Fullt upp, vecka nr 2

I måndags hade jag skola och sen cheer practice. När jag gick in i klassrummet som jag har engelska i var jag lite små sur, bara allmänt för att jag inte gillar den klassen. Så ja typ stirrade i backen och gick raka vägen till min bänk och satte mig. När jag väl satt där kände jag hur någon vinkade åt mig så jag kollade upp och där satt Bridget och såg jätteglad ut. Hon hade precis bytt till den klassen så jag satte mig brevid henne istället och var jätteglad över att jag äntligen känner någon i alla min klasser!
 
Treva försov sig inna träningen så när hon inte var i tid och Cassie inte längre hade ont i armen fick Cassie tillbaka sin plats på mattan och Treva blev istället utkickad. Men det gjorde gått för våran stuntgrupp att få tillbaka en rutinerad person igen. I slutet av träningen kom Shanias mamma med Slushies till hela laget! de var från Sonic och helt sjukt goda! Jag har aldrig varit där men jag fick höra att de tydligen serverar maten på rullskridskor så kommer garanterat att åka dit snart.
 
I tisdags hade jag skola och senare tumbling. På tumblingen Gjorde vi ingen tumbling så jag fick inte chansen att öva på min bakåthandvolt, utan istället fick vi en extra träning för att stunta. Efter det hade vi alla en basket match. Då var det tjejernas "Cram the stands" men det var inte ens halvfullt!
 
 
I onsdags hade jag skola och senare cheer practice. Hela veckan har det varit väldigt mycket strul med Mara, utbytestudenten från spannien, och hennes värdfamilj. Vi trodde att hon skulle behöva komma hit den kvällen tills de hittat en ny värdfamilj med det blev inte så. Det finns hur mycket som helst att berätta om det men det skulle bli för långt plus att jag tvivlar på att ni faktiskt är intresserande. 
 
I slutet av träningen delade Shania ut donuts till alla i laget!! Så generös e hon!
 
I torsdags hade jag skola och sedan LEDIGT! 
 
I fredags hade jag skola och på kvällen en basket match. Då vart det tillbaka till vanliga matcher med 0 åskådare.
 
Löradag. Dags för STATE!!!! började dagen med en team-breatfast @Shanias. Jätte mycket och jättegod frukost vart det! vi fick en present från våra coacher, det var en T-shirt
 
 
Sen fick alla även en goodie-bag från Shania och hennes mamma. Helt sjuk va mycket de gjorde för hela laget bara den senaste veckan!!!
 
 
Efter frukost skulle jag, Ally och Treva gör oss iordning hos Ally igen men planerna ändrades lite så vi drog alla till Emma istället. Där även jessica, Kamryn, Leah och Maya gjorde sig iordning. Galen följde även med dit bara för att Jessica körde honom men han tog en tupplur på soffan tills det var dags att åka, Haha stackarn!
 
Eftersom jag inte behövde ha mitt hår i en jätte-tupperad toffs så blev jag klar snabbare än alla andra och slutade med att jag flätade Trevas hår, och tupperade både Allys och Jessicas toffs. Och då måste jag bara tillägga att Jessica har SJUKT tjockt hår!!!
 
Sen körde Jessica mig, Treva, Ally och Galen till tävlingen. Var jättesvårt att hitta parkering men eftersom detta var sista tävlingen så kunde inte Kendall straffa oss med extra hård träning om vi var 2 minuter sena så det var lugnt.
 
Väl där gick vi in som ett lag och vi fick gå igenom en väskkonrtoll och sen fick vi ställa oss på ett led i alfabetiskordning innan vi fick en pinn som var ett bevis på att vi hade rätt att vara backstage typ. Sen gick vi till vårt "omklädningsrum" eller snarare "lämna-väskorna-rum". Där lämnade vi väskorna och tog av oss våra pins innan vi gick för att värma upp. Det var tre mattor, vi fick 5 minuter på varje och 5 minuters vila mellan. Det var folk som tog tiden. 
 
Sen, UPPTRÄDDE vi!! Det gick jättebra och bara en sak som jag kunde se att vi fick minus på. Efter det var det lite vänta. Vi gick och kollade på de andra lagen och sedan  AWARDS!
 
Jag och Cassie är de ända tävlande seniors i laget så vi var de två som fick äran att gå upp och hämta priset om vi fick något.
 
VI FICK ANDRA PLATS!!!!!
 
En helt fantasktisk dag med så mycket laganda och så mycket roliga nyheter! Helt fantasktisk är allt jag kan säga!
 
 
Efter jag med värdfamiljen på Burgerville.
 
 
Söndagen började jag med att äta frukost hos Ally. Hennes pappas kända pannkakor igen! Treva kom och hämtade upp mig vid tio tiden. När vi var mätta och belåtna åkte vi på ett zumba pass följt av ett yoga pass. Det var så roligt och det kändes verkligen så skönt i kroppen! Prefekta kombinationen verkligen! Sen åkte vi och köpte kaffe innan Ally kom med hit en snabbis sen behöve hon åka hem igen. Så jag och Sydney åkte och köpt lunch från "the boardwalk" då vi hade kupponger för gratis pommes. Senare åkte vi och hämtade upp Abbey och så umgicks vi hela kvällen och sen sov hon här. 
 
Random bilder från veckan!
Jag, Camille och Mara har slutat med socker. Det firade vi med ett sista kakkalas.
Alla-Hjärtans-Dag-presenter!
Från Grandma
Från Värdföräldrarna
Från Värdsyster
Från Yearbook! Det är en tungtatuering!
Har varit lite kreativ och målat på flera letioner i skola. Är ju ingen konstnär men är ändå jättenöjd med dessa! Tror väll att ni i alla fall kan se var det är..
Elvis-Choklad!
lite syster mys mitt veckan.