Över knönet

Tiden här har gått så sjukt fort, jag är redan havvägs!
 
Måndag: Skola och sen cheerpractice. Under träningen fick vi reda på våra poäng från tävlingen och hur och varför vi fick det vi fick. Så nu vet vi vad vi måste jobba på till nästa tävling! 
 
Tisdag: Skola och på kvällen tumbling. Jag hade styrketräning denna dagen och eftersom det närmar sig terminsslut har vi börjat testa våra max igen för att se om vi blivit starkare. Vi testade cleans denna dagen och jag verkligen avskyr dem. Jag tycker dem är så läskiga! Men jag klarade i alla fall 10 pound (ca 5 kg) mer än efter havla terminen så pratar man % är ju det jättebra!
 
Onsdag: Skola och på kvällen cheer practice. Vi hade röstning för Bali (vinterdansen) princes men jag trodde man kunde rösta på torsdagen också så jag röstade inte och sen visade det sig att det tydligen bara var röstning en dag. Alltså inte vem som blir det men typ de 3 utvalda från varje årskurs. Sen under sperit week kommer dem få göra massa intervijuer och framträdanden innan man röstar fram vinnaren.
 
Torsdag: Skola och sen en hel eftermiddag att inte göra något. Bara ta det lugnt och plugga och kolla på serier. I skolan hade jag styrketräning igen och denna dagen var det dags för bänkpress och back squats. Jag har näst bäst bland tjejerna i back squat och bäst i bänkpress. Det är på gränsen men än så länge tar jag dem med 2.5 kg mer ungefär. Efter skolan stannade jag som vanligt under 8th period för att ungås med vänner och så. Mara och Camille gick till starbucks som lite är våran tradition men jag var tvungen att prata med min lärare så jag stannade med Madison istället. Min lärare var dock inte där så jag tog det som ett tecken på att droppa den klassen inför andra terminen. Jag har väldigt länge nu funderat på att göra de. Så istället för att prata med han så hjälpte jag Madison plugga inför hennes prov och sen gav Sydney henne skjuts hem. 
 
Fredag: Skola och då hade jag min första Final. Lite tjuvstart då de egentligen inte ska börja förrens nästa vecka. Efter skolan tog vi långa rundan och släppte av Abbey och Taylor. På kvällen hade jag en basket match. Det var killar som spelade och det var första matchen som jag cheerat på som vi faktiskt vann! 
 
Lördag: tog det lugnt hela dagen, hade jätte tråkigt för Sydney var på dans hela dagen. Så jag började Puzzla ett 3d puzzel istället och på kvällen gick jag och åt med Mara, Camille, Kristina och Alida. Efter maten gick vi även på bio och såg Taken 3.
 
Söndag: Tog det bara lugnt igen. åkte med och uträttade lite ärenden med Pam och Sydney. Sen puzzlade jag klart 3d pusslet.
 
 
Inget speciellt med denna veckan. Har bara en bild också. 
 
Men något som var i alla fall lite roligt var att jag gjorde svenska pannkakor för första gången sen jag kom hit. Tror jag gjorde dem efter skolan i tisdags och Sydney blev helt kär i dem så jag gjorde dem igen i söndagskväll för hela familjen.