney kommit hem från sin dans så åt vi alla hembakad morotskaka och så fick Dave öppna sina paket. Han fick bland annat, av Sydney, en fillm om en gammal hippie konsert eller något som vi genast började kollar på. Dock gick jag och la mig efter bara 30 minuter eller så.
 
 
Onsdag vart det skola som vanligt och sedan stannade jag hemma från att följa med Sydney när hon skule passa Gwen igen. Min plan var att åka till gymmet med Treva men hon sköt först upp det flera gånger och sedan stälde hon in. Så det blev en tråkig eftermiddag.
 
Torsdag skola med senior meeting då vi tog "the Class Picture". Sedan åkte jag med Sydney för att sitta barnvakt och på vägen dit lyxade vi till det med bubble tea!
 
 
Fredag skola och sedan sitta barnvakt igen. Direkt där ifrån åkte vi till ett burgarställe en bit bort.Vet inte om det var det eller om detta bara var en random skyllt men läste i alla fall "Helvetia" någon stanns så kanske var det som stället hette, kanske inte. Var i alla fall JÄTTEGOTT! Deras grej var att hänga kepsar över hela taket...
 
 
Lördag vaknade jag tidigt och blev upphämtad av Madison då hon, jag, Camille och Madisons Mamma skulle springa en runda nere i Downtown för att visa vårat stöd för MS. Det var en 5km lång slinga kring kanalen så blev ett härligt och lungt träningspass. Sedan shoppade vi och åt lunch. Jag köpte nya skor nu till sommaren. Behövde verkligen sandaler! När vi var färdiga i stan åkte vi hem till Madison och kollade på The Vampire Diaries! Det spårade dock så småning ur till en kastagris lek som hunden och Momas (hennes mamma) deltog i.
 
 
Söndagen skypeade jag med familjen, och sedan drog jag ensam till gymmet för zumba och yoga. Sedan pratade jag typ med Matilda hela eftermiddagen och på kvällen blev det ett par avsnitt av Once Upon a Time med Sydney.
 
Det har varit val till nästa års presidenter så över allt har det hängt uppe affischer som deltagarna gjort för att få fler röster.
 
Madison målade av mig med min vattenflaska..