2 veckor

Fredagen den 8:e maj var det Ericas och Linneas födelsedag. Då var det slut på det årliga fenomenet då jag för en dag är lika gammal som dem. Den dagen hade jag skola och på kvällen åkte jag och Sydney till sunset för att kolla på årets 'one act plays'. Det är elever som skriver och redigerar sketcher (?hur stavas det?) som sedan andra dramaelever spelar upp. Det var kanske 6 olika pjäser. Vissa bättre än andra, men en hade en kille i klänning och klackskor så den var kanske den bästa, haha! 


Lördagen hade Sydney en danstävling. Jag följde med för de behövde folk som hjälpte till med smink och hår och ni som känner mig förstår ju att det passade mig perfekt! När alla var färdigfixade och de skulle börja repa satte jag mig med Pam och Dave och väntade på att det var deras tur. De var jätteduktiga men tyvärr var konkurrensen hård och de slutade på ...4:deeee plats troooor jag.

Söndagen var det morsdag så då åkte vi alla till grandmas för mat. Efter vi ätit gick jag, Pam, Dave och Kim på en promenad och analyserade allas trädgårdar och vilka blommor de hade och så. Dock var inte jag så bra på namnen men jag hade självklart desto mer åsikter om om de va fina eller inte, haha!
Måndagen vart det skola igen. Sista hela veckan här i USA var det som startade. Efter skolan gick jag till gymmet en sväng. Tog en halvtimma att gå sedan var jag väll där i en och en halv timma.

Tisdagen, skola och idag fick vi biljetter till familj och vänner som kommer komma på graduation. Efter skolan sprang jag och mötte Camille och sedan sprang vi tillsammans till jamba juice och efter det tog vi the Max tillbaka. 


Onsdagen var det skola och sedan gick jag till gymmet igen! 

Torsdagen var det skola och runt 4 tiden gick jag ner till Madison där Camille redan var. Tillsammans gick jag och Camille sedan till skolan (tar ca en timma) för att kolla på säsongens sista riktiga baseball game, VI VANN! Madison kom precis innan matchen var färdig också. Efter det gick vi i ytterligare 30 min för att äta på sweet tomatoes! Fredag, skola, sedan gick jag och Camille till affären för att köpa ingredienser till middagen som vi skulle laga för Madison och Sydney och Pam och Dave samma kväll. Sydney kom sedan och hämtade upp oss och så slappade vi lite och lyssnade på musik innan vi började laga maten! Blev supergott och vi tjejer hade en jättemysig kväll!!Lördagen skulle Camille hjälpa till på en karneval på hennes värdsyster skola men så ville hon inte vara själv så hon bad mig följa med. Som den goda vän jag är sa jag självklart ja och påbörjade genast den en timmes långa promenaden! Men det var faktiskt ganska kul där och cheerleading laget var också där få fick träffa alla dem igen plus vår coach som jag verkligen saknat! Så kul att se hennes ansikte när hon först bara sa 'hej Elin!' Och skulle göra en mental check att jag var där men sedan kom ihåg att jag inte längre är med i laget (detta är alltså nästa års lag), haha!

Söndagen var det läxor och pussel som gällde!

I måndags hade jag skola och till lunch åkte jag och Sydney och köpte board walk Burgare och sedan umgicks vi litegrann.I tisdags vart det skola, efter skolan gick jag än en gång till gymnet. Denna dagen mötte treva upp mig där efter ett par timmar och sedan gick vi på ett u-jam pass, så roligt är det!

I onsdags skola, på efter middagen åkte jag och Sydney och uträttade lite ärenden och jag skulle köpa present till Madison men de hade inte det jag ville ha i affären så det blev inget. 

Torsdag vart det skolan och i yearbook hade vi en föst med gratis mat och prisutdelning! Klockan 5 gick jag till Madison där Ula, misaki, Abbey och Camille redan var. Vi skulle nämligen ha ett överraskningskalas för Madison. Hon fyller egentligen i juli men efter som varken jag eller Camille är här då så fick vi fira nu istället. Det var hennes föräldrar som hade planerat men de sa inget till förens måndag... Så lite kort tid att hitta present!
Vi sov över hos Madison och hade jätte kul med en galet rolig lek, film, frukost och pussel!! Självklart skulle madisons mamma ta fram ett pussel precis när vi skulle åka så jag hade ju inget annat val än att åka med och släppa av alla men sedan följa med Madison hem igen och pussla vidare.... 

Vid 18.30 kom Camille och Madison hit, vi kollade på film tills min värdfamilj kom hem igen då de varit på Sydneys dans träning. När de kom hem satte Dave upp tältet och sedan startade han brasan och vi alla grillade s'mores!!! Sedna kollade jag Madison och Camille på skräckfilm i tältet innan vi spelade spel och vi somnade väll runt halvt tre. 

Nu har de båda precis åkt för de skulle båda iväg på olika saker!